Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m-the-judge

44 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Felmérést végeztünk a fiatalok körében, hogy mi a véleményük a tetovált szemöldökről. Három lehetőség volt: tetszik, nem tetszik, nem érdekel (ez utóbbi azt jelentette, hogy a válaszadót nem zavarja a tetovált szemöldök, ugyanakkor különösebben nem is kelti fel…..
 A rákbetegség napjaink leggyakoribb betegsége, főként a fejlett országok egyik vezető haláloka. Okozhatják fizikai hatások, öröklődhet, de akár spontán módon is kialakulhat. Tünetei a rákbetegség megjelenésének helyétől függ, akár fájdalommentes is lehet és három…..
A betegségtünetek azok, amiket most magamon érzek. Orrfolyás, végtagfájdalmak, fázás, gyengeség. Mi más lehet ez, mint a megfázás, az ősz leggyakoribb betegsége. És igen, ahogy azt mindenki tapasztalhatta, megérkezett a hideg. Bár nálam még nem jelentkezett, a nátha jellemző…..
Bár én nő vagyok, a férfi nemi betegség is kíváncsivá tesz. Egyrészt, mert szívesen nézek utána olyan dolgoknak, amiket nem tudok. Másrészt, mert tudni szeretném, hogy a páromat milyen betegségek érhetik. Harmadrészt, remélhetőleg egyszer én is anya leszek és lehet, hogy pont…..
A nemi betegség mindenkit érint, mégis rettentő keveset tudnak róla az emberek. Sokszor hallottam már, hogy az elkerülése érdekében a szexuális aktus során megfelelően kell védekezni. A reklámokból már azt is tudom, hogy a nők esetében a nemi betegség viszketéssel jár. De mi…..
Az anyajegyek a bőrön levő elváltozások, melyek színűekben, szerkezetükben, tapintásunkban eltérnek a környező bőrtől eltérnek – olvashatjuk az anyajegyek definícióját. Ezt a posztot az anyajegyek eltávolításának szentelem. Kialakulásukat nagyban befolyásolja a bőrt…..
A tetoválások történetében egy új, konszolidáltabb korszak érkezett el: a sminktetoválás korszaka. Elég vegyes a róla kialakult általános kép, ennek az az oka, hogy az utcán nagyon sok elfuserált arc jöhet velünk szembe, ami sokak bizalmát megingatja a sminktetoválás…..
 Sokaknak okoz problémát a túlzottan dús szemöldök.  Megoldás ugyan a csipesszel történő korrekció, de fájdalmas és nem állandó. Új jelenség az úgynevezett szemöldöktetoválás. Manapság már nem divat, hogy az összes szőrszálat kihúzkodják és egyetlen rajzolt…..
Ezzel a bejegyzéssel serdülőtársaimnak szeretnék segíteni az akné kezelésében. Talán most így első olvasatra nem igazán tudjátok, mit is jelent ez, de biztos vagyok benne, hogy kb. 85% küszködik ezzel. Ez ugyanis nem más, mint pattanásos bőrbetegség, ami sajnos nem…..
 A herpeszről nem igazán szoktak beszélni. Mikor előjön, úgyis mindenki látja (sajnos), mikor nincs akkor jobb nem is gondolni rá. A sokféle gyógymód közül most egyet szeretnék kiemelni: a talán legújabb eszközt: herpesztapaszt. Bár elég drága, nagyon hatásos. Alternatív…..
Cukorbetegség. A szó hallatán egy középiskolai osztálytársam jut eszembe. Az első osztályfőnöki órán kérte meg a tanárnő, hogy meséljen nekünk erről a betegségről. Bár már korábban hallottam róla, nem igazán tudtam, hogy mitől lehet ártalmas a cukor. Ő elmondta nekünk,…..
 A mai téma tinédzserkorunk átka: a pattanásos bőr. A pattanás tulajdonképpen nem más, mint begyulladt faggyúmirigy, és pontosan azért kamaszkorban a leggyakoribb, mert ilyenkor a faggyútermelés intenzívebb (különböző nemi hormonok miatt, de ebbe most ne menjünk…..
 A francia manikűr örökérvényűen divatos viselet. A manikűrösök, műköröm építők gyönyörű francia körmöket készítenek, de otthon sem lehetetlen szépen elkészíteni.Tulajdonképpen a francia köröm lényege annyi, hogy a rózsaszín, esetleg bézs alapon a körömvégeink…..
 A műköröm esztétikus, egyre népszerűbb és természetes hatású. Többféle módon is készítenek műkörmöket, az egyik ilyen a porcelán köröm technika.A porcelán körmöt több okból kifolyólag is dicsérik. Egyrészt nagyon jó minőségű, másrészt néhány egészségi…..
 Mi nők szeretjük a feltűnést, és tudjuk azt is, hogy a lényeg a részletekben rejlik, ezért odafigyelünk a körmeinkre is. Ma már nagyon elterjedtek a különböző köröm minták, amikkel főként műkörmöket díszítenek, de saját körmeinket is ékesíthetjük vele.Ha esetleg…..
 Ma már nagyon elterjedtek a különböző köröm minták, amikkel főként műkörmöket díszítenek, de saját körmeinket is ékesíthetjük vele.Előfordulhat persze, hogy nincs saját ötletünk, de ilyenkor se csüggedjünk. Ha felkeresünk egy műköröm építőt, egészen biztos,…..
A műköröm sosem megy ki a divatból. Van, akik egyet értenek ezzel, mások cáfolják, de tény hogy sokan viselik. Ma már többféle technikával készítenek műkörmöket. Egy ilyen technikáról lesz ma szó, ami nem más, mint a zselés technika.A köröm zselé használatához nem…..
 A mai bejegyzésben a herpesz kezeléséről szeretnék írni Nektek.  A herpesz vírus kórokozója minden emberi szervezetben jelen van, a herpesz kezelése csak tünetileg valósítható meg, később a herpesz bármikor megjelenhet újra. Tudnunk kell persze azt is, hogy különböző…..
 A herpesz a bőr vírusos megbetegedései közé tartozik. Alapvetően az ajkakon okoz sebeket, de megjelenhet pl. a nemi szerveken is. A kérdés már csak az, hogy vajon mit tehetünk a herpesz ellen?Tudjuk, hogy akinél a herpesz kialakult, számíthat annak későbbi kiújulására, hiszen…..
 A herpesz vírus egyik - és talán az egyik legkellemetlenebb – fajtája a nemi herpesz. Az ajakherpeszhez hasonlóan ebben az esetben is csak tüneti kezelést alkalmazhatunk, hiszen a nemi herpeszt okozó vírus bennmarad a szervezetünkben, a kezelés hatására csak a tünetek…..
A herpesz vírus a bőr vírusos megbetegedései közé tartozik. Leggyakoribb formája az ajakherpesz. Másik fajtája pedig a nemi herpesz. A megbetegedés következtében a kezdeti bőrpírt, és viszkető érzést követően fájdalmas hólyag keletkezik. A herpesz vírus kialakulásának oka…..
 Evezzünk most más vizekre, és beszéljünk kicsit a műkörmökről. Vannak, akik úgy tartják, hogy a műköröm sosem megy ki a divatból. Szerintem ez egy kicsit olyan időszakosan változó dolog. Valamikor nagyon felkapott dolog a műköröm, máskor meg kicsit alábbhagy a…..
A genitális herpesz a nemi szervek környékét megtámadó herpesz. A HSV-2 típusú vírus okozza (az ajakherpeszt a HSV-1). A tünetek: nemi szerveken, végbélnyílás környékén, gáton, fari részeken megjelenő apróbb hólyagocskák, pár nap alatt megnagyobbodnak, majd két- három…..
Szia!A múltkor kérdezted, hogy hova szeretnék menni továbbtanulni. Meg fogsz lepődni, de orvosi pályára szeretnék menni: ) A bőrgyógyászat ami igazán érdekel, így az öt év általános orvos utána bőrgyógyásznak szakosodnék. Persze a szüleim nagyon támogatnak, a barátaim…..
Mint mindennek a herpesz kialakulásának is története van. A korai herpesz tünetei (mikor még nem jelentek meg hólyagok): viszkető, bizsergő érzés az ajkak körül, illetve bőrpír megjelenése. Majd nem sokkal ezután, általában egy, maximum két napelteltével megjelennek a már…..