Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frontos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy a Munkáspárt majálisa még egy posztot meg fog érni. De kispártnál is történhetnek nagy találkozások és lehet nagy pálfordulások, esetleg megtérések. Ezt a munkáspárt még igyekszik is elősegíteni, hiszen a rendezvényein, az…..
Soha nem gondoltam volna, hogy a Munkáspárt majálisán fogom megtudni azt a szomorú hírt, hogy Székely Pétert a Munkáspárt korábbi szóvivőjét, majd főpolgármester-jelöltjét kitették a pártból. 2006-ban igen komolyan állt a zászló a roppant jó képességű szóvivőnek, a…..
Politika Munkáspárt 2010.03.07 15:32:00
Munkáspárt (MKMP): ,,A Bajnai-kormány alapvető baja nem az, hogy kikből áll, hanem, hogy egyáltalán létrejött. " Az ő népszerűségük nem nagyon nagy. Általában elérik az 1%-ot, többet már nem tudnak elérni. Ők is szélsőségesek. Tévesen nevezik oly sokan…..
Frontos 2010.03.09 08:29:57
Piroslap Piszkos kezű Munkáspárt 2010.03.07 02:04:00
A politikai horizonton a Munkáspárt egy csodálatos hullócsillag. A tökön szúrás művészei. Kiváló első emberük rendre ráérez, mi az, ami nem érdekli a társadalmat, és azt tűzi a párt a zászlajára. Nem szoktam a Munkáspárttal foglalkozni, de tegnap egy nem mindennapi dologgal…..