Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ízisz, a macska

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ízisz, a macska 2012.03.11 11:57:30
@*rockstar*: és ha a macskoszt Malboronak hívják?
masszázsblog Ronda a csaj? Na és? 2012.03.10 11:34:00
Kedves Olvasók! A címben 18+ szerepel, de a következő írást inkább 30 feletti, de mindenképpen ÉRETT SZEMÉLYEKNEK ajánljuk, ugyanis ötvenes férfiak szexuális szokásairól lebben fel a fátyol és teljesen fölösleges ezen bárkinek felizgatnia magát...(a szerk)Nagy marha vagyok,…..
Ízisz, a macska 2012.03.11 11:45:53
@herut: te már biztos jártál pszichiáternél, ha ennyire tudod, hogy ott milyen jó.
Masszázson jártál már, hogy összetudd hasonlítani, mielőtt másoknak ajánlgatod a saját szórakozásodat?

Én egyszer össze tudtad hasonlítani két embert. Az egyik masszázson volt, a másik pszichiáternél.
Mindkettőt jól lehúzták, de az egyiknek boldog, kielégült mosoly volt a fején, a másik kisírt szemmel és remegő kézzel morzsolgatta a receptet, amivel ment a patikába antidepresszánsért.
Amikor a masszázsblognak még több rendszeres szerzője volt, az egyikük kapott egy nagyon aranyos levelet. Ifjú hölgyolvasó érdeklődött imígyen: (...) valóban kielégít a heti egyszeri fix áras alkalmi kapcsolat? Mármint érzelmileg. Bár testileg is érdekelne, egy hivatásos…..
Ízisz, a macska 2011.11.24 20:09:47
@tea fan: Én szívesen elmagyarázom neked. Korábban függős kapcsolatai voltak, amikből elmenekült. A mostani nem függős, tehát megmarad benne. Ebből az jön, hogy korábban laposkúszásban járt masszázsra, most meg emelt fővel.
Remélem jól értettem s riportot.
Ha házisárkány sztori kell neked, megírom a sajátomat és elküldöm a blognak, hátha lehozzák! :-)
Masszőrhölgyek is olvassák a masszázsblogot, elsősorban az ő szíves okulásukra írom a következő sorokat. A masszőz a visszajáró vendégeiből él és ha ilyenek nincsenek, akkor hirdethet bárhol és bármennyit, akár fejtetőre is állhat, akkor sem fog jól menni a biznisz. Egy…..
Ízisz, a macska 2011.11.24 08:25:22
@odamondó: ne várj tőle ilyet! Ha csak szájhős, ami nagyon valószínű, akkor csak azokat helyeket ismeri, amik valami baleset vagy kábszerügy miatt a hírekben is szerepelnek, ha még tényleg van ilyen, akkor elhallgatja, mert hülye lesz konkurenciát csinálni magának. Gondold el, ha odamennek mások is csajokat pezsgőztetni, akkor ki fogja őt lepippantani, meg a hátát masszírozni a klotyóban?
Kedves blog olvasók!2010.11.27-et írunk, és én csak ma találtam rá erre a blogra.Jó pár történetet, hozzászólást elolvastam a mai nap folyamán! Volt amikor jókat nevettem, és volt amikor sajnos én is csak sajnálni tudtam, amikor olyat olvastam, ami a masszőrökre nézve…..
Ízisz, a macska 2010.11.29 13:50:11
@milike47: csodálkoztam is, hol a fenében vannak már a trollok!
Pontosan mi is az egésznek a háttere, hogy erotikus masszázsra adtam a fejem, most nem fontos. Régóta gondolkodtam ezen, mert nekem is voltak erkölcsi aggályaim. Feleségemnek óvatosan szóba hoztam, és kifejezetten jól reagálta le. Még egy kis vívódás, de aztán eldöntöttem,…..
Ízisz, a macska 2010.10.20 10:55:40
@Csirke72: pipi, a többezer hozzászólásodat olvasom éppen és ezentúl ezt kötelező irodalomként fogom ajánlani minden olyan ismerősnek, aki padlón érzi magát, méghozzá ezzel az ajánlással:

nézzétek meg ezt a szánalmas fehérjehalmazt, kiment "németbe" de ott sem jött össze neki a dolog, különben nem azzal töltené a szabadidejét, hogy blogokon és fórumokon fikázza a hazáját és gyalázza, panelprolizzal, pöcsözi, faszfejezi az olvtársait.

Nyomorult!
Ízisz, a macska 2010.10.20 10:58:14
@Csirke72: például most épp ott tartok, ahogy ecseteled, milyen isteni, ahogy a csajszi benyomul az ujjával a valagadba és így hozza működésbe a dákódat.

Nem a nejedről írtál, hanem a megfelelő csajsziról. Vagy a nejedet nevezed így? :DDD
Ízisz, a macska 2010.10.20 11:17:32
@Csirke72: olvasod és kommenteled és folyamatosan gyalázkodsz és ebből ordít, hogy egy kielégületlen, szerencsétlen, sikertelen, frusztált senki vagy.

ezt írod:

"Egyértelmü, hogy a családommal vagyok és 15 éve boldog házas."

aztán ezt, nyilván a nagy boldogságodban:

"Szemétláda vagy! Akkor a cigarettásokat se kellene ellátni a TB-n mert szándékosan füstölik betegre magukat te kis köcsög!
Azért mert te 1 ostoba kis féreg vagy nem áll jogodban felülbirálni a betegségeket!
Amugy ne ide posztolgass, hanem dolgozzá rabszolga!"

Nagyon lelepleznek téged az írásaid, benne van az összes beszólásodban a nyomorod. Gondolom, téged már az iskolában is rendszeresen megvertek a többiek és szemtől szembe most sem mersz beszólni senkinek, inkább itt dühöngsz naphosszat.

végül megint téged idézlek:

"Szerencsére nem otthon élek de olvasgatom ezt a szemét magyar társadalmi hozzáállást.
Semmi összetartás, mindenki a saját honfitársát baszogatja..."

igen, sokan még külföldről is, miután elhúzták a faszukat
masszázsblog Amikor a nő beindul 2010.08.04 12:36:00
Kedves Publikum!Félek, hogy a kalandomra adott reakciók között lesz olyan is, hogy "kizárt, hogy nő írta". Pedig elhiheted kedves Kételkedő, hogy nem csak hogy nő vagyok, de konkrétan ez után az esemény után pláne éreztem, hogy az vagyok.Dél-Franciaországból jöttünk…..
Ízisz, a macska 2010.08.04 22:28:21
@kúrórudi: jó hírem van!
Te az életed első baszása után alighanem leszox a kommentelésről!
Kitartás, előbb utóbb összejön, kúróka! :-)
Ízisz, a macska 2010.08.10 13:58:57
@kis-csillag: te vagy a drága aranyos levélíró?
Budapest Száksz Napiparaszt 2010.06.23 07:32:00
A nyilvánvalóan nagyon fontos embert szállító sofőr nem értette, hogy miért bosszankodtak miatta a zebrán átkelő gyalogosok.Kedves Sofőr! Hát azért, mert egy tuskó, bunkó fasz vagy...
Ízisz, a macska 2010.06.23 17:00:35
Egy Svédországban dolgozó hölgytől kaptam egy e-mailt, amiben nagy szeretettel és önzetlen odaadással mesél: önkéntes lett egy stockholmi macskaotthonban. Nagyon tanulságos egy mondata, amiből le lehet vonni a következtetést: így is lehet... "Nemrég felcsaptam önkéntesnek a…..
Ízisz, a macska 2010.06.23 15:49:12
Ejnye!
Ez a Rékuc kifelejtett néhány nagyon fontos dolgot, igaz, ő sem tudhat mindent (még ha sokan el is hiszik neki)

1. A MMM, azaz a Menhelyi Macskák Mikulása minden december 5-én szívhezszóló rendezvény, a svéd egyes csatorna is közvetíti. Kutyafogattal érkezik a Youlopukki, nagy köynvből felolvassa a lakók viselt dogait, a jók aszalt egeret kapnak, a rosszak vízipisztollyal lespricceli.
Ezután lép akcióba a Svéd Királyi Etológus Szövetség különítménye, akik lelki vigaszt nyújtanak az ünnepség megpróbáltatásai miatt.

2. A cirmosok kéthavonta egyszer benevezhetnek a CICATLONRA és maguk döntik el, hogy számozott mellénykében futnak a műegér után, vagy a lelátón nyávognak és fogadhatnak a befutókra.

3. Ugyan valamennyit ivartalanítják, de nem feledkeznek meg arról, hogy hormonok hiányában is lehetnek szexuális igényeik. Épp ezért rendszeresek a macskapornó vetítések, illetve az élő catfight rendezvények, amikoris fehérmenműs, illetve pucér macskoszok verekednek két gongütés között.

4. A svéd kormány tavaly engedélyezte az ivartalanított cirmik házasságát, függetlenül attól, hogy milyen volt a nemük. Együtt vonulnak oltár elé és a templom egere adja őket össze. Kaltikából vezényli a szertartást, nehogy rámenjen szegény a ceremóniára.

5. Nyugdíjat kapnak és luxus kórházi ellátást, megboldogulásuk után pedig a Stockholm melletti Ördebrö kisállat-temetőjében kapnak sírhelyet, közvetlen az Ismeretlen Elgázolt Kiscica Panteonja közelében.

Ez még hozzátartozott!!
Egy hét alatt többeknek elvonási tünetei mutatkoztak, de remélem mindenki túlélte, mert most Balázs igazán fura története fog következni. Lezúzott egy autót, elmentek betétlapért, aztán a vétlen fél egyszerűen felszívódott... Ha a szomszédod 55-60 év körüli és egy 89-es…..
Ízisz, a macska 2010.06.12 08:28:13
@cork77: ezt a tehetetlen fantáziátlan bandát!

Adok tippeket:

- aki a Sibriken jár, sikeres ember nem lehet
- szarjon sünt, akinél nincs betétlap
- sunáznám a Jettát
- fotosop! Nincs is autód, barom!
Szemétszedő serpák egy svájci hegymászó holttestére bukkantak a Mount Everesten. A hegy tetején otthagyott oxigénpalackok, imazászlók kupacban hevernek. - írja az Extrem.hu. A magazin már korábban beszámolt arról, hogy mostanában több tonna szemét "ékesíti" a Mount…..
Következzék egy részlet a bbc.co.uk egyik cikkéből, nyers fordításban: Miután kiderült, hogy a tárgyalások kudarcot vallottak, Brown úr felajánlotta lemondását, és azt mondta, hogy sok siker kíván a következő miniszterelnöknek.  A Downing street 10 előtt adott érzelmes…..
Ízisz, a macska 2010.05.12 14:55:46
@Várúr: nem látok ebben semmi szánalmasat! Ha a posztban Haynaut említik, akkor nyilván arról szólnak a kommentek, de a poszt arról szól, hogy miért nem vállalja a BALOLDAL a felelősséget a kudarcaiért.
Ezzel azt állítja, hogy a jobboldal vállalja.
Hát egy nagy szart drága barátom!
Ízisz, a macska 2010.05.12 22:33:06
@Vörös BLORóka: ha elolvastam volna a linket. De nem olvastam el, hanem a posztot olvastam, abban pedig annyira a baloldalról van szó, hogy jobban már nem is lehet.
Nem elég pártatlannak látszani akarni, annak is kellene lenni.
Remélhetőleg a jó szexuális partner máskor is alkalmazza a fent leírt technikát, hogy ne csak a véletlennek tulajdonítsa a kedves férj, partner a pozitív változást. Szükséges meggyőződnie arról, hogy saját maga idézte elő ezt az átmeneti funkcionális zavart az állandó…..
Ízisz, a macska 2010.05.12 00:08:30
Nem könnyű Amerikában sem a celebek élete, ezt mutatja a 65 éves Richard Belzer esete is, akire rendőrt hívtak egy Apple Store-ban, mert hozzáért (verzió 1) vagy megrázta (verzió 2) a Genius Bar egyik túlképzett szakértelmét. A komikus-színész a pultnál várt egy ideje, amikor…..
Ízisz, a macska 2010.03.18 23:28:10
@Unommáazegészet: kommentelésért ott sem sittelnek le senkit.
Nőzés??? Te???
Ugyanmár.
Rómában a macska fogalommá vált. Ha azt mondod: "i gatti di Roma", nemcsak egyszerűen római cicákról beszélünk, hanem örökségről, életérzésről, hagyományokról.Az olasz fővárost a cicák uralják: a törvény szerint, ha a küszöbödre született egy cicus, nem…..
Ízisz, a macska 2010.03.16 23:25:40
@Falusi_metálos: nekem is tetszik!
A líra mocska A rend: Hagyó 2010.02.02 20:30:00
Üresedő szoci lista, így bánkódik Hiller Pista:  nem tűnt el a Hagyó, sorsa sem rendhagyó,káder maradt, cucilista. ..
Ízisz, a macska 2010.03.09 18:56:27
@Falusi_metálos: egyszer úgy örülnék egy kis tokaszalonnának, ne mindig csak az a száraztáp!