Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FésüMiska

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
function iwiwshare_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://iwiw.hu/pages/share/share.jsp?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'iwiwshare','toolbar=0,status=0,location=1, width=650,height=600,scrollbars=1');return false;} Megosztás Felcsapásként had…..
FésüMiska 2010.03.12 12:56:18
Üdv mindenkinek!
Olvasom régóta a cikkeket, valamint a kommenteket is. Nem akartam hozzászólni, de a mai nap amikor felnyitottam az Opelünk motorháztetejét úgy döntöttem hozzászólok. Mi köze a hozzászólásnak az Opelhez? Mi váltotta ki bennem a hozzászólási kényszert, amikor kinyílt a motorháztető? Nem az 1.6-os 100 lovas motor. A válasz egyszerű. Érdemes felnyitni egy 96 után készült benzines Opel motorházát és érdemes a szép nagy feliratot elolvasni. ECOTEC. Igen, ECOTEC, ami az Opel védjegye. A 90-es évek elején kezdtek egy új benzinmotor fejlesztésébe, melyet Ecotecnek kereszteltek a rüsselsheimi mérnökök. Majd serényen be is írtam a böngészőbe az ecotech.hu-t, hogy megnézzem, mielőtt bármit beírok. Érdemes megnézni. Idéznék a honlapról: " ECOTECH ’97 Kft. 1997-ben alakult. Cégünk fõ tevékenységi köre az építőipari fõvállalkozás..." Gondoltam rossz helyen járok, de googlebva beírva sem lett jobb a helyzet. A következőre jutottam.
Ecotec vs. Ecotech téren kicsit Adidos melegítősnek érzem a helyzetet. Ebben az esetben is csak egy karakter választja el a feleket a jogi vitáktól.
ecotech.hu ügyben pedig kicsit elsietettnek tartom a névválasztást. Ez olyan gyorsan csináljunk egy céget eset. Mi legyen a neve? Bármi!
Tudatos cégalapítók előbb körülnéznek, megnézik milyen nevet lehet használni, milyet nem szerencsés használni, ellenőrzik a domain neveket, egyéb márkajelzéseket. Utána látnak hozzá az alapításhoz.
Logó ügy. Tényleg jók a netes sablonok, használom őket én is. De nem egy az egyben. Max ötlet szinten. Érdekes helyzetet teremtene, ha a netes sablon logóját már más cég is használná saját brand építéshez. Vicces helyzet.