Regisztráció Blogot indítok
Adatok
twinkedli

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
twinkedli 2011.11.16 19:21:19
@ubu1:
" Akinek nincs pénze ebadót fizetni, az NE tartson kutyát! " Próbálj ki egy olyan (tipikusan látással kapcsolatos vagy pszichés) betegséget pár hónapig, ahol segít egy kutyus otthon. Aztán ismételd meg ezt a mondatot. "

te szerencsétlen idióta hülye! ott van a szövegben is, hogy vakvezető kutyáknak NEM kell fizetni.
írni tudsz, csak olvasni nem? barom
twinkedli 2011.11.16 19:40:12
@MonChy:
1.Az örökbefogadott kutyák adómentessége miért nincs ivartalanításhoz kötve.
- ha jól tudom a menhelyeken alapból ivartalanítják az állatokat

2. Az állatorvos aki az egyetemen soha nem tanult küllemtant? Ha azt mondom a loncsos keverékem puli akkor azt nekem el is fogják hinni?
- szerintem ezért van a törzskönyvnek nevezett valami, hallottál már róla?
twinkedli 2011.11.17 14:27:31
@ubu1:

"a pontos összeget az önkormányzat állapíthatja meg az eb tartásának célja, tartási helye, ebek száma, a tulajdonos szociális helyzete alapján."

aki kisnyugger, az írhat az önkorinak, hogy kapják be.
pszichés betegekről beszéltél is, ok, ebben igazad van, belátom
Subba A nap képe: Speed Fluor 2011.05.06 11:06:00
Ez nem egy elborult gay beöltözős partin készült! A népszerű Speedfitness-re Fluort is elcibálták. ..
twinkedli 2011.05.06 23:08:58
Mandiner blog Cigányok ideje 2011.05.04 08:41:00
  „Nem is utolsó nép ez az én cigányom: Tűz van bennök, uram, hogy szinte süt, ragyog...” (Arany János: A nagyidai cigányok)   Most, hogy megismerkedtünk a rasszista vizelés tényállásával – sajátos magyar ízt adva ezzel az etnikai konfliktusok évezredes…..
Nesze!szer Vágod? 2011.05.03 09:56:00
  Gyerekként végtelenül izagalmasnak találtam a fodrászatot, amely a csillaghegyi Hunyadi utca és Czetz János utca sarkán, kopott bájával hívogatta a kuncsaftokat. Nem volt ott se brazil hajegyenesítés, sem karotinos hajápoló SPA kezelés, csupán egy nagy üveg WU2 sampon,…..
twinkedli 2011.05.03 17:50:24
Még mindig a "híres-hírhedt" gyöngyöspatai felvétel ... már a nyilvánosságra hozatala után többen megkérdezték, hogy egy térfigyelő kamera hogyhogy hangot is rögzít, ráadásul ilyen jó minőségben? Számtalan térfigyelő kamera által rögzített felvételt mutatott…..
twinkedli 2011.05.03 00:07:10
@szorokin:
Én csak egy becsületes utca embere vagyok, mi a francnak akarna bárki is követni egész nap?
Hülye vagy te?
  A múlt kedd esti gyöngyöspatai eseményekkel foglalkozó posztunk miatt kaptunk hideget-meleget, szűk agyú jobberektől kezdve rendes magyarokig voltunk sok minden. A térfigyelő kamera felvétele mellé most találtunk egy másik videót, ami a támadás idején…..
Itt a november csapjunk a rénszarvasok közé, újra indul az Index havaslejtő-ügyi blogja a Hütte. Gondos sportemberekként az idényt a tavalyi rumli átkutatásával és rendrakással kezdjük. Az év elején ugyanis megkérdeztük, hogy kinek van a legkülönösebb mókás síbalesete, amire…..
twinkedli 2010.11.02 15:33:33
"Nagyon kedvelem a blogotokat, és a sok nézelődés után úgy döntöttem, hogy megmutatom Nektek a mi két cicánkat, akik hihetetlenül idétlen pózokban képesek aludni külön-külön, és együtt is. Kisasszony 2,5 éve került hozzánk 6 hetesen, Miunak pedig 1 hónapja vagyunk boldog…..
Az egész világ ellen. Azt hittétek, nem is lesz már poszt, mi? Haha! Egy hete, csütörtökön vittük el Graf dokihoz oltatni. Kétféle oltást kaphat egy kismacska, egyet a házi bajok ellen - ez akkor jó, ha csak szobában lesz tartva és egyet a világ ellen - akkor javasolják, ha…..
twinkedli 2010.10.22 16:29:56
"Szeretném megmutatni izgága macskánkat, Kacor Vilmost, aki számára hely/tárgy nem marad megmászatlan, kipróbálatlan! :) Bármilyen kétkerekű, négykerekű mozgó alkalmatosság érkezése felkelti érdeklődését, s míg a család apraja-nagyja az érkező személyére figyel, ő…..
twinkedli 2010.10.19 22:09:29
Mindenki látott már kutyát álmában szaladni és ugatni, ezt a videót se hagyják ki!Sixx találata, köszi!..
"Megosztom veletek két kis huskypatkányom fotóit, szinte tökegyformák így nehéz különbséget tenni közöttük.... A nevük Momo és Scratchy , illetve London és Rita, ez nem eldöntöttt még...  Lassan két évesek és hála istennek kitűnő egészségnek örvendenek. Kedvenc…..
A vadállat neve Murcielago, azért, mert ha jó kedve van, olyan mozdulatokkal ugrál, mint egy dühös bika, és még a szeme is vörös. Elég vadóc, rettenetesen makacs, önfejű és szeszélyes, tulajdonképpen még jobban, mint egy macska. Általában a kíváncsisága és a gyávasága…..
  A legendás blogger, Bitter Brúnó (ki mostanában itt meg itt posztolgat) fűzte az alábbi kommentet a Vasláncokkal a hajléktalanok ellen. Meghökkentő megoldás a Hajós utcából című poszthoz: Ebben a zsánerben New York City (Rudy G. óta) a nagy specialista. Ott gyakoriak a…..
twinkedli 2010.10.10 12:14:58
@1000R: ha jól emlékszem volt már, hogy embereknek szociális lakásokat adtak.
aztán mi lett? rezsi kifizetése eleve felejtős volt, de azok fölszedték még a parkettát is!
Talán hallottatok már arról, hogy a Google a Sony-val, az Intellel meg a Logitech-kel közösen készíti a jövő tévéjét, ami valami olyasmi, mint az Apple TV, csak kicsit még több annál: a filmek letöltése mellett még nagyobb szabadságot kapnak a felhasználók a neten,…..
  Nem sokszor tud olyan képi világot produkálni a szokásos esti híradó, hogy el kelljen kapcsolnom. Valamelyik nap viszont, amikor kistotálban sugározták, amint egy póznához láncolt, a vöröslő iszapban csatakosra ázott, habzó szájjal vonyító-vergődő kutyát két ember…..
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
twinkedli 2010.10.08 16:09:42
@MosoMasa: itt azért meghalt néhány ember is nemmellesleg...
twinkedli 2010.10.08 16:17:36
@twinkedli: ha a te szeretted lett volna valamelyik nyilván nem így beszélnél.
én nem mondom, hogy csernobilhoz kell ezt hasonlítani, ami történt, de a ciánszennyezéshez se...
twinkedli 2010.10.08 21:17:30
@AlexM1983D: tök vicces, hogy megmondod ki hogy akarjon igazságot osztani meg mi legyen (ha egyáltalán) véleménye, közben ahogy látom te vagy itt a legnagyobb megmondóember, az egész napodat itt töltve, ezen a poszton rágódva, és mindenkit kiokosítva :S
Subba Dopeman kiakad 2. 2010.09.17 11:33:00
Beszélgetés egy "torrentbetyárral". Dope már mindent tud, címet, nevet, telefonszámot, csak az msn hangot nem tudja kikapcsolni : A "torrentbetyárok" válasza, ha valakit nagyon érdekel: Dopemanék házhozszállítják az 500. megrendelt Tirpa CD-t. Dopenak ez…..
Subba Twitter: 50 Cent 2010.09.23 12:24:02
Fifty (aki mellesleg new-nak írja a knew-t és a minap azt irta Ice Cube-ról, hogy "can't make it on her own") twitterezget és lazít kutyájával, Oprah Winfrey-vel...
Bréking Internet! Azonnal törölni kell az interneten található Playson MC videóklipeket! Üdvözlöm kedves "Subba Zsazsa"! Az oldalon szereplő playson mc videot a YuuTube oldalról töltötte le, ami jogellenes! A YouTube Vezetőségével már kapcsolatban vagyok, mivel ügyfelem,…..
"Ezt a képet nyáron fotóztam egy görögországi kisvárosban.Egy étterem szabadtéri részén feküdtek egy széken" - írja EszterKöszönjük!..
twinkedli 2010.09.30 06:49:36
"A mellékelt képet e-mailben kaptam, és teljesen beleszerettem ezekbe a cicákba. Viszont sajnos nem tudom, hogy milyen fajták lehetnek, próbáltam megkeresni, de nem jártam sikerrel:( Ezért azt reméltem, hogy elég cukinak tartjátok őket Ti is, így majd jól kirakjátok a blogba,…..
Szerencsére ez a hét sem múlt el események nélkül - így itt következő epizódja a Rustynaplónak, amelyből megtudhatjátok, hogy hogyan hányta le a macska az új függönyt! Szó volt múlt héten a megfázásról - végül úgy döntöttük, elvisszük őt dokihoz (egész pontosan Fruzsi…..
"Ezt a láthatóan megfáradt macskát Budvában (Montenegro) fotóztam. A kép nem beállított, magától (illetve a macskától) ilyen" - írja Prohászka László Köszönjük!..
"Láttunk már pár macskát életünkben, de egyiknek sem voltak olyan „kényelmes” alvó pózai, mint a mi házi cicánknak, Felhőnek. Reméljük képen is van olyan Cuki, mint élőben" - írja Gyuri és VeraKöszönjük!..