Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakazértse

1 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha visszafogott akarok lenni, akkor érdekes, ha nem, akkor egészen szürreális élményeket élt át Zoli egy horvátországi nyaralás alkalmával. Akad benne némi csoda, miközben megvillan a balkáni valóság is. Neked is van külföldi kórházi élményed? Írd meg a hataratkelo@hotmail.com címre!..
Mindjárt véget ér a Trónok harca, a tét pedig soha nem volt ilyen óriási. Kár, hogy ez a nyomás a legrosszabbat hozta ki a készítőkből, akik nem tudtak felnőni az egekbe tornázott elvárásokhoz. Részben maguknak köszönhetik, hogy ide jutottak...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Üdvözlet! Szeretném megosztani történetemet! 13 évet dolgoztam egy szállítmányozási cégnél. 3 ember alattomosan kifúrt és alám tett minden nap. Az utolsó 3 év maga volt a pokol. Mivel e a 3…..
Néhány kritikus hülyét kapott tőle, a kommentelők nem szeretik, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézték volna: A mi kis falunk olyan nézettséggel indult, amilyet elég rég láttunk hétköznap a magyar tévében. A 18-49-es, kereskedelmi korcsoportnak nevezett réteg 33,8 százaléka ugyanis az RTL szlovák…..
Kezdjük az értékeléssel: a harmadik rész brutálisan erősre sikeredett. Lassan, de biztosan a nyolc részes etap feléhez érkezünk – most nem veszem ide, hogy bőven van lehetőség a folytatásra -, így egyre inkább esedékes válik a tettek mögötti indokok kifehérítése, még akkor is, ha James Delaney…..
csakazértse 2017.01.27 22:10:45
@negyedikfal: Pont ez miatt kellene írnia egy végrendeletet mint Delaney.Ha halála esetén amerika kapná a részét, akkor nem kellene neki sem tartania a Társaságtól.
Egész egyszerűen fel lehet turbózni napi folyadékbevitelünket. Ehhez nem kell más, csak egy infuser palack, néhány gyümölcs meg egy kis víz, és kész is a nagy mű. A Juice Infusert hívtuk segítségül annak megállapításában, hogy mi is ez az újabban trendinek számító…..
Már megint foglalt a scottpad a teremben? :( Nyáron fullra járatják bent a klímát és fázol? :( A fehérjebárban nincs a kedvenc ízű fehérjédből? :( Ugye, hogy milyen borzalmas dolgok ezek? Az afrikai gyúrósoknak szerencsére nincsenek ilyen problémáik... Rendelkeznek viszont olyan dolgokkal, amikkel…..
csakazértse 2017.01.04 15:03:39
@Tomi from Space: Ilyen szinten nincsen genetika. Ha Te ezt elhiszed, akkor nekem jó.
Két SSD is landolt nálam, aminek kifejezetten örültem, hiszen még egyetlen kínai számítástechnikai alkatrészt sem teszteltem. Mivel ma már mindenki SSD-re telepíti az operációs rendszerét, ezért egy konfiguráció kihagyhatatlan része a memória alapú tároló. A Blitzwolf 120…..
Ennél jobb bizonyíték nem kell, hogy mi vár ránk, ha a tévesen médiának nevezett kormánypropaganda midenhol átveszi az uramat. Hazudtak már, elhallgattak, téves információkat közöltek, de az egyik, zászlóshajó, a szebb napokat megélt Origo most szintet lépett: kitalált eseményről közölt hírt...
A férfiak tesztoszteron szintje az idő előrehaladásával fokozatosan csökken, ezzel párhuzamosan romlik a szervezet anabolikus képessége, nő a regenerációs idő, fogékonyabbak leszünk a betegségekre, mindemellett pedig a bőr is elveszíti rugalmasságát. Mindezek ellenére mindig akadnak olyanok, akik…..
Az igazi mogyoróvaj igen drága a boltokban, otthon elkészítve azonban sokkal olcsóbban is kihozhatjuk a csemegét. Az otthoni előállításához nem kell sok összetevő, egy üvegnyihez mindössze: Fél kilogramm pucolatlan földimogyoróra, Két evőkanál olajra (pl. napraforgóolaj, olívaolajjal…..
Nos, hogy mitől cserepes ? Mindjárt elmesélem. Az úgy volt, hogy valamikor réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban, mikor még a gyermekemmel múlattuk otthon az időt, első két évében, amíg ő délután szunyókált, én vasaltam és ráértem közben tévét nézni. Valami…..
A Fibonacci körút nem egy újabb köztérátnevezési hullám terméke, hanem egy szellemes elnevezés arra a térképre, amit hugyosjoska posztolt. Nem tudom, hogy vagytok vele, engem mindig is zavart, hogy Budán nem folytatódik a pesti nagykörút szabályossága. Erre tessék. Kiderül, hogy…..
Kilátás Balokány, fürdő 2013.11.12 06:00:00
A Balokány Pécs ismertebb helyei közé tartozik - egy szebbb napokat is látott liget, és egy fürdő található ezen a környéken. (Térkép itt.) Sok éve áll már elhagyatottan, és sajnos ez az állapot nem úgy néz ki, hogy mostanában változik. (Bár a ligetben található…..
Amikor vidékre költöztem, a házban egy cserépkályha biztosította a fűtést. Aztán persze csináltunk egy szilárd tüzelésű kazánnal üzemelő radiátoros központi fűtést, de azért a cserépkályhát még használtuk néha, bár egyre ritkábban. Kezdett is füstölni kicsit, aztán…..
Szerettem volna egy jó hírrel nyitni a zanzát, hogy a sorozat fejlődik és a karakterek egyre jobbak lesznek, de ezt az örömöt ma sajnos sem én, sem Ti nem fogjátok megkapni. Majd talán legközelebb. Reggeli közben kapjuk el a kis családot, Lófej Zsófi megint ordít, hogy Anikó…..
csakazértse 2013.03.28 15:00:30
@Nikol0981: Na most abban biztos lehetsz, hogy ezt nem írom le! :-)De tudom.
Hiába kap Marci telefont, hogy nem az övé a múltkor nyakába varrt gyerek, mégsem örül felhőtlenül. Anikó persze de, ami meg a srácnak nem tetszik. Lali új munkahelyet szerez magának, mulatós zenével, eszemiszommal, miegymással, nem is érti, hogy miért nem ő fizet a főnöknek.…..
Márciustól jön a Berlin Tag und Nacht című kvázireality, amit mondjuk a Való világ és a Barátok közt szerelemgyermekeként lehet a legegyszerűbben elképzelni :amatőr szereplők igyekeznek előre megírt élethelyzetekben természetesen viselkedni és dialógust rögtönözni. Ez…..
csakazértse 2013.01.22 12:40:56
A konstruált reality-k korát éljük, eddig kettőt láthattunk a két nagy kertévétől, a Gyanú árnyékában az RTL, a Családi titkokat a Tv2 indította el. Ha valaki nem ismerné a műfajt és annak rettenetes magyar képviselőit, annak egy gyors összefoglaló: Az amatőrszereplős…..
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
X-Faktor, Összeesküvők, Barátok közt, Jóban Rosszban, Való világ, Dallas. Valóságshow-k és sorozatok, amiket a nemcsak az néz, aki szereti őket, hanem az is, aki rángást kap Csobot Adél negédességétől vagy az Alekosz seggén lötyögő alsónadrágtól. Ennek a jelenségnek az…..
Tamásék nem készültek még fel a közösségi tévézésre, mert megbotránkoztak azon, hogy a leggyakrabban keresett kifejezések közül csak a Youtube tudta lenyomni a "szex-pina-3d szex" trióját. Még szebb, hogy mindez 3 kattintással elérhető, tehát a gyerekeknek sem nehéz…..