Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peaso

36 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi pár évben divatos lett a fehér szegély. Ez kétféleképpen megoldható jelenleg: 1.lakkozatlan fa szegélylécet fehérre festjük,festetjük. 2.készen veszünk fehér szegélylécet, ami szinte kizárólag MDF anyagra fehér fóliával laminált,fehérrel előalapozott lécet jelent.(létezik még vízálló…..
  Fehérre pácolt cser szalagparketta és hozzá lazúroztunk tölgy tömörfa hagyományos szegélylécet   Szegélyléc lezárásának egy módja, amikor oldalról nincs , ami határolja   Íves falaknak a szegélyézésének nem nagyon van más módja. Egyenlő részkre vágva egymáshoz illsztve. Van még PVC…..
Felszedés, szögtelenítés, bezsákolás, 15mm-es osb lecsavarozása enyhe szintezéssel, rá polifoam és 8mm-es laminált padló. A 25m2 nyikorgás a kazánban ég azóta. csiszolás lakkkozás kétes végeredménnyel,  a színváltoztatás lehetősége nélkül, a szegélyek maradnak a…..
A lépcső szó nyelvújításos? A legtöbb lépcső ( vagy dobogó, fellépő), amit valahogyan be kell burkolni legtöbbször durva felületű beton. (Most nem foglalkozunk a vas és faszerkezetű lépcsőkkel, valamint a szőnyeggel) -Ha meglévő falépcsőt szeretnénk felújítani, az is lehetséges, legtöbbször itt a…..
A laminált padló direkt vízálló: illyen  Több márka  is van itthon ( 3 ), tudtommal ez a legolcsóbb.  Kinézetre, lerakási metódusra lényegében egy átlagos laminált padló. A padló lerakásánál gondosan felhívják a figyelmet, hogy olvassuk el a gyártó honlapján a…..
  Itt is volt minden: ívek, dísztégla alá berakás, öntöttvas-korlát kerülgetése, előre berakott ajtótokok alá csúsztatás :Árak, info: www.aparketta.hu ..
  Árak, munkadíjak itt: www.aparketta,hu ..
  Ahogy írtam egy korábbi, a dillatációs hézagokról szóló posztban, meredeken megnőtt annak az igénye,hogy a parkettázás során ne használjunk burkolatváltót, vagy ha mégis, akkor csak minimális méretűt.  Sokszor találkozom azzal, amikor esztétikai igények ellentmondanak a műszaki elvárásoknak,…..
Méghozzá cser hobbit. Többen mondták, hogy írjak szakmaibb bejegyzéseket, igyekszem eleget tenni ennek, de nem ebben a posztban. Tudniillik a megrendelő néni olyan kedves volt, hogy mindenképp szerettem volna róla és a savanyító cégéről írni. Az ajándékba kapott sokféle…..
Regensburgnak (ahol 140 ezren laknak) nagyon hangulatos óvárosa van, teli egyetemistákkal. A  Dunán, ami keresztül folyik rajta, áll egy hajó Érsekcsanád névvel. Ennél a magyar falunál süllyedt el most ott áll felújítva, teljes története itt. Képen épp szükségből dönti a…..
Minden itt: www.akacterasz.co.hu     - szélezett és szélezetlen akácdeszkák  - akác rudak, deszkák  - teraszanyagok többféle méretben és marási mintával - többféle méretben, akár gyalulva és felületkezelve   ..
    és a Kaindl új 2014-es sorozata NANEEE! árakkal VÁLOGASS ITT..
Két nagyobb helyiség, ami laminált padlóval lesz beburkolva jövő héten. Egyik PVC-vel volt borítva, ami részlegesen feljött. Ezt nem nedvszívó aljzatra való alapozóval kentük le (Mapei ecoprim T). A másik oldalon hagyományos diszperziós alapozó. Aljzatkiegyenlítő Mapei…..
Bár kissé magam ellen beszélek, de mivel nem egyszer raktam le ilyen lamináltakat, ezért azt tudom, mondani, hogy ami olcsó az -ebben az esetben- nem rossz. A helyzet az, hogy ahhoz valaki laminált padlót gyártson, főként a ma már szinte kizárólagos dupla klikkes, vagy akár a beütő…..
Megszakítás nélkül. Főként az utóbbi években egyre erősebben jelentkezik az az igény, hogy a lakásban lerakott parkettában ne legyenek küszöbök vagy burkolatváltó profilok. Ezenkívül ha utóbbi mégis bekerül, akkor minél kisebb legyen. erről a kérdésről itt egy…..
A parkettát tőlem vették és én raktam le: www.aparketta.hu  Ez a kép fogadott minket: A megbízó egy precíz építésvezető, aki egy II. kerületi nagy családi ház munkálatait vezette, mi ott parkettáztunk, és adtunk el egy gyöngyfehérre pácolt szalagparkettát,ami…..
Lehet színekről beszélni a parketták esetében. A válasz egyszerű: igen is meg nem . Először is két részre kell szedni  a lehetséges válaszokat. Színek  fa parketták és a lamináltak esetében,  1. Fa parketták: itt jobban tesszük ha nem színben, hanem inkább…..
Bár mi (www.aparketta.hu) csak parkettákkal, laminált padlókkal és kültéri faanyagokkal foglalkozunk, segítségképpen megpróbálom rendszerezni, milyen anyagok állnak rendelkezésre akkor ha szeretnénk a szobánkat burkolni. Mivel a hidegburkolatok nem a szakterületem , ezért a…..
Az alábbi postban olvashatnak arról, hogy a egyszerű tölgy parketta is mennyi meglepetést tartogathat. A lenti parkettá tőlünk vásárolták, mi vittük és raktuk le Kecskeméten. Mivel itt 60m2 -ről volt szó, és mindent rajtunk keresztül ment, így nem volt semmilyen…..
Több ár és információkérés: www.aparketta.hu Egy időben többször voltunk Székesfehérváron parkettázni, már ott is nyílt pár bolt, úgyhogy ritkulnak a látogatások. Főleg az Öreghegy környékén voltunk aktívak.Ezt a  családi házat tavasszal csináltuk, az általunk…..
Munkadíjak: www.aparketta.hu/munkadijak Jellemző generálkivitelező hozzáállás: szerda reggel szól, hogy este parkettázni kell, mert péntek reggel nyit a bisztró a Bálna, korábban CET elnevezésű helyen ( funkcióját, így elnevezését sem sikerült kitalálni az ott töltött idő…..
Gondoltam ha már van szerencsém a honi épipar bugyraiban tengődni, akkor megosztok egy-két,  a parkettázáshoz szorosan nem kapcsolódó, de a fenti szcénára annál jellemzőbb képet. Itt egy szemeteskonténerbe dobott kartondoboz látható, amibe a megmaradt csemperagasztót…..