Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamahama

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig minden követ megmozgattak érte...
A CSOK 2016-al kapcsolatban több százan kerestetek már meg. A beszélgetések során folyamatosan visszatérő elem a megfelelő bank kiválasztása. Úgy látom, hogy elterjedt az emberekben az általános tévhit az Államilag kamattámogatott 10+10-es hitelkonstrukcióval kapcsolatban, hogy minden banknál…..
hamahama 2016.01.15 19:35:07
@tralalala: Demennyire! :)
hamahama 2016.01.15 19:35:59
@kvadrillio: Jézuskám ...
hamahama 2016.01.15 19:39:32
@Kelly és a szexi dög: Ez jó! Aki ilyen baromságot képes magából kiizzadni, annak dunsztja sincs egy gazdaság működéséről. Dogozik, vásárol, adózik, áfázik, gyarapodik. Hja, hogy az is, akinek dolgozik, meg az is akitől vásárol, meg az is, aki hitelt ad, hja meg a társadalom, mert lesz majd, aki ezeknek a csökkentagyúaknak a nyugdíját előteremti? Mellékes. Ez a cikk a prolimentalitásra épít, sokaknál sikerrel.
Hát, ez is megvolt. Emelkedetten, de fáradtan, és lebutított politikai tartalommal búcsúzott az ország Göncz Árpádtól. Reményt igazából az ad, hogy az ország számos pontján spontán gyűltek össze az emberek egy fotó és néhány mécses köré, A hűvösödő novemberben megint…..
hamahama 2015.11.08 23:49:03
@Gacsajpesta: bizony!
Két nappal ezelőtt arra gondoltam, és arra nézve fogalmaztam meg költői kérdést, vajon lehetséges-e, hogy Göncz Árpád temetése kizárólag Göncz Árpádról szóljon? Kérdésem, egyben kívánságom-óhajom meghallgattatott. Bár csak a Duna Televízió közvetítését követve…..
hamahama 2015.11.08 21:52:30
@BitPork: csak a kérdésre válaszolva:
azoreg.hu/goncz/
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..
hamahama 2015.10.10 10:57:51
@Thomas Dantes: Senki nem állította, hogy az arab gyerekek gyilkosok. Nem kell a hazugság!
De ha egy közösség bizalma meginog hitében, pláne, ha sebességük és méretük miatt amúgy is ijesztőek ezek a betoakodó-cunamik (ki hívta őket, mi nem?!), akkor egyáltalán nem lehet nyugodtnak lenni.
Aki még mindig azt meri állítani, hogy nincs miért óvatosnak lenni és hogy minden idekevergő kamaszt a keblünkre kell ölelni, akiről azt se tudjuk, kicsoda és honnan jött, az finoman fogalmazva is tökfej. Kívánom, hogy igya meg a levét óvatlanságának!
Arra már gondolni se merek, hogy szándékosan adja a hülyét, mert láthatja, hogy milyen keveseket lehet már csak megtéveszteni.
Fekete és fehér. A különböző médiumok általában úgy mutatják be a menekültválságot: az egyik helyen csak elesett és reményvesztett családokat láthatunk, máshol pedig kizárólag dühöngő és balhézó menekülteket. Rendkívül nehéz az „arany középút” megtalálása, az…..
hamahama 2015.09.24 10:23:35
@fehérfarkas: ásd csak a sírod! Majd rájössz.
Da ami a rosszabb: sose jössz rá.
Ilyen bődületes, otromba, ízléstelen, „habonyárpis”, demagóg kirakat-sallangot még nem látott a világ! Gyere vissza kisfiam havi százezerért! Óriási deal mondhatom, méghozzá százmilliós költségvetésből. Annak, aki ezt az egész borzalmat kitalálta, vajon mennyi esik le a…..
hamahama 2015.06.16 10:35:24
Ez a rosszhangulatkeltő cikk többet árt mint használ. Legalábbis az arra fogékonyaknak.
Mindig elcsodálkozom, hogy "jótollú" irogatók miért ilyesmiben élik ki magukat?
Nade mindegy, vannak, akik szerint a nap is csak azért süt, hogy belesüssön a szemükbe.
Dédapám, bizonyos Nándi bácsi, aki törvénytelen gyermeke volt egy olasz férfinak és egy osztrák lánynak, sokra vitte. Négy éves koráig disznóólban tartották, járni sem tudott. Később nagy-nagy akarata országról országra vitte és mindenhol igyekezett magából a legtöbbet kihozni. Pedig származása miatt sokan lebecsülték, megalázták. Végül a Ganz gyár megbecsült munkása, mérnöke, feltalálójaként hunyt el idős korában.
Miért is mesélem ezt?
Azoknak szól a történet, akiknek trágár szókíncse és késztetése kizárólag mások megalázásában, lenézésében, akadályozásában merül ki.
Akik mások világnézetét, véleményét, késztetését, ambícióját veszik górcső alá és készségesen - kéretlenül - megmagyarázzák, ki miért is próbál szerencsét külföldön.
Holott amióta világ a világ, az ismeretlen iránti kiváncsiság, meg az anyagi jobblét utáni vágy motiválja a világvándorokat, akik akár életük kockáztatását is vállalják, hogy egy ismeretlen világot meghódítsanak, egy bevett csúcsot újra, vagy elsőként szintén bevegyenek. Ezek belső késztetések.
Gyk (gyk: gyengébbek kedvéért): az erősen materiális beállítottságú embereknek ezek a kalandorok döntésüket anyagi szempontokkal indokolják, mert azon nem lehet vita. És mert valszeg sokan az anyagiakat helyezik előtérbe, ami megérthető.
A demagógok meg egyenesen ijesztőek.
Az egykori fideszes, SZDSZ-es politikust annyira felbosszantották Orbán melegekre vonatkozó szavai, hogy nyilvános Facebook-posztjában ezt írta: “Viktorka rekedt hangon hablatyol, megdicséri a nem provokáló meleg társadalmat, és mint az áldozat- hibáztatók, elmagyarázza, h ez miért…..
A szegény magyar sajtó egyre durvábban csúszkál az alternatív valóságok közt. Annyira próbálkozik ellenzék helyett ellenzéknek is lenni, hogy közben nem veszi észre, hogy mára pont ugyanannyira lett nevetséges, mint Bokros Lajos fantommozgalma. Íme az utóbbi pár napban kreált…..
hamahama 2015.03.17 10:39:00
Erős hetünk volt, tobzódtak az igazi hülyék és bunkók a politikában és volt, akit végre megfojtott a hazugságspirál. Ellenzéki oldalról is repkedtek a baromságok, de ők nyugodtan beszélhetnek bármit, sose lesz következménye. A hatalom soraiban azonban simán találtunk öt olyan…..
Ne ragadjunk le az elmúlt hetek vérlázító húzásainál egyenként, Orbán Viktor működése egy jól kitalált és bevált formulát követ, a naponta kiderülő mocsokságok és a háttérben zajló folyamatok egy egészen visszataszító rendszerré állnak össze. Íme Viktor hét fő…..
prolikonyha Szték 2011.04.20 13:02:00
Persze a nevén lehet vitatkozni, van, aki steak-nek írná, de itt így is jó. pont. Olyan kihagyhatatlan alap étel ez, hogy vétek lenne nem megírni, és mivel épp tegnap este csináltam, most meg is van hozzá az ihlet rendesen! Sokan túlmisztifikálják, pedig egyszerű ez, csak néhány…..
hamahama 2014.05.24 21:29:04
@Darvászó Koppány: Bizonyám: sütő villany, főző gáz! :)
Megmondta a nép a tutit, a következő négy évre gátakkal nehezíti a hatalom ámokfutását. Aki nem a közvélemény-kutatókat sározta, hanem reálisan kalkulált, túlságosan nem eshetett pofára. A fő kérdés, a kétharmad néhány szavazaton múlik, de sok mindenben tisztábban…..
 „Aki dudás akar lenni pokolra kell annak menniott kell annak megtanulni hogyan kell a dudát fújni.”(Népdal) Oscar Wilde halhatatlan művében Dorian Gray, a szép és ártatlan ifjú arcképét megfesti Basil Hallward, a festő, megörökítve őt az ifjonti szépség és ártatlanság…..
hamahama 2014.03.14 14:53:35
@jose maria padilla: te is köztük vagy?
hamahama 2014.03.14 15:28:40
@nu pagagyí:
olvastad a könyvet egyáltalán?
Mert ha nem, megértem, hogy összevissza beszélsz.
Abba lehet hagyni.
Mi kellhet a főzéshez, akármiről is legyen szó?   Zsiradék olaj, v. margarin (majdnem ugyanaz) zsír vaj szalonnazsír Kötő-sürítő anyag liszt keményítő tojás Alapanyag (hús, zöldség, gyümölcs, tészta) Higító anyag víz tej alkoholos…..