Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misszlemon

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1947. Pittsburgh, USA. Az Island Queen sétahajót tragikus robbanása után oltják a partról. Az utasok nélküli gőzhajó kazánházában keletkezett robbanásban a legénység 28 tagja halt meg...
misszlemon 2015.02.24 22:51:03
@nemtomki: Mifelenk a belvarosi golfiskolat "fedik" ilyennel.
A mai naptól kezdve egy új elemet vehetek észre a blogokon. Hogy ez a számláló mit, hogyan, mikortól és miért számol, azt ebből a kérdés-válasz posztból tudhatjátok meg. Pontosan mit számol ez a számláló? A nagyon precíz deffiníció a következő: Az adott posztoldalon…..
A Zugügyvéd is megjárta egyszer, amikor a kiskorú unokaöccsét nem engedték be Boszniába közjegyzői papír nélkül a horvát tengerpartra menet.   Sziasztok,   Egyiptomba utazom a gyerekemmel. Van útlevele, én vagyok az anyja. Az utazási iroda küldött nekem egy i…..
Nem hétköznapi történet következik ma, hiszen egészen Panamáig megyünk. Mert hát természetesen Panamában is élnek magyarok, ráadásul szerencsére olvassák a Határátkelőt is (na, megvolt az önreklám is), mi több, írnak is a blognak. Hát ezt, Rebeka írását olvashatjátok…..
A napokban már szóba került a spenót, enyhe bűnbánó felhanggal, most következzen egy spenót-rokon, a rejtélyes és szinte ismeretlen mángold. A név - bár inkább hajaz egy pornófilm-kiadóra - egy alig ismert zöldségfélét takar, ami a spenóthoz több szempontból hasonlatos,…..
misszlemon 2012.05.18 01:29:52
@cakula: Pontosan ezt szerettem volna irni! Sok eve a Horvat tengerparton talalkoztam vele eloszor. Egyszeru es nagyon finom! A Lehelen neha fellelheto, ha lattam, mindig vettem.
Kapanyél Gyömbér 2011.12.15 08:30:00
Újabb „csodatévő” növényt mutatunk ma be, amely ételben, italban, kenve vagy szagolva segít abban, hogy egészségesek maradjunk. Ez a trópusi évelő növény nem más, mint a gyömbér (Zingiber officinale), amelynek gyökerét, pontosabban rizómáját fogyaszthatjuk.A…..
misszlemon 2011.12.15 13:33:29
@aeidennis: Ha elfelejted a hutodben, olyan jo honap mulva mar hajt is. Csak tedd foldbe.
misszlemon 2011.12.15 15:33:53
@aeidennis: Nekem tenyleg a hutoben felejtett hajtott ki :) Probald ki. Foldben egyebkent jol erezte magat, es friss maradt. Locsoljad is.
Kapanyél Cékla 2011.11.24 08:43:00
Ha valaminek a színét imádom, az ízével viszont még nem igazán tudtam megbarátkozni, az a cékla. Már a latin neve is ijesztő (Beta vulgaris convar. crassa provar. conditiva), és az sem utolsó látvány, ahogy a gyerekeim horrorjelenetet idézően eszik ezt a fura zöldséget, akarom…..
A robotok úgy döntöttek, véget vetnek ennek az adósságosdi kutyakomédiának, és megindították a hiperinflációt. Sándor a soroksári Auchanban vásárolta ezt a 30 dekás sajtot, amin átcimkézés után eggyel arrébb csusszant egy kritikus tizedesvessző. Érdekesség, hogy az új…..
Miután Kate Middletont az a megtiszteltés érte, hogy mint a potenciális trónörökös újdonsült menyasszonyát  meghívták a Buckingham Palotába egy családi vacsorára, végre átesett az első hivatalos megjelenésén is. Middleton és Vilmos herceg egy rákellenes jótékonysági…..
Sárdobáló Felelőskeresés 2010.10.12 18:00:00
Rájár a rúd a magyar alumíniumgyártásra. A Mal vezetője börtönben, a termelés állami felügyelet alatt. Felelősöket keresünk.Varga József, a Mecsekérc Zrt. vezérigazgatója, a jogszabályi hiányosságokat és a spórolást nevezte meg a veszprémi katasztrófa fő okaként.…..
Ismerkedjünk meg V. Sándor 29 éves monorierdei lakossal, aki társaival együtt kifejezetten aktív volt az elmúlt években. Amit a rendőrség kijelentő módban ír róluk:(Figyelem, a szereplők és történetek nem a képzelet szülöttei) "2008. december 19-én a délelőtti órákban…..
misszlemon 2010.08.26 21:37:18
@Scala: Miert lenne nagy hiba? A vetlenul eliteltek miatt? En nem azt mondom, hogy mindenkit akasszanak, aki csak... Arrol beszelek, ahol teljesseggel nyilvan valo. Itt van ez az allat belga. 20 eve Charleroi-ban csodalkoztam, hogy hogy nem tudnak ezek a belgak a gyerekukre vigyazni, mindenutt a kislany kepei voltak. Es MEG MINDIG el, lelegzik, taplalkozik, kepe jelenik meg az index-en. Az ilyen embernek (???) semmi, ismetlem SEMMI jogot nem adnek. Ahogy a levegovetelhez valot is megvonnam.
A halalbuntetesnek pusztan a lehetoseget szeretnem ha visszahoznak, mert erre a 2 esetre feltetlenul az jarna. Szerintem.
Hétvégén a barátnőmmel sétáltunk a belvárosban, aztán a Deáktól a Kálvinig villamossal utaztunk. Ahogy felszálltunk, rögtön feltűntek a hátizsákos, kimerült brit turistalányok, akik egy útikönyvvel és egy nagy, kihajtott térképpel hadonásztak a villamos közepén, és azt…..
misszlemon 2010.08.05 07:42:46
@Chaoyang:
Olvastad Dery Tibor konyvet: A Fiu, akinek angyalarca volt? Vagy hallottad valaha is szolni a budapesti allatkert vezetojet, aki elmondja, hogyan elte meg gyermekkorat a budai hegyekben?
A kicsi allatoktol kezdve? Felfujhatod magad, lefikazhatod az EGESZ Magyarorszagot, de aztan ne menjel haza sirni, hogy ez a te hazad. Menjel a kaderpaneles Rozsadombra, vedd elo a BMW-det es a haverjaidat, akik veled egyutt ott nottek fol. De ne menjel LE az emberek koze, mert az majd nagyon budos lesz.
Kismy barátunk (aki igen határozott léptekkel közeledik a blogszerkesztői státuszt jelentő második csillag felé) folytatja a tengeri rablókról elkezdett sorozatát, melynek mai részében arról a fazonról ír, akit nemes egyszerűséggel már azok a kortársai is Kalózkirálynak…..
Már-már olyan mém lett belőle, mint a Bukás Hitler-örjöngéséből, de az RTL Klub most véget vetett a mókának. Szabó Patrícia fájdalmas filmje nem csak az RTL Mostról tűnt el, de a csatorna a Youtube-ról is levetette a felvételt, amiben a Cosmopolitan volt főszerkesztője arról…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Rettenetes hír ez. Mármint hogy azt csiripelik a felpillantó küllők, hogy a Lovasi András Kossuth-díjat kap 15-én. Rettenetes hír ez a magyar gimnazista lányok százezreinek, nemkülönben ugyanennyi későharmincas-koranegyvenes álfiatal férfinak, (például nekem), akik azt hitték,…..