Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazimagyar

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Must to read! Mindenképpen el kell olvasni, már csak a blog neve miatt is:) De komolyan, ez egy nagyon jó írás! Nyílt levélben válaszolt Morvai Krisztina felhívására Richard Field, Budapesten élő amerikai üzletember. Az LMP legnagyobb támogatójaként is ismert Field levelét szó…..
Bejött az, amitől Lendvai félt. Ön azt javasolja, hogy az edelényi polgárok előtt csak két választás legyen: egy zsidózó-cigányozó képviselőt, vagy – elnézést a képviselőjelölt szavainak pontos idézéséért – egy „buzizót” küldenek a parlamentbe.…..
igazi magyar Jobbik mindig hazudik? 2010.04.20 12:14:55
  Néplap, 2010, március 26 - 07:37 Az elszámoltatást és átláthatóságot ígérő Jobbik állítása szerint fillérekből kampányol, mégis mindenhol ott vannak az országban. Pénzügyi- és marketingzsenik pártja a radikális erő, netán…..
Még az idő is jelezte, nem tetszik neki, amit tegnap történt.De hát ez van. Szinte minden bizonnyal meglesz a 2/3. Szerencsére a Jobbik elmaradt a 20%-tól, de én akkor is soknak tartom az eredményüket. 10% fasisztát bír csak el ez az ország. Akármennyire sem szeretem az MSZP-t, mégis…..
igazi magyar majmok 2010.04.11 21:37:43
Nem csoda, hogy ilyen állapotban van az ország. Élhet az ember 20 éve ugyanazon a helyen, de ha véletlenül nincs nála lakcímkártya, nem szavazhat. Egy kis papírfecni miatt. Miért lett fontosabb a lakcímkártya a személyinél? Elsősorban választópolgárok vagyunk, vagy…..
Választások ma!Habár nincsen túl jó felhozatal, élnünk kell a demokrácia nyújtotta lehetőségeinkkel. Minél többen mennek el szavazni, annál kisebb arányban tudnak részt venni a parlamentben a szittya testvéreink. Ugyanis az ő táboruk fix. Illetve csökkenő, hála az égnek. De…..
Holnap van a nagy nap! Mindenki vonuljon magányba. A szavazó fülke magányába, és tegye meg az ikszét vagy keresztjét bármi mellé, ami nem "J" betűvel kezdődik!Az igazi magyarok a hétköznapokban hősök. ..
igazi magyar Néphang 2010.04.10 11:39:09
Mindamellett, hogy a rongálást nem szabad engedni, a felirat mégis találó. ..
a vicc, hogy valószínű egy jobbikos töltötte föl...  Te jó ég... ez totál cinkes. Ez a tyúk ott affektál rendszeresen. Mindenkin látszik, hogy undorodik tőle...   http://www.youtube.com/watch?v=CUdM4WHoDpQ  ..
                    NE PARÁZNÁLKODJ (távoli a beküldő fotója)             ..
Politikai alapismeretek   Pogácsás Gabriella, 7/b.    Bevezetés: A Jobbik-logónak több magyarázatát ismerjük, melyek akár így, akár úgy, de mindenképpen érdekesek.   Tárgyalás: 1. Az előtérben egy kettőskeresztet láthatunk. Hasztalan próbálja…..
- azzal próbálja fölmenteni magát, hogy a magyar nők 4/5-e kurva!ezt a magyar nők nevében kikérjük! A magyar nők nem 80, hanem legalább 90 %-a inkább koplalna vagy spórolna, minthogy ilyen ócska ribanccá váljon, mint a Jobbikos képviselőjelölt vagy mittudomén asszony! Nem…..
igazi magyar Fele-ségek 2010.04.04 10:38:09
Megy a Vona, Huz a Vona, Sokat megy ma Elfele.   Pogácsásnét  Elbüvölte Formás, kerek Alfele.   De répája Elkolbászolt Korábban már Másfele,   Bognárnét, a Szép nagymamát Csinálgatta Fölfele.   Kérdés, mit szól Mindehhez az…..
http://atv.hu/belfold/20100330_uzent_a_garda_pornoszinesznoje_szebb_jovotVona a cikk végén: "jó úton járunk". Te majom! Ezt nevezed Te jó útnak? Hogy fedezel egy olyan embert, akik a társadalom egyik legbomlasztóbb tevékenységét csinálja? Ráadásul magával rántja a…..
Szavazni kell! Meg kell érteni, hogy a kirekesztő, megtébolyodott emberek el fognak menni szavazni. Minél nagyobb az részvételi arány, annál kisebb lesz ennek a csoportnak a szelete a tortából. Ezért kell bíztatni az embereket, hogy szavazzanak! És természetesen lehetőleg olyan…..
    Száll a bús nyilas már Rőt varázsszőnyegén Kelet-Teheránba.   Zsebében ott lapul, Ahogyan az szokott, Magyarhonnak ára.   Kereszt van nyakában, De félhold szivében, Nyűgös, ha bakancsa Bokáig nincs vérben.   Németeknek nem kell, A magyar…..
  Nyilas: Dúvad, veszélyeztetett állatfaj. Egyedei időnként nagy károkat okoznak a gazdaságokban: kitúrják a vetést, kidöntik a kerítésoszlopokat, röfögésükkel és visítozásukkal zavarják a dolgozó lakosság nyugalmát. Rekord életkor: 66 éves múlt. Élőhelye: a…..
Álljon most itt néhány nagyon egyszerű érvanyag azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik miért egy gyökér, hazudozó, lúzer identitással megvert csőcselék: Egy alábbi bejegyzésben is lehet látni, hogy Morvai Krisztina egyértelműen támogatná a leszbikusságot, a homoszexualitást és…..
2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem (CEU) színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában (TEK), a (szélső)baloldali-antiglobalista gondolkodás hazai fellegvárában, az előadást a TEK egyik kiadványa örökítette meg.  A szó Morvai Krisztináé…..
A nyilasokat az állandó felajzottság, az ideg, hogy állandóan fel vannak húzva, rengeteg bajba fogja sodorni a közeli és a távolabbi jövőben. Különösen óvakodjon a 2010-es, a 2011-es, a 2012-es, a 2013-as, 2014-es, és az összes ez után következő évtől. Nem elég, hogy…..
Gyakran ismétlődő kérdések, radikális válaszok Kérdés: - Miért utálják mindenhol a zsidókat? Válasz: - Ismerjük azt a mondást, hogy "akkor is hazudik, ha kérdez" - nos, ez a kérdés ilyen. Miért? 1. Talán őszintébb és szerencsésebb volna, ha az, aki ilyet…..
igazimagyar 2010.03.22 19:04:49
@Bokortalan Lajtalan: "Bokortalan Lajtalan", mint nyilvánvalóan Bibliát ismerő ember, bizonyára olvasta a következő sorokat: "Felelej meg a bolondnak az ő bolondsága szerint, hogy ne legyen bölcs a maga szemében; ne felelj meg a bolondnak az ő bolondsága szerint, hogy ne légy hozzá hasonló." Mit jelent ez? Azt, hogy nehéz homályos értelmű emberekkel vitatkozni.

Mindazáltal fölhívnám a figyelmét

1. az "és hogy" szókapcsolatra, ami két ízben is szerepel a cikkben. Jézus Krisztus elég sok szempontból teljesen egyedülálló jelenség a világtörténelemben, ezek közül az említett, EGYÜTTESEN értendő (ld. és-hogy) 3 körülmény még csak nem is a legszembeötlőbb. Az, hogy több száz ősi próféciának egy személyben felelt meg, sokkal megdöbbentőbb. Tessék olvasni, figyelmesen, mielőtt kommentelni tetszik.

2. Jézus tényleg nem állította magáról, hogy ő Isten, csak a környezete folyamatosan körülötte, és ő ezt soha nem cáfolta. A hallgatás beleegyezés, mint az közismert. Jézus maga állította viszont, hogy egy az Atyával, aki Isten, és azt, hogy Isten fia, ezért többször meg akarták ölni, pontosan azért, mert - a kommentelővel ellentétben - ők tudták, hogy ez mit jelent (János evangéliuma 5:18).

3. Már csak a kommentelő okulására: Jézus állította magáról, hogy

- a mennyből szállt alá (János evangéliuma 3:13)
- nem ebből a kozmoszból való
- egyeduralkodó (király), a szintén másik kozmoszból való alattvalói meg tudnák akadályozni, hogy őt elfogják (János evangéliuma 18:37)
- ő az egyedüli út Istenhez
- Istent csak ő ismeri, és akinek ő akarja kijelenteni
- ő a Messiás (János evangéliuma 4:26)
- joga van ítélkezni minden egyes ember fölött
- és fog is (Máté evangéliuma 7:23).

Az, hogy valaki elfogadja-e Jézus Krisztust vagy sem, az egy dolog. Az Írás tanúvallomásának Jézus személyével és működésével kapcsolatos tartalmi állításait tudatlanságból meghazudtolni megint más. De Isten, az ő végtelen nagyvonalúságában, a tudatlanság idejét elnézheti (Apostolok cselekedetei 17:30).
Mostanság egyre többet találkozhatunk buszok, metrók, villamosmegállók falán egy nem túl szerencsésen aktualizált Petőfi idézettel. Az idézetet kedves fasiszta honfitársaink a "Mit nem beszél az a német" című, igencsak paprikás hangulatú versből szíveskedtek…..