Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eventa

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A kispap átvette a limuzin volánját, miközben a két idősebb egyházfi hátul pletykálni kezdett. Vince szeretett vezetni, ezért nem érdekelte, hogy mikor és meddig mennek, csak nyomta a gázt, a vidéki út kanyargós volt, és az autó lomha, nehézkes. Egyszercsak…..
Eventa 2010.03.09 18:31:12
Nem tudtam, mi ez a Dekameron. Utána kellett néznem. Ugye erről van szó? hu.wikipedia.org/wiki/Dekameron

A múltkor valami hasonlóról beszéltem a Józsinak. Az egyháznak elavultak a marketing eszközei, nem tudja már eladni magát. Az ok: tartalmilag sem kell, formailag meg pláne nem, hiszen az emberek nem hülyék, átlátnak az egyház szolgálatában állók képmutatásán, vagy naivságán, butaságán. Kár, hogy annyira nem okosak, hogy átlássanak az Isten-haza-család szentháromság képviseletében fellépő politikusokon, de majd arra is sor kerül, csak idő kérdése.

Az intézményesített vallások az utolsókat rúgják, s te segíteni próbálsz rajtuk, ahogy a lesántult lovakon szoktak. Leleplezed a sok hamisságot szarkazmussal. Leleplezed? Nem is tudom. Elvégre ez nem is igazi történet. Akkor meg csak befeketíted őket? Próbálkoztál már tényfeltáró irodalommal?