Regisztráció Blogot indítok
Adatok
opinionist

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó Adakozzunk! 2010.10.08 06:22:00
Az az igazság, hogy még soha nem adakoztam károsultaknak. Soha nem adtam pénzt utcai koldusnak, nem támogattam az árvízkárosultakat, sem a haiti földrengés áldozatait, sem senki mást. Hogy miért nem? Igazából nem tudom. Úgy éreztem, hogy nem az én dolgom, meg hogy majd a…..
No, itt van ez a Zimány Linda, a 2006-os Miss Balaton, mint élete legnagyobb eredménye. Énekel, műsort vezet, modellkedik, ahogy a hazai felkapaszkodott "celebek" szokták. Lindácska 2 éve már szerepelt nálunk is, mikor a Cool TV délutáni élő adását többször piásan…..
Subba Subba szív iWiW: Lóvágás 2010.07.09 10:07:00
Na, induljon a banzáj!BuliLóvágásAlaposan dokumentált egyiptomi vakációKapcsolatbanFotosop ArtistaUgye milyen szépFeltört adatlapEdy és a kommentelőkHeti TortásVégülis MilfMind olyan jó lett..
Nagy meglepetés nem volt, Orbán Viktor miniszterelnök Schmitt Pált ajánlja a Fidesz-frakciónak, mint köztársasági elnök-jelöltet. Így jelenleg két jelölt van, Balogh András (nem meglepetés: egyetemi KISZ VB titkár volt) és a Schmitt. Sajnos nálunk nincs lusztrációs törvény,…..
Subba Horváth Éva az időkapuban 2010.04.24 12:20:00
Kőkemény videó Éváról, sajnos effektek nélkül. Egy kínzó kérdés merült fel bennem: miért nem szólt a Mátrixból jött példány (hogy a Mátrix hogy jön nekik az időutazáshoz, azzal már nem terheltem az agyam, ha jól emlékszem ott párhuzamos világok vannak) az eredetinek,…..
Drágáim… csoda történt. Április elseje van, de ha ez igaz, akkor… akkor… nem is tudom, végigcigánykerekezem az Andrássy utat. Megszűnik a Maunika Só, a blogomban többször is emlegetett förmedvény, a magyar fostóksók zászlóshajója és pionírja! Sajna Józsi…..