Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rubik

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
A kezdeti zűrzavart legyőzve végül meglehetősen gyorsan sikerült végigvinnem a következő alanyt, amely igazi nagyágyú. Mivel durván rövid a játék szerintem sikerül majd mindent beleraknom amit szeretnék, ehhez asszisztál az a tény is, hogy Youtube-on már nincsen időkorlátom.…..
Rubik 2011.02.01 22:15:52
:D
A játékszabályok nem változtak. Ma este pontban fél 9-kor ebben a bejegyzésben kirakok egy videót, ahol egy rövid hangrészlet hallható egy videómból és aki elsőre elküldi nekem e-mailen annak a bizonyos epizódnak a címét az nyer. Mivel múltkor megdöbbentően gyorsan…..
Olyan élvezetes, amilyennek kinéz. Szigorúan csak mazochistáknak..
Blackhawk filmezett le egyben több érdekes dolgot is. Elvileg nem akartam már több Mesterlövész féle "ujjpisztoly" dolgot berakni, de itt elég kivételt tettem Retrozásom közben a GTA - Vice City-ben egy mesterlövészes jelenséggel találkoztam, amelyet a rosszpcjatekokra…..