Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Botox elvtársnő

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számháború nélkül is kijelenthető, hogy valódi tömegek egyértelműen a Fidesz és a Jobbik rendezvényére voltak kíváncsiak. Már az „előénekesek” jelezték, hogy a mai nap a szemet szúró különbségekről fog szólni az azonos időben ünneplő két pártnál - annál…..
A magyar büntetőügyek nem a bíróság előtt dőlnek el, hanem már a nyomozás során. Ez pedig a rendőrök és az ügyészek felségterülete. (Fotó: blikk.hu) Hétfő óta biztos: rendőri erőszak esetén normális ember nem tesz feljelentést Magyarországon, hiszen semmi értelme. A…..
Van a KRESZ, amit be kell tartani, pont. Ettől függetlenül nincs ember, aki rendszeresen vezet autót, gyalogol, kerékpározik, vagy bárhogy máshogy közlekedik és soha nem szeg szabályt akár véletlenül, akár tudatosan, mert az teljesen értelmetlen és életszerűtlen. Aztán van az,…..
Tudom, hogy a közlekedési kultúra a hazai blogoszféra egyik legkedveltebb és ezért talán legelcsépeltebb témája, de a teljesség kedvéért azt hiszem, nekem is szánnom kell pár bekezdést a kérdésre.Bár állítólag a magyar felsőoktatás világszínvonalú meg mi adtuk a legtöbb…..
Botox elvtársnő 2010.03.10 19:15:24
@Közöd??: Pontosan ilyesmit akartam írni. Szeretünk beragadni a belsőbe és és utánna meg anyázni, ha vki meg akar minket előzni. Mindenki, akinek vmi sietős dolga van, az vastagnyakú gengszter. Gyakran megyek a belső sávban, mert a kamionok nálunk annyira kijárták a külsőt, hogy életveszély. Nézem néha a visszapillantót és elengedem a gyorsabban haladó autót. Szarom le, hogy milyen autó az és ki vezeti.
Botox elvtársnő 2010.03.10 19:49:39
@misbelief: Igen, szóval az a helyzet, hogy annyi kamion van (m7 - én java részt azt használom), hogy ki-be cikázol, mert 80-nal mennek. 20 éve vezetek és még senkinek sem okoztam semmilyen kellemetlenséget. Ha lehetséges a külsőben autózok. Aztán már volt régebben téma a tc-n, hogy nem feltétlenül a gyorsan autózók okozzák a baleseteket, hanem a balfasz emberek. Egyebek iránt a poszt tele van általánosságokkal és sztereotípiákkal.
A hivatalos adatok szerint az LMP benyújtotta nyolcadik budapesti jelöltjének ajánlószelvényeit is, ezáltal – ha a választási bizottság is zöld utat ad - eldőlt, hogy a pártnak lehet fővárosi listája. Egy újabb területi lista természetesen nem a világ, az MDF budapesti…..
Botox elvtársnő 2010.03.10 18:07:45
@azértmertcsak: Mivan ember? Nem kaptál kukoricaföldet? Eszem ágában simcs rájuk szavazni, de inkább ők, mint a posztkomcsik, vagy a herényiibolya...
Botox elvtársnő 2010.03.10 18:25:39
@azértmertcsak: Miért emberkedsz? Nem tök mindegy neked, hogy én mit gondolok? Nem rohadtul mindegy neked, hogy valaki miért szavaz valaki(k)re? Iszonyat mi megy ebben az országban...
 A holokauszt tagadásáról szóló törvény mellett és ellen rengeteg érv elhangzott már, nem kívánnék ebbe a sorba beállni. Csak a tényeket rögzítem. Megnéztem a forgalomban lévő középiskolás tankönyveket, pontosabban a rendelkezésemre álló 5 könyvet, valószínűsítem…..
Botox elvtársnő 2010.03.10 17:44:17
A Sávoly-ügy a közeljövő magyar demokráciájának lakmuszpapírja. Ha az állami támogatás zöld utat kap, az azt jelenti, hogy a fékek és ellensúlyok rendszere valószínűleg továbbra sem fog működni a végrehajtó hatalommal szemben. A Sávoly-ügy tétje jóval nagyobb, mint az a…..
Botox elvtársnő 2010.03.10 09:54:28