Regisztráció Blogot indítok
Adatok
texon

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
Ha valakitől nem várnánk, hogy olyan arcpirító bakit kövessen el, mint amilyet a tegnapi a Kínai Nagydíjon bemutatott, az Jenson Button. A 191 futamrészvétellel rendelkező McLaren-pilóta a sajátja helyett a Red Bull boxába állt be kereket cserélni...Remek rajtja után Button vezette…..
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
Egy bankár és 15 éves fia ült abban a VW Golfban, amely pénteken este belehajtott egy braziliai Critical Mass felvonulásba. A Porto Alegrében tartott demonstráción alig 120 résztvevő kerekezett, a sóför azonban hátulról belehajtott, és letarolta szinte az egész menetet. A VW a…..
texon 2011.03.01 21:22:09
@sixx a bolsevik:

bringázom is, motorozok is, és autózok is.

1x egy transzporteres vakegér simán áttolt mocival a másik sávba, a buszvezető hirtelen fékezése mentett meg (Riszpekt neki ismeretlenül is) Ekkor idegbajom lett, lámpánál utolértem, és kiöntöttem a neki szívemet (transzporteresnek, term.).
megj: a szívem ekkor indulattal volt teli :D

Volt még egy záróvonalon keresztüli megfordulás volt by fekete audi, és jól elkapra a mocim elejét. 2,2806 másorpercig szupermennek érezhettem magam (repültem) :D

Következtetés: Nem a önmagával a 2 kerekűvel van a baj, hanem azzal, aki szabálytalan, és most lehet szó akármelyik félről!
Aki a Mecsekben tolta 180-nal, mocin, az meg nem csak szabálytalan, hanem vadbarom is.
Azt kell tiltani és kiszedni a forgalomból 1 életre, nem azt, aki halad, mert LEHET, és SZABAD is!
Gábor csúnya leckét kapott az élettől, mégpedig azt, hogy egy napig se hagyjuk az autót biztosítás nélkül, mert tuti, hogy abban az egy napban fog történni vele valami baj.2 hete volt egy 3+ milliós autóm. „Lecseréltem” egy kőkemény tapasztalatra: semmit se bízz a…..
texon 2011.02.21 18:25:02
@Inter Face:
Inkább pisztollyal, a puska helyigényes, csak töketlenkednél vele.
Még kiütöd az oldalablakot! :D

Olyat meg láttam, aki hallott már olyat, aki kiszagolta az alábbi esetet:
Rendőrkoma és asszony bilincsben kísérték le a lépcsőn a genetikailag erősen pigmentált megélhetési bűnözőt (autós cd-hifi meg akármi, ablakbezúzással), és ez a két rendőr szemtanújává vált az alábbi balesetnek:
emberünk megbotlott, csúnyán elesett, és gurult pár lépcsőfokot. :))

Mindamellett: kézlevágás ámen!
de annak is, aki idős és/vagy kvázi magatehetetlen embert rabol ki.
Aki meg bolti szarkázik egyet, annak elég eltörni.
A 2. törés (ujjak, mind!) után már nem olyan ügyes, simán lebukik ismét!
A betörőnek meg az arcát kell betörni féltéglával. ...Különben még nem ismered föl, h. igazi rablót látsz :))
zoli voltam Pizzamatek 2011.02.11 15:09:00
Ha másfél óra után felhívom a pizzafutárt, hogy hol a kajám, hiszen 30-55 percen belülre ígérték a szállítást, és azzal "nyugtatnak", hogy MÁR MAJDNEM húsz perce elindult a futár, az gáz.Apám, nem húsz perce kellett volna ELINDULNI, hanem bő félórája…..
texon 2011.02.11 20:06:50
Jártam már én is így, velük is, meg mással is.
Az ő védelmükre viszont még lehet mondani, h. új a brigád, és a futárok még nincsenek bejáratva, van mit javítani a szervezésen is, ez mind tény.
Nekem 90 perces volt a kiszállítási időm.
Természetesen közben lemondtam a megrendelést, de a futár még rámcsörrent.
Este, dög éhesen adtam nekik még1 sanszot.
A megjegyzésbe beírtam, h. mi a téma. 20p alatt megjött, és sűrű elnézés kérések közepette megkaptam a csócsát.
A futártól megtudtam, h. egyikük beteg, és egy másik srác meg karambolozott, és akkor úsztak el, de durván.

Jelenleg az online felületen az átfutás 2-10p is lehet, ennyi a delay, míg meglátják a rendelésed, ez plusz holtidő. Be kell közéjük szakajtani 1 jó informatikust...

Nekem Szegedről bőven van pizzázós tapasztalatom.
1ik haverom a tökét ledolgozta (főleg pizza)szakácsként a város legpatinánsabb családi pizzázójában (Görög pizzéria), és a másik ismerősömet ő segítette a kezdetek kezdetén, h. felfusson a saját vadiúj pizzériája (Pizza Torony). Utóbbi megalapulásának is lassan 10 éve már, mind a két hely azóta is üzemel, miközben sokat elevenen megevett a válság. Ettől a 2 ismitől elég sok infót tudok a pizzériák működéséről, és általánosságban elmondhatom, h. teljesen igaz az alábbi vicces működési szabályzat:

3 szolgáltatási paraméterrel megy a munka:
-gyors
-olcsó
-minőségi

Választhatsz kettőt! :))

Ahhoz h. meglegyen a balansz, kell egy igazi öreg róka, és/vagy 1 láda induló pénz a felfutás előtti kezdeti nehézségek villámgyors ellapátolására.
Ez a Happy brigádnál nincs meg, így inkább a "minőségi" és "olcsó" paramétereket választották.
A harmadik hiányát pedig leírtad. :D
A diszpécseren, és a futáron cefetül sok múlik.
Délután-estére akár 25-30p kiszállitási idő is.

Nekem amúgy beváltak, jó a szakács, a futár udvarias, és a boltvezető rugalmas.
Cserébe a késésért jóváhagyott olyan megrendelésemet is, amire másutt azt mondták volna h. varázsolj másutt, ez már nem az X nevű eksönös táp, mozaikozd össze a rendes áráért!

Jó véleménnyel vagyok még a Pizzaparadicsomról,
a Bástyáról.
A DonPepe és a Pizza Forte szódával elmegy.

Rosszat meg nem írok, még vki beperel hitelrontásért! :DDDDD

Happyékkel kapcs. mondhatsz elfogultnak, ha akarsz. Szerintem jó csapat lesz az, csak kell nekik még pár hónap tapasztalat, meg pár öreg róka futár, akit megpénzelnek, h. tuti maradjon náluk.

Ennyi.
Az Internet Hungaryn Mihók Attila, a Ringier ügyvezető igazgatója hidegfejjel elemezte a helyzetet: a nyomtatott sajtót nem valószínű, hogy éppen az internet mentené meg. Az utóbbi években lassan, de egyre határozottabb léptekkel fordultak el a fogyasztók a napilapoktól és a…..
Reformok ide-oda, kommunikáció dettó, még mindig előfordul, hogy az ellenőrök ordibálnak a külföldiekkel, illetve amikor az ezen kibukó honfitársaink megpróbálnak tolmácsolként segíteni, az ő fejükről is leordítják a poratkákat, illetve levélírónk, Gergő esetében őt…..
texon 2007.07.13 10:47:26
Akinek van jegye, oké.
A külföldiekkel kapcsolatban:
"Ha megeteted, visszajön!" - Ezt az egyik idegenvezetőnk mondta, akikkel olaszban voltunk. Arra értette, h. az olaszok -rendőrtől kezdve az utcaseprőig- előzékenyek a külhoniakkal, h. visszatérjen, és náluk költse el a pénzét. A turizmus náluk nagyon erős. Nálunk is egyre erősebb ez az ágazat, és jó lenne, ha inkább mi is felvennénk egy adag toleranciát, kultúrát.
Az ellenőrök kapcsán pedig: aki nem rendelkezik legalább egy alapfokú angollal, v. némettel (nem véletlen, nem középfokot mondtam), fel sem kéne venni!
Vagy: az ellenőröknek munkaidőben kéne egy szolgálati telefon, amivel ingyen tudják hívni az ügyfélszolgálatot - ott legalább van aki tud külföldiül, és szépen elmagyarázza, h. tesókám, neked kellett vóna lukasztanod jegyet! "Most add oda a jegyet az ellenőr bácsinak/néninek, aki hosszában beletép egyet, mostazegyszer, csak mer nem vagyunk az ellenséged!"
Vagy valami. Biztos vagyok benne, h. van megoldás erre is, nem csak a gecikurvaanyázás, mert nem tud magyarul az emberke.

Akinek ez a felfogása, az menjen a balkánra dolgozni. De tanuljon meg szerbül legalább, h. ne találkozzon hasonló nyelvi akadállyal, még erősebb hatásfokon.

Ja, és ha az ellenőr gyomorszályba vág, akkor azzal a lendülettel fejeld is meg. Ha feljelent, akkor elég, ha anatómiára hivatkozol. A gyomorszály megütésekor a hasizmok összerándulása a gerincoszlop erős meghajlását idézi elő, mely végén a fej, ha épp nem megfelelő állapotban van (ezesetben véletlenül pont erről van szó:), ostorcsapáshoz hasonló mozgást is végezhet, ami a fejelést előidézheti. ;)