Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akurvaanyád

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
akurvaanyád 2010.05.08 19:17:47
Subba Hajdú Péter biciklivel! 2010.05.05 13:30:00
Örömmel látjuk, hogy a showman átállt a mostanában oly népszerű bringás közlekedésre, csak valaki mutassa már neki, hogyan kell használni helyesen a parkolót./Ez természetesen csak vicc, a képet ElColmo lőtte nekünk a West Endben, a tulaj nem HP volt -jobb kiírni az ilyet azért./..
2002-ben - sok egyéb más mellett - a 168 Óra szerkesztőségét és főszerkesztőjét is annyira meglepte a szocialisták választási győzelme, hogy Mester Ákos kínjában nem tudott mást sikeríteni főcímként és vezércikke témájául, mint hogy "Sokat fogunk röhögni!",…..
akurvaanyád 2010.05.05 06:49:54
@borzzz: kevered a szezont a fa... szóval azzal. A komcsik most jönnek.
A Bors információi szerint az RTL Klub meghallotta a rajongók sirámait, és visszaveszi a tiltott reklám miatt ideiglenesen kiírt Rékasi Károlyt a Barátok köztbe. A bulvárlap úgy tudja, hogy Bartha Zsolt megformálója már újra forgat, és annyira betartja a titoktartási…..
anonim [szexfüggők] Dundi Sarlakk 2010.04.29 08:09:00
Azt hiszem túllőttem a célon.Alapvetően bírom a duci nőket. Felizgat a nagy mell és az óriási segg pucér látványa. Egy dagadt kurva mellkasa előtt térdelek, a farkam a mellei közé szorítva. A heréimmel a gyomra fölött lenkerekezem. Hatalmasakat lökök, ő meg kéjesen nyög,…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..
Kifordított ország A Fogtündér 2010.04.22 08:00:00
Tarlósnak van egy dumája az már egyszer biztos. Új szállóigével gazdagodott a magyar politikai nyelv: "fénymarhaság". Nem tudom, hogy pontosan mit jelent, de kurva jól hangzik. Nem mellékesen teljesen igaza van. Dugódíj? Ingyen BKV? Horváth Csaba legújabb…..
akurvaanyád 2010.04.22 13:03:57
@Reed: édesem, amekkora idióta te is vagy... képes lennél, egy (vagy több) kevéssé esztétikus, de egyébként egészséges fogadat kihúzatni és műanyaggal pótoltatni? Ekkora barom is csak egy jobbant lehet...
Zajlik a szomorú szemű kutyusok, egyházi kisdiákok és vadmadár-mentők egyszálalékos versenye. Plakáthelyben sincs hiány, hála a lötyögő választási kampánynak. Adóbevallásunkban ilyenkor ismét átböngésszük a magyarországi egyházak bohókás listáját, az utcán és az…..
akurvaanyád 2010.04.20 11:08:15
@Logan Grimnar: ebben egyetértünk. De ugyanez elmondható bármely egyházról. Élén a hitlerjugendes vezetővel megáldott katolikusokkal.
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
akurvaanyád 2010.04.15 03:24:40
@idiesel: neked az pozitív csalódás, hogy az aktuális kormánynak (vagy bármely politikai hordának) befolyása van egy kereskedelmi(!) adó működésére?
akurvaanyád 2010.04.15 10:29:33
@freddyD: cseszd meg! Elmész egy kertészetbe és mit látsz? Tehénszart árulnak súlyos ezrekért (igaz, csomagolva)! Namostakkor mit csodálkozol azon, hogy a médiaszar még drágább? ;)))
Szinglinek lenni szar, az ember egyedül otthon, szipogva simogatja a macskáját, és arra vár, hogy mikor kezdődik már el az ingyenpornó valamelyik adón, hogy izé, könnyíthessen magán - legalábbis ez az a kép, amit itten sugall nekünk a Viasat3 legújabb műsora, a Téged akarlak!…..
akurvaanyád 2010.04.08 08:57:00
@sixx: baszod, te tényleg hülyébb vagy, mint egy pár rendőrcsizma! Szerinted az nem reklám, ha egy forgalmas site-on írnak róla? Olvass egy kis történelmet! Ki is mondta, hogy "mindegy mit, csak beszéljenek rólam!"? :DDD
Ez sztori egyre jobb, máris egy jóízű autós-bringás balhé közepén érzem magam, de én motoros vagyok, úgyhogy önfeledten kacagok. Úgy kezdődött minden, hogy írtam egy posztot "Kurvaanyázó leveleket küldtek a Critical Mass szervezőjének az Emberibb Parkolásért mozgalom…..
Nem akarjuk elvenni a Vastagbőr kenyerét, de az ilyesmi mellett nehéz szó nélkül elmenni. Történt ugyanis, hogy vasárnap este tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában. (Nem akarok elkalandozni, de azért mi sem mutatja jobban az idők változását minthogy évekkel…..
A parkolás a Homár-olvasók egyik kedvenc témája, ami nem is csoda egy Centrum Parkoló nevű pénzbányász céggel és kevés szabad hellyel megvert országban. Amikor először hallottunk róluk, azt hittük, hogy az EMPAMO, vagyis az Emberibb Parkolásért Mozgalom az egyik új kedvencünk…..
akurvaanyád 2010.03.29 08:34:17
@toyotaska: CM kapcsán nagyon nincs igazad. Egy évben két este, amikor félórás késéssel érsz haza, szerintem elviselhető. Jahogy esetleg aznap otthon kéne hagyni a kényelmes autót?
akurvaanyád 2010.03.29 08:35:21
@Zúgló: Erre adhatnál valami magyarázatot! Mi köze a CM-nak a pénzkereseti lehetőséghez??
akurvaanyád 2010.03.29 08:52:20
@midnight coder: bocs, de ezt kikérem magamnak, meg úgy egyáltalán. Úgy 10-20%, aki a piroslámpán is átmegy. Nem sokkal több, mint a szabályokat rendszeresen megsértő autós. Más téma pl. a járdán biciklizés és hasonlók.
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
Gyurcsány Ferenc átalakul.Az egykori miniszterelnök új stílust vett magára. A hülyegyerek fazon illik hozzá, és valljuk be jól is alakítja. Én legalábbis jókat röhögök rajta, ahogy mostanában nem csak a Fideszesek kapnak görcsös arcidegzsábát ha megjelenik valahol, hanem a…..
A Bors olyan, mintha még mindig ollóval és ragasztóval photoshopolnának, de általában szórakoztatóak az esetlenül körbevágott alakokkal díszített illusztrációk. Ha akarom béna, ha akarom stílusos. Tegnap viszont mintha kicsit túlklikkelték volna magukat.Mert a Wiwről lementett,…..
Lezajlott az ötödk HangSúly díjátadó (igaz, csak virtuálisan), amiben online rockmagazinok szavazták meg kik legyenek a nyertesek az olyan kategóriákban, mint az év albuma, az év koncertzenekara, az év stúdióprodukciója, az év debütalbuma és az év borítója. A jelöltek közé…..