Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Rorschach_

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016 tavaszán 18 európai országban, köztük Magyarországon is, új sorozatot mutat be a FOX. A hatvanas években játszódó sztori alapjául Stephen King bestsellere, a 11/22/63 szolgál majd. A főszerepet alakító James Franco egy középiskolai tanárként fog feltűnni, akit egy idős, beteg barátja rávesz…..
_Rorschach_ 2016.01.27 22:01:48
Keménység  ..
_Rorschach_ 2015.10.14 19:18:24
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ (Je suis Sniper.88(Peet)):
igen, rákos. Gyomorrák, here áttéttel. Elég keményen küzd, h túlélje.
Nagyon úgy tűnik, hogy a Hulu sem akar lemaradni a Netflix és az Amazon Prime mögött a presztízsdarabokat illetően, úgyhogy gyorsan alá is kanyarítottak egy szerződést JJ Abrams cégével és a Warner tévés részlegével, hogy közösen hozzák tető alá a négy évvel ezelőtt…..
_Rorschach_ 2015.02.14 17:39:33
Nos, nem csak mi érezzük úgy, hogy most már kissé sok a jóból (nagyobb penetrációért klikk a képre!). ..
_Rorschach_ 2014.11.04 17:28:27
Próbálunk nem túl spoileresek lenni, de aki még a legapróbb részletre sem kíváncsi a Trónok harca legutóbbi részéből, az inkább kattintson tovább. Az előző epizódban ugyanis ismét feltűnt Gregor Clegane, a Véreb testvére, akit nemes egyszerűséggel csak Hegyként emlegetnek…..
_Rorschach_ 2014.05.21 23:39:28
@Nyílméregbéka: azt én is megnézném. :D :D
Az egyik DVD-vel foglalkozó oldal brózolgatása közben bukkantam rá arra a hírre, hogy hamarosan Angliában is megjelenik BD-n a Re-Animator című Stuart Gordon-ópusz, amely nem csupán hihetetlenül intuitív és kreatív kultuszhorror (azt tudtátok-e, hogy egy Lovecraft-írás ihlette?),…..
_Rorschach_ 2014.04.21 15:57:35
@Zalaba_Ferenc: én még Zölderdő-ként ismertem, plusz ha megnézed, a fent említett esemény '85, míg az Evil Dead 2-Dead by Dawn '87-es. :D Öreg vagyok, ez van. :D
_Rorschach_ 2014.04.21 18:24:40
@Zalaba_Ferenc: távol álljon tőlem, hogy vitatkozzak, arra viszont pozitív emlékszek, hogy mifelénk anno (Salgótarján, 80-as évek közepe-vége) a suliban mindenki ezen a néven emlegette. :D Abban igazad van, h a zöld erdő nagyon tündérmesés. :D
Ha erre a franchise-ra gondolok, valami mindig meghal bennem: hogy lehet népszerű egy tinédzserkorú harcművész mutáns teknősökről szóló sorozat, vagy úgy egyébként bármi is? Szerintetek? ..
_Rorschach_ 2014.03.27 19:50:16
Khhmm.

farm6.staticflickr.com/5453/9205586411_02feb12596.jpg

:D

Nem lesz ez olyan rossz. Jobb, mint a másik dimenzióból érkezett teki-harcosok koncepció.
hogyvolt Na és akkor újgúnya 2014.03.03 14:55:06
Itt van, mostantól ilyen lesz, reméljük tetszik Ha nem, tessen kommentelni, (ide, ha lehet kérni) és megbeszéljük. A dizájnváltásért nagy köszönet és örök hála a Blog.hu-nak, Jánosnak és Stefinek. ..
Isten akarja. A keresztes háborúk során  ezzel a jelszóval taposták sárba a lovagi erkölcsöt, mivel ez a mondat feloldozást jelentett minden gaztettre, hiszen Isten nevében cselekedtek mindent, ezért ez nem lehetett bűn. Pedig olyan szép eszmények érdekében indult a Szentföld…..
_Rorschach_ 2014.02.04 09:21:03
@Nyílméregbéka: Ajánlom a rendezői változat beszerzését, kb 40 perccel hosszabb, lényeges szálak vannak benne, amik sokat hozzátesznek az egészhez.
Drakula, akárhogy is nézzük, nem egy rendes fazon. Kiszívja az ember vérét, aztán a holttestet elhajítja egy sötét sikátorban, mint egy rongybabát, jó esetben csinál belőle vámpírt, hogy legyen kivel szórakoznia míg világ a világ, de ennél több jófejségre nem lehet tőle…..
_Rorschach_ 2013.10.28 16:30:21
@sixx: műhelytitok: Rhys Meyers nem kicsit volt vállalhatatlan az egész forgatás alatt. ;) Konkrétan kibérelte a stáb egy éjszakára az Operaházat, de annyira kész volt a fószer, h oda se ért a forgatásra, és fel kellett építeni a díszletet. :D Meg két snitt felvétele között se nagyon tudott meglenni az "itókája" nélkül...
_Rorschach_ 2013.10.28 16:44:12
@sixx:

Forgatási pletyka: ha lesz belőle második évad (legalábbis a script egy része mármegvan) az már a jelenben fog játszódni...
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Mi a közös Bencsik Tamara énekesnőben, Elbert Alexa modellben, Fehér Adrienn színésznőben és Völgyi Zsuzsi énekesnőben? Hát az, kérem szépen, hogy szinglik. Mind. És azt hiszik, hogy a boldogulás és a fehér farkú lovon érkező Nagy Ő megtalálásának egyetlen üdvözítő…..
Oké, a cím félrevezető: senki sem kíváncsi arra, mit álmodtál, főleg nem film formájában, feltéve ha nem egy vizionárius-féle direktor vagy karriered csúcsán vagy útban oda. Másról van itt szó, és a kérdés igazából az immáron hivatalosan is bejelentett Assassin's Creed-film…..
_Rorschach_ 2013.05.27 10:55:17
@Corifeo: ha jól tudom, az Amerikai Istenekből az HBO tervez sorozatot. www.hbo.hu/article/amerika-istenei-hamarosan-a-kepernyon_42637

post-hoz: Simon Scarrow Cato-sorozatát szívesen látnám nagyképernyőn. Esetleg egy épkézláb Mester és Margarita feldolgozást Jean-Pierre Junet stílusában (látványtervezőnek pl. Pitof...)
Mi a közös a gombában, a Milky Wayben, egy csokor ceruzában és egy Doxában? Igen? Biztos? Hát tévedsz. Mert EZ. ..
_Rorschach_ 2013.02.27 21:04:41
Geekblog Harakiri 2012.11.29 08:40:59
Egy magányos, koszos, ápolatlan ronin ül egy nemesi klán udvarának közepén – seppukut, rituális öngyilkosságot készül elkövetni, hogy véget vessen éhezésének, nélkülözésének és céltalanságnak. Legalábbis ezt állítja – valójában egy sajátos, gondosan kitervelt…..
A múlt szerdai hogyvót itt olvasható Szerda van, Zsófit várjuk. Felrémlik bennem, hogy eddig az összes megjelenésében volt valami váratlan, valami sokkoló. Lássuk mi jön a két gipsz és a nyaktámasz után…. Az ajtóban ma is egy meglepő kép fogadja a Zsófit váró Dargayt.…..
_Rorschach_ 2012.11.15 13:36:11
@szombatreggel: stáblistán fel volt tüntetve a tornász-dublőr neve.
A sorozat zseniális, a színésznő szintúgy. És köszi a hogyvolt-ot! :)
1982-ben a Conan a barbár hozta meg Arnold Schwarzeneggernek a sikert, ezzel tört be az álomgyárba. A film hallatlan népzerűségnek örvendett és örvend ma is. Kapott egy pofás folytatást is, a Conan a pusztító nem okozott csalódást. Sajnos úgy gondolták érdemes megcsinálni a…..
_Rorschach_ 2012.10.28 09:12:00
@tutiadöfi: postoláskor az eredeti hír kb. úgy hangzott, h "Robert E. Howard úgy gondolta érdemes egy folytatást készíteni az 1982-es filmhez..."
Erre reflektáltam, mivel Howard régóta nem gondol semmit (Isten nyugosztalja), ezt BeniMan azóta javította.

A Kommandó, mnt a világ 3. legjobb filmje? Hmm.
_Rorschach_ 2012.10.28 09:29:55
@tutiadöfi: Persze, hatással vannak az emberre az első élmények. A Kommandót kb. 87-ben láttam alámondásosan, természetesen egy kazettán volt a Terminator-ral (mint szinte mindenkinek:DD)
Ettől függetlenül rám igazán nagy hatással Kurosawa, Kobayashi, Don Siegel, Sam Peckinpah, Clint Eastwood voltak (a lista közel sem teljes, inkább csak amolyan érintőleges).

Visszatérve az előző kommenthez: abban nem vitatkozom, hogy a zene zseniális, az öreg Basil Poledouris nagyon tudott (RIP). Csak h párat említsek: Coann, Robotzsaru, Vadászat a Vörös Októberre, Vörös hajnal, stb... :D
_Rorschach_ 2012.10.28 10:25:10
@tutiadöfi: bizony, ő.
Személy szerint én nem az összesen, csak ami érdekelt, ami érdekelt, az meg tetszett.
Peckinpach sem csak western-t rendezett (lásd: Konvoj), Eastwood pláne nem, Don Siegel-nek pedig Piszkos Harry-t és és az öntörvényű zsaru archetípusát köszönhetjük. De tényleg csak egy rövid, hirtelen felsorolás volt, akárkit írhattam volna, bár nekem személyes kedvencem Kurosawa.
Az Eastwood-os Alcataz pedig tényleg vagány. :D
Ha az első rész sztoriját nézzük, akkor a legnagyobb jóindulattal is csak annyit lehet mondani, hogy plátói szerelem és hirtelen felébredt önérzet miatt mészárolnak le egy raklap terroristát, holott ezért pénzt is kaptak volna. Ezzel szemben most kaptunk egy bosszúhadjáratot meg…..
Egy évvel ezelőtt még azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák az asztali hadijátékokat, wargame-eket, mára azonban megszállottjuk lettem, és Geek Messiásként (nem nagyképű, ugye?) hidetem nagyszerűségüket. A legnépszerűbb ilyen játék, a Warhammer 40000 szabálykönyvének legújabb…..
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
A főcím két új helyszínnel kecsegteti a komplex történetszálak miatt amúgy is a kétségbeesés szélére sodort alkalmi nézőket - ez az a sorozat, amibe tényleg nem lehet menet közben beszállni, mert nem fogunk érteni belőle semmit. Qarth és Harrenhal a két új makett mellesleg,…..
_Rorschach_ 2012.04.25 21:43:27
@(त्वष्टृ): bocsi, de nem tudom megállni hogy ne reagáljak, bár elvileg semmi közöm a vitátokhoz. :D
Azért mert többször leírod, attól nem lesz igazad. Csuda egy világ lenne, ha otthoni wannabe-programozók gyártanának effekteket különböző produkciókhoz. :D
Űrbalekos példához: te nem érted, mit sugall a kolléga (legalábbis a válaszod alapján). Az ALF, az Egyről a kettőre (Űrbalekok...) milliókat ültetett le a tévé elé 20 éve. Gyerekként szerettem, de múltkor belenéztem; bitang pusztulat. :D A mozi marad, a technológia alapja marad, az igények idővel változnak (ha megállna a tézised, most is mindenki fekete-fehér börleszket nézne moziban...), de mint minden, a televíziózás is változik.
Nem ismerem Az aranyrózsa barlangját, de a videó amit belinkeltél, hátttöööö... igénytelen (nekem). Valszeg Martin szúrná magát tökön, ha ilyesmivel próbálkozna az HBO. Üvölt róla a b-kategória, ennél a Trónok harca megoldásai (szerintem) jobbak, a kevesebb több tézis alapján is.
Pííísz
Paul Hogan a Krokodik Dundee vígjátékkal vált ismertté, majd szépen lassan mindenki elfeledte. Volt még egy-két próbálkozása, ám jó ideje nem találkozhattunk a nevével a vásznakon, sem a tévében. New South Wales-ben született, a gimi elvégzése után a kikötőben dolgozott…..
Március 17-én érkezik a Prometheus következő előzetese, aminek az alábbi videó ágyaz meg. Amolyan előzetes az előzetesnek. ..
_Rorschach_ 2012.03.12 20:28:55
@mereszet: a "centivágás" katonáéknál volt divat aoon a sorköteles korszakban. Mikor már csak 150 napja volt az embernek, naponta levágott egy centit, leszerelésre pont elfogy. Én is vágtam anno tizenX-éve. ;)

ON: nagyon várós a film, de az előzetes előzetesén én is felröhögtem. :D
Horror-Mirror Fulcit se szeretem 2008.02.28 13:43:00
Romero után Lucio Fulcit szokás a másik "nagy" zombifilm rendezőnek tartani, pedig ő se egy nagy szám, szerintem. Igaz, csak két filmet láttam tőle (pontosabban, megvannak a gyűjteményeim között), de egyiket se mondanám, hogy egy "fú de jók". A járatosabbak már ki is találhatták,…..