Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haldyr

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
 Cikis és sokaknak biztos érthetetlen bejelentést teszek most közzé, de (hasonlóan a sokat gyűlölt Pókember 3-mal) kedvelem a Star Wars Episode 1-et... Ebben biztosan közrejátszik a nosztalgiafaktor is, mert igen kellemes emlékek fűződnek az akkori mozilátogatás köré…..
      A The House Of The Dead PC-re kiadott sorozatának (eleddig) utolsó tagja. Az évjáratnál a játék eredeti megjelenését vettem figyelembe (hiszen a játékban is ez szerepel), de tudni kell, hogy PC-re csak 3 évvel később, 2005-ben adták ki.…..
haldyr 2011.04.16 11:54:55
@-=RockerLaLee=-: Nincs valami emulátor amivel pc-n is játszható és betudnád mutatni ??? Szerintem utána kéne nézni...
haldyr 2011.04.16 11:55:59
konzolemulator.b13.hu/

Itt meglehet nézni...
         A The House Of The Dead sorozat második része. Lássuk miben jobb, illetve rosszabb ez az elődjénél? p.s.: A YouTube befaphatja a kaszomat. >:o[ ------------------------------ Játék Info: Fejlesztő: SEGA Kiadó: Empire Interactive Év:…..
Már egy ideje terveztem ezt a cikket, mert úgy érzem, hogy muszáj megosztanom veletek a véleményemet a Rossz PC Junior Blogról. A viszonyulásomról szeretnék írni, arról, hogy hogyan ismertem meg, hogyan lettem tag, illetve hogyan váltak el útjaink eme oldallal. Rise & fall of…..
haldyr 2010.11.25 22:34:43
@-=RockerLaLee=-:
FreddyD nek ezt elmondtad?
Vagy már nem volt bele szólása még is csak a rossz pc járékok hoz tartozik nem?
haldyr 2010.11.25 22:36:25
@-=RockerLaLee=-:
(Kijavítva az előző mondatot )
Vagy már nem volt beleszólása ?
Mégis csak RPJ-hoz tartozik nem?
A The House Of The Dead kapcsán megint felvetődött ez a Left 4 Dead marhaság, és korábban is rengetegszer elmondtam 1-2 sorban a véleményemet erről a sorozatról, de itt és most bővebben kifejtem nektek miért is húzom a számat, amikor a Left 4 Dead szóba kerül... Kezdődött minden a…..
      Elindult a 3. LaLee's Games évad! Kezdésképp egyből nagy fába vágom a fejszémet és kapásból egy játék-trilógiát mutatok be, mégpedig a The House Of The Dead sorozat 3, PC-re is megjelent részét. Mostanában rengeteg Reactor videót néztem, úgyhogy…..
Az adást hamarosan megtekinthetitek itt!..
haldyr 2010.08.22 15:42:27
@Dark White: Ezt nem írtam volna le ez elég bu**is.
Egy morbid, ám szórakoztató flash-játék sorozat bemutatása. A Dark Cut nevű remek, "műtős" sorozatot mutatom be, de nem egyedül, hanem jóbarátommal és Rossz PC Junioros szerkesztőtársammal, Killával. (Hatalmas mega-köszönet a hangokkal végzett munkája miatt neki!) A…..
haldyr 2010.05.10 19:50:17
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
haldyr 2010.04.22 07:05:23
Az egyik RPCJunioros szerkesztőtárs, Killah készített még korábban egy kis "kiegészítést" (köszönöm így utólag is) a Civil War-os bemutatómhoz, de elfelejtettem kirakni akkor, de most... most kiraktam. A kiegészítés olyan... Killás.. majd meglátjátok :)…..
Ez egyfajta promo videó a vízipipának. Akinek esetleg kételyei vannak a vízipipázással kapcsolatban, vagy éppen a szülei tiltják tőle, annak itt ez a videó.Mutasd meg a szülőknek, hátha jobb belátásra bírja őket :)A karcoló hang a kamera hibája, engem is…..
Egy eddig még nem tesztelt márka következik. Egyenesen Egyiptomból íme az Al-Masah citrom ízű dohány...       - Dohány:  A dohány egy szép fekete zacskóban és azon belül egy nylon fóliába van tekerve. Iszonyatosan nedves a dohány,…..