Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parfümblog

1 bejegyzést írt és 322 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Parfümblog olvasók! Ezentúl saját honlapon, a http://parfumblog.hu oldalon olvashatjátok a parfümös híreket, kritikákat, legyen szó populáris vagy niche illatokról!Ráadásul, most az új oldal megjelenése kapcsán L'Artisan illatmintákat…..
parfümblog 2019.07.15 21:18:48
@takacsveca93: Kedves Veca,
Csak átköltöztem a saját oldalamra, ott aztán bőven találsz inspirációkat:

parfumblog.hu

Várlak szeretettel!
Andrea
Hosszú idő után ismét gyermekkacajjal és sírással teli karácsony elé néz az angol királyi család, hiszen a brit kisherceg idén ünnepli majd élete első karácsonyát, vélhetően szűk családi körben. És vajon hogyan is képzeli el ezen emelkedett hangulatú, meghitt perceket…..
Már csak órák, vagy napok kérdése, hogy a brit hercegi párnak Williamnek és Kate-nek megszülessen első gyermeke. Az újságírók és a fotósok mindenesetre már napok óta annál a kórháznál táboroznak, ahol bármikor életet adhat a hercegnő a legfiatalabb trónörökösnek (ki…..
Miután nagyjából egy hete még a csapból is Angelina Jolie mellműtéte szólt, most előlépett a háttérből Brad Pitt is, méghozzá az Esquire magazin júniusi/júliusi számában, na meg annak a címlapján is 2013. A színészt Max Vadukul kapta lencsevégre. Szó mi szó, Brad még…..
parfümblog 2013.05.23 21:56:14
Beyonce a H&M fürdőruháit eddig csak néhány képen népszerűsítette, most azonban elkészült az énekesnő legújabb videója, amely egyben a H&M kampányfilmje is. A klip Barbadoson készült és benne van minden kellék, ami egy jó kis nyári videóhoz kell: tengerben vergődés,…..
Victoria Beckham öltözködésének két fő jellemzője a visszafogott elegancia és a hihetetlenül magas tűsarkú cipellők, és bár mostanában jóval gyakrabban látni farmerban, mint korábban, stílusának az előbb említett két védjegyét így is megőrizte. Nézzük is, milyen…..
Egy csepp tavasz ebben a zord hidegben. Íme a H&M Modern Boho névre keresztelt - igencsak remek ruhákat tartalmazó - kollekciója Magdalena Frackowiak tálalásában. ..
A lengyel Reserved tavaszi kampánya után (itt) a nyári kollekció népszerűsítését  is Cara Delevingne-re bízták. A fotókat Mateusz Stankiewicz készítette a napfényes Miamiban. Nézzük is gyorsan, mire számíthatunk a nyár folyamán, ha betérünk a Reserved valamelyik…..
Egy kicsit térjünk vissza Európába, a divatvilág egyik fővárosában, Milánóba, ahol még tartanak az őszi kollekciók bemutatói. Alberta Ferretti kollekcióját csodálatos, csinos, klasszikus eleganciát sugárzó darabok alkotják. Olyan ruhák, amelyeknek minden női gardróbban ott…..
parfümblog 2013.02.26 14:49:16
Hús-vér nőből ijesztő, embernagyságú Barbie-baba! Igen, a V magazin legfrissebb számához készült fotósorozaton éppen ennek lehetünk szemtanúi. A modellt, Valeria Lukyanova-t babaszerűvé sminkelték, ő maga pedig olyan profin bámul semmibe révedő, kifejezéstelen tekintettel,…..
A mai születésnaposunk a különleges, földöntúli arcú, olykor szép, olykor ijesztő, ezerarcú Tilda Swinton, aki éppen 52 évvel ezelőtt született. Katherine Matilda Swinton 1960. november 5-én látta meg a napvilágot Londonban. Édesanyja ausztrál, édesapja pedig skót…..
Íme Maison Martin Margiela és a H&M közös kollekciója. A ruhák maximálisan magukon viselik a három m-es divatház stílusjegyeit és színvilágát, a maszkulin elemeket, az oversize méreteket, a karok hosszánál jóval hosszabb ujjú pulcsikat, kabátokat... stb. A kollekció…..
Katie Holmes hétköznapi stílusa igencsak megkapó, általában laza, sportos, farmeres összeállításokat visel, igazán inspiráló módon, na persze nem a nagymamás kardigános összeállításra gondolok, ott egy kicsit mellélőtt, de a többi képen tényleg nagyon jól néz ki. Kék…..
Az őszi divatelemek közé néhány divattervezőnek, divatháznak köszönhetően becsempészték a baglyokat is. Anna Sui például baglyos sapkákat, kesztyűket és kardigánt tervezett, a Burberry Prorsumnál pedig pólón, pulcsikon jelent meg a motívum. Anna Sui:    Burberry…..
parfümblog 2012.09.13 21:07:19
... na jó, nem szó szerint. Mindenesetre az ausztrál GQ őszi/téli számának címlapján az én első számú kedvenc vámpíromat alakító (Eric Northman, True Blood) Alexander Skarsgård látható kissé sajnos szétretusált ábrázattal. Szerencsére a magazinban található fotósorozat…..
parfümblog 2012.09.01 16:54:11
Christian Louboutin egy cseppet újragondolta - az egyébként már-már klasszikusnak számító - sima púderrózsaszín, vörös tűsarkú cipellőt és egy kis hálót ráerősítve nyomott egy-egy fekete masnit az orrára és elnevezte "Love Me"-nek. Vajon hiányoztak ezek a masnik erről a…..
parfümblog 2012.07.07 12:41:36
Kaptunk már jócskán ízelítőt a nyárból az elmúlt napokban, hetekben, így lassan készülgetnek az összeállítások az idei nyári sláger színekről, mintákról, ruha- és kiegészítődarabokból, de előtte íme egy kis szösszenet arról, hogy mit ne és hogyan ne viseljünk. 1.)…..
Alberta Ferretti a Macy's áruházlánc számára tervezett egy remek kis tavaszi kollekciót, aminek népszerűsítésével Mariacarla Boscono-t bízták meg - és mennyire jól tették! Mariacarla teljesen magával ragadó ezeken a fotókon, ráadásul a környezet is gyönyörű. Tetszik a vidám…..
parfümblog 2012.03.27 14:35:37
Lana Del Rey a brit Vogue márciusi címlapját (itt) bérelte ki magának, meg még jó pár oldalt a magazinban is.  Kettős érzelmeim vannak a hölggyel kapcsolatban... úgyhogy inkább se jót, se rosszat nem mondok (még a végén valamelyiket megbánnám :) ). A fotókat - amelyeken…..
Csecsebecse Búcsú... 2012.02.03 16:22:39
... mert néha ilyen is kell.Drágáim, aki itt volt velem az elejétől, aki csak véletlenül esett be és aki célzottan keresett valamit - köszönöm nektek az elmúlt éveket. Hosszas tépelődés, gondolkodás, szervezkedés és egyebek után úgy döntöttem, hogy jelenlegi formájában nem…..
Natalie Portman Határozottan furcsa ez a Lanvin estélyi. Mintha csak gombostűkkel igazították volna rá Natalie-ra, a színe azonban remek választás. Élénk és feltűnő, de Natalie-nak semmi oka sincs elbújni, hiszen sugárzóan gyönyörű.   Jessica Alba Maga a tökély.…..
A díjátadón ezúttal igencsak népszerű volt a kék szín, sokan választották annak valamely árnyalatát. Nézzük például kik. Sofia Vergara A Modern Family sztárja éjkék Vera Wang estélyiben pompázott. Én nem annyira rajongok ezért a sellőfazonért (unom, mondhatni), de…..