Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azAttis

22 bejegyzést írt és 428 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem a magyar királyi tévében a Lúdas Matyit, és olvasom a neten a hóhelyzettel kapcsolatos híreket, véleményeket. A tegnap este a hírekről, illetve azok hiányáról és a segítségről szólt, a mai nap a képekről, a segítségről és a véleményekről. A Facebook és a blogok…..
A legelvetemültebbeket leszámítva, a legfrissebb pletykák gyakorlatilag mind beigazolódtak, külalakra, és műszaki tartalomra pontosan azt kaptuk, amit már néhány napja, hete már pontosan tudunk. Igaz, ezekről alig esett szó: természetesen nem ezzel a Samsung eseménnyel kezdődött,…..
azAttis 2013.03.15 09:44:17
Mindig érdekes élmény, ha az ember saját bőrén tapasztalhatja meg a politika történéseit. Van, hogy ez vicces formában történik, van, hogy érdekes módon - és van, hogy propaganda képében szivárog be a mindennapjaidba, és az arcodba tolnak valamit, ami már messziről bűzlik. A…..
A Matolcsy-féle megszorítások második köre után annyit láthatunk, hogy a szegények és az alsóközéposztály (a társadalom 80 százaléka) után most kicsit módosult az ágyú csövének az iránya. Természetesen a társadalom rosszul élő rétegei még mindig a célkeresztben maradtak…..
azAttis 2012.10.21 12:04:18
@nu pagagyí: Amerikában miután kimentették a bankokat a Lehmann csődje után több milliárd dollárrral még annyit sem hiteleztek mint előtte nemhogy többet.

Felelőtlenül harácsolási céllal "kifejlesztett" termékek sodorták bajba az amerikai bankszektort. Erre ahelyett, hogy a sok száz éves börtönbüntetésüket ülnék még több pénzt kaptak. Fújják a luffancsot, hogy majd még nagyobbat pukkanjon.
Elnézést a pár napos csúszásért, a technika sajnos közbeszólt, de most itt vagyunk és ragyogunk, évadzáró epizóóód, tessék. Naevia elhurcolása, Crixus nyilvános megkorbácsolása, Lucretia terhességének kiderülése, Ilithya bűnének lelepleződése és Glaber capuai…..
Tegnap este publikáltam egy posztot, amiben leírtam az RTL Klub Híradó Couchsurfing riportjáról szerzett forgatási élményemet. A posztban eredetileg közzétettem egy beszélgetést, ami az operatőr és közöttem zajlott az autóban útban a CS party felé. A dialógusunk alatt szóba…..
Az eddigi bejegyzéseimben többféle megközelítésben bíráltam a regisztrációt: gyakorlati-technikai érveket és filozófiai-elméleti megfontolásokat is igyekeztem felsorakoztatni. Egy szempont azonban kimaradt: milyen politikai érdek húzódik meg a bevezetése mögött. Számomra…..
Bólogató paprikajancsik tömege kerül ki az iskolákból, ha az oktatási tárca tovább gyengíti a szakiskolák színvonalát. Olyan generáció kinevelése kezdődhet, amely nem rendelkezik az alapműveltség fontos elemeivel, így pedig nem képes összefüggéseiben átlátni dolgokat. Folytatódik a magyar oktatás…..
LifeTILT A Doppingbáró 2012.08.27 00:06:52
Hihetetlen profizmus és technikai stáb van a LifeTilt mögött. Most például azért nem tudom megírni a sikeresen beharangozott fenékformálós posztot, mert szervizben van a gépem átvizsgáláson, és minden kép, és egyéb anyag a csajokról azon a gépen van, úgyhogy a fenékformálós…..
azAttis 2012.08.27 11:06:23
@benedek bence: nem, ez egy híres idő. jesse owens 10.3-at futott négerként hitler előtt a berlini olmpián '36ban
azAttis 2012.08.27 11:11:52
@Takito: nézd meg most Armstrongtól elvették a 7 győzelmet. A második helyezettek között nincs egy sem aki azóta/előtte nem bukott volna le. Egy se. És vissza lehet menni évenként a listán. Nagyon sokára találnak valakit aki vagy akinek a csapata nem bukott volna cuccal. Nézz utána a velo fórumon ha érdekel. Vicc az egész :)

és még, hogy Usain Bolt egész évben! hozza a csúcsközeli formáját. erre anyag nélkül az emberi test nem képes. Erről beszélt Hereida
Azt írja az újság, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megbírságolta az Auchan áruházláncot, mert „túlmagyarkodta” magát. Pontosabban: a nemzeti színek, illetve indás-tulipános minták csalárd felhasználásával megtévesztette a fogyasztókat, magyar terméknek tüntetvén fel…..
Nincsenek nagy elvárásaim egy weboldaltól. Ha keresek információt, azt találjam meg. Például nyaraláskor mik azok az infók, amik tuti kellenek, ha valahova oda akarok menni? név és leírás cím és térkép ár és nyitvatartás Annyira bonyolult ez? Valakivel beszélgetek, mond…..
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
Hogyhogy, volt egyáltalán háború? Igen volt, sőt miközben a nyugat minden erejével az Irán-barát Assad rezsim megdöntésén dolgozott, a legfélrevezetőbb sajtókampányt folytatta az iraki háború előkészítése óta. Ennek nyomán most Szíriát a legbarbárabb közel-keleti…..
Ghostwriter Megasaller de luxe 2012.02.22 15:18:00
Megjött az ítélet – ahogy tartani lehetett tőle, az Európai Bizottság azt javasolta az EU pénzügyminisztereinek, hogy a Magyarországnak juttatott felzárkóztatási támogatás egy részét – mintegy 150 milliárd forintot – vonják meg – egész addig, amíg a magyar…..
azAttis 2012.02.23 20:01:04
Elindult a Spartacus második évada, és sajnos a készítők pontosan ugyanazokat a hibákat követik el, amiket már az első évad első néhány részében is fel lehetett róni nekik: iszonyú öncélúan véres a sorozat, a lassított felvételben kiömlő belek, agyvelődarabok és a kis…..
Orbán Viktor az Európai Uniós csúcson megmutatta mi a magyar virtus. A most már bizonyosan bizonytalan magyar gazdaságrányitás a hírek szerint előbb nemet mondott az eurós mentőcsomagra, majd parlamenti szavazáshoz kötötte azt. Mintha a kétharmad nem szavazna meg mindent.. Vannak az…..
Még mielőtt az MSZP végképp az ámokfutás mellett dönt - bár az sem kizárt, hogy Szíjjártó Péternek másodállása van a pártvezetés mellett -, szeretném jelezni: amit tesznek, sehova nem vezet. Folyosók szegleteiben suttogó MSZP-s alkalmazottak közlik a Demokratikus Koalícióhoz…..
azAttis 2011.10.28 09:59:44
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
Hajcsatok Bye, bye, Hungary 2011.09.17 08:14:00
A hír szerint a magyar olimpiai küldöttség egyenruháin a 2012-es londoni olimpián nem az általában használatos angol ország-elnevezés, hanem a „Magyarország” felirat fog szerepelni. De mégis miért? 1. egy szitanyomó cég nagyon jól jár azzal, hogy öt karakterrel többet…..
azAttis 2011.09.17 13:29:48
Na ez a kemény: a Sopron Bank két olyan italautomatát állított fel Budapesten, amibe vagy dobsz pénzt, vagy nem. A félliteres ásványvíz ötven forintba kerül, ha a felső négy gomb valamelyikét nyomjuk meg, és ingyen van, ha az alsó négyet. Ránk van bízva, értitek. Alapvetően…..
azAttis 2011.08.30 18:20:05
@esikazemese: jó a víz. Az új vezetékhálózat is lehet rossz ha valami csodálatosan kivitelezett lakóparkba költöztél. Én a helyedben megnézetném.
  Eltörölné a kormány a középiskolákban a nyelvi előkészítő, úgynevezett nulladik osztályokat; három nyelv tanulását tennék kötelezővé a nyolcosztályos gimnáziumokban; a felsőoktatásba való bejutást nyelvvizsgához kötnék – derül ki a nyelvoktatási…..
Konkrétan barkácsolni kell, hogy egyáltalán szarul elfusson a Lion az első generációs Aireken. Pedig elvileg minden rendben lenne, a hardver elbírja, és mégis. Törzsolvasónk, Fransisco Miranda leírta nekünk tapasztalatait, és egy megoldási javaslatot. Figyelem: mindenki a saját…..
Van ok örülni, mert a Lion jól sikerült, az Air bővítése majdnem hibátlan, legfeljebb a 3G-s modem hiányzik belőle, a mini meg gyorsabb és olcsóbb lett, még ha ki is került belőle az optikai meghajtó.Ezzel együtt a fehér kis MacBook kurvára fog hiányozni.Nekem is volt egy ilyen…..
azAttis 2011.07.23 18:06:03
@L0ve: a repedést garancián túl is javítják és nagyon is rendben volt a legutolsó széria.