Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rtibi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most tessék szépen félretenni a cinizmust, a mondvacsinált celebek iránt érzett zsigeri ellenszenvet és undort, és értelmezni a posztot. Nem bértollnokságból született, nem felkértek rá, hanem jött, mert jönnie kellett. Az RTL Klub idei jótékonysági akciójának mottója: Minden…..
rtibi 2011.03.15 14:47:23
@mrzigi: Mindenki adózik. Még az is aki nem dolgozik. Ha ez nem így lenne, a puding a boltban 100 ft helyett 75 lenne, a telefonszámlám meg 9000 helyett csak 6750...
Lassan befellegzett az utóbbi évek egyik legnevetségesebb sorozatának, az NBC véresen komolyan gondolt, de paródiának is nagyon-nagyon rossz The Cape című próbálkozásának. Ha a V vagy The Event ostoba sorozat (mert mindkettő az), akkor a The Cape egyszerűen imbecilis, ilyen rosszul…..
Elkezdjük az idei pilotszezon híreinek feldolgozását (kismillió van, csak győzzük), első posztunkban megnézzük, kik azok a színészek, akiket mindenki szívesen látna valamelyik sorozatban, legalábbis a Deadline Hollywood szerint.A férfiak között két kiváló színész, Kyle…..
rtibi 2011.02.03 16:13:40
Vilmos herceg és Kate Middleton szerelméről készítenek tévéfilmet. Főszerepben Vilmos hercegként a az NCIS: Los Angeles kevésbé ismert színésze, Nico Evers-Swindell lesz látható, Károly hercegként Ben Cross.Az amúgy is szép Kate Middletont egy legalább annyira szép színésznő,…..
Ott hagytuk abba, hogy Buffy Calebbel vívott, amikor betoppant egy angyali vámpír, és úgy döntött, hogy ide nekem az oroszlánt is. Miután Caleb a helyén volt kezelve a nagy piros mordállyal, Buffy angyali érintésben részesült, amitől Spike elég tüskés hangulatban érezte magát.…..
A Fox még a 2008/09-es évadra rendelte be a The Oaks című pilotot a Dextert is író Michael Cuesta és Davod Schulner (Tell Me You Love Me) tollából, de az írósztrájk miatt a két ötletgazda nem tudott a piloton dolgozni, a végeredmény viszont annyira gázos lett, hogy a Fox egy ideig…..
Nem győzi kapkodni a fejét az ember az NCIS teljesítményén. A sorozat ugye a JAG spinoffjaként debütált még valamikor 2003-ban, hozott is 11,5 milliós átlagnézettséget, azaz semmi különös nem volt benne. A második évad ezen emelt egy picit, majd szépen lassan kezdett felkúszni a…..
Kedves olvasók, aki még nem tudná: a Xinaf néven elhíresült blogger szíve legmélyéről utál msn-ezni. Nagyon. Hogy mégis naponta fent lóg, annak egyszerű oka van: olcsóbb így beszélni ismerősökkel, mint telefonon. Személyesen lenne persze a legjobb, de hát ugye sokan nagyon…..
Kedves olvasók! Igen kellemetlen tapasztalatot szereztem a mai nap folyamán. Éjfél elmúlt, szóval valójában a tegnapi nap folyamán. Pedig alapból tök jó nap volt.Éppen hozzám indultunk egy volt osztálytársnőmmel, (akit amúgy szeretek nagyon) azzal a szándékkal, hogy megnézünk…..
El sem hiszem! Sikerült! Amire nemrég még csak vágytam. Hivatalosan is megvan az újságíró szakmám! Emlékszem, mikor 2008. Szeptemberében odamentem az iskola évnyitójára. Emlékszem, hogy bennem volt a para, milyen emberekkel fogok megismerkedni, milyen lesz a közösség. …..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.11 09:34:00
Ilyen lesz John Barrowman a Született feleségekben. Jóképű, mint a Torchwoodban. Chuck Norris hetvenéves. Ettől még persze kettészakítana derékban. Mark Valley azt nyilatkozta, hogy a Human Target akciójeleneteinek forgatásához jól jön a háttere, ugyanis a West Point katonai…..
rtibi 2010.03.11 11:07:18
Azt vettem észre hogy következetesen rosszul írod Dana Delany nevét. A vezetékneve Delany, nem Delaney. A hivatalos oldala is Delany-t ír:
www.danadelany.com/

Bocsi egyébként hogy szóltam, néha én is elírom a színészek neveit, pl.: Courteney Cox keresztnevéből néha elhagyom az egyik e-t...
Már mi is nagyon unjuk, hogy mindig meg kell írni, hogy hányszor és mennyire verte meg az RTL Klub a TV2-t, ezért most kivételt teszünk, és azt nézzük meg, hogy hogyan teljesít az m1 a két kereskedelmi mellett. A köztévé egyes csatornájának nézettségére jellemző, hogy a múlt…..
Még jó, Dexterné megint kitette a családi ékszereket. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/benz2/feed", "width":"490", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3",…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.09 09:30:00
Állítólag ezek a tinik lesznek az MTV Skins-remake-jében a főszereplők, nahát. A sorozat amerikai verziójától azt az őszinteséget, szókimondást és színvonalat, amit a brit nyújt, nem várhatjuk, így bele sem fogunk nézni. David Archuleta, az American Idol tavalyi (?)…..