Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halkan024

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És hogy ez engem mennyire zavarna, zene nélkül szinte el se tudnám képzelni egy napomat és persze ha valami jó vagy rossz történik mindig megtalálom a számomra megnyugtatót vagy a pillanatot a végletekig emelő muzsikát. Ma jó kedvem van örülök a zenének szóval lehet barkóbázni…..
Ki ne érezte volna hogy a szülei gúzsba kötik a kezünk és eldöntik helyettünk a jövőnket, miközben az általunk választot jövő képet becsmérlik? És hányan mondtunk ellent nekik? Twisted Sister - We not gona take it A Twisted Sister egy 1972-ben New York-ban megalapított heavy…..
Napi merítés Re-rockosítás 2010.05.21 06:52:00
Mindig kell egy kis pihi csak utánna újra fel kell venni a munkát, azért még néha majd rosszalkodhat az ember... Def Leppard - Rock of ages 1977-ben alapult, az angol hard rock együttes, 65 milliónál is több eladott albummal rendelkeznek. Két albumuk érte el a gyémánt fokozatot a…..
Ja és a szám is jó, eredeti szám, nem kisebb személytől mint a rock örök ifjújától. Bon Jovi - Have a Nice Day A klippet végignézve rájöttök a smiley-s utalásra. Nagy kedvencem a  szám a klipp nélkül is mindig mosolyra fakaszt. Igaz hogy tegnap majdnem elütöttek mert olyan…..
Napi merítés Méreg 2010.05.10 06:44:00
Hát aki a Poisonra tippel annak talált a tippje, de ez nem az eredeti Aliece Cooper féle... Groove Coverage - Poison Ez egy német trance banda. A nevét egész világon ismerik a dance műfaj egyik legtöbb sikert sikerre halmozó együttese. 2001-ben alapították, de napjainkra már…..
Napi merítés Tavaszi szél 2010.05.07 06:44:00
Na most nem vizet áraszt... Virágom virágom :) Bikini - Tavasz Ez egy kicsit édes-keserű szám, de egyedülálló szövege miatt feltétlen itt a helye. Szerintem ha én meg tudtam hallgatni zsinórban több órán át akkor másnak is simán menni fog tehát hajrá. Az együttes amúgy…..
Napi merítés Forgassuk meg... 2010.05.03 05:34:00
Kicsit a szokásostól eltérően mit szólnátok egy hip hop vagy pop számhoz? Vagy tudom is én milyen, lógtam a suliból amikor a műfaj meghatározást tanították bocsi :) Flo rida - Right Round Az előadóról tudni érdemes: 1979 dec 16.-án született a Florida állambeli Carol…..
Napi merítés Az a sok ajtó... 2010.04.28 04:32:00
Először is mindenki öszinte csalódására bejelentem elfogyott a Dr. Pepper üdítőm... a magyarországi árát el se mondom mert ha rágondolok is az öngyilkosság kerülget... szóval aki tud egy helyet ahol olcsón be tudom szerezni kérem jelezze. Úgy látom jól eltereltem a témát...…..
Gondoljatok bele... mindenki az én hülye vicceim hallgatná... még én is megunnám:) és hát persze nők nélkül az élet még unalmas is lenne... Three Days Grace - Just like you Úgy tűnik kedvelem a kanadai zenét. Ez banda 1992-ben alakult Groundswell néven de aztán kezdő bandához…..
Remélem a cím után mindenki valami nyálra számít, szóval gondolom mindenki elégedett lesz a következő számmal: Kowalsky meg a Vega - Forradalom Rt. A zenekart Kowalsky Balázs Gyula alapította Jávorszky Bélával 1999-ben. Az alábbi számuk 2006-ban jelent meg, én pedig aktív…..
Napi merítés Éld az életed 2010.04.21 06:04:00
Nem tudom elég figyelem felketőek e címeink de remélem mindenki rájött hogy jobban szeretek egy jó zenét felrakni mint címet vagy kerítést adni neki. A mai számot egy kedves ismerős kérte, szóval ha nem tetszik fel lehet lebbezni de felesleges mert úgy is én rakom fel a számot vagy…..
Sziasztok! Egy igazi gyöngyszem a 80-as évek legvégéről. A mi részeges úszómesterünk ekkoriban az NSZK-ban parádézott, sőt ezt a számot még képes volt a Berlini Fal tetején is előadni, egy villogó bördzsekiben. Hát szó, mi szó, funny. David Hasselhoff - Looking for Freedom A…..
halkan024 2010.04.20 18:35:25
Eye of the Tiger - Survivor A történetéről szerintem mindenki tudja, hogy Rocky III-nak az alapszáma amelyre, jó sok ember köpte ki a fogát Sylvester Stallone vagy épp neveltjeinek ütéseire. A szám előadói: Dave Bickler:  Vezető vokál Frankie Sullivan: Gitár Jim…..
Ha ezt olvassátok akkor Tommeeca megint lusta volt új postot felrakni :D (nem is, csak nagyon elfoglat - Tommeeca) Én írtam neki párat ajándékba előre,  ja és ne aggódjatok csak azért ugratjuk egymást hogy legyen egy kis szín a blogon... Nickelback-S.E.X Szerintem innentől tudja…..
Tommeeca hiányolta a jelenlétem a blogról, pedig sztem olyan jól csinálja =) Enyhítsünk kicsit a kínjain, elvégre szakdogát kell írnia meg Szegedre járni! Meg volt a 2 perces sajnáluk Tommeecat szöveg :) Rómeó és Júlia - Lehetsz király Akkor most mindenki nagy csalódására…..
Napi merítés Európa 2010.04.01 16:37:00
Szerintem mindenki ismeri... Varga Miklós-Európa  című számát  és annak hatalmas modnanivalóját elég nehéz feladat ezt bárhogy is visszaadni egy szimpla egyszerű Blogerként. Azt hiszem hogy azzal teszek a legtöbbet ha ajánlom Varga Miklós saját honlapját  és annak…..
Hello mindenki! Tommeecat ma is hagytuk pihengetni, ennek örömére rájöttem hogy büszke vagyok Matt utazgatásaira és valljátok be eszeveszetten betegen táncol :) és a szám se utolsó olyan nyugis és pihentető :   Garry Schyman-Praan dobok és hangmérnök felelőse: Dan Blessinger…..
Napi merítés 2. legjobb 2010.03.24 19:29:00
Szokták mondani a legjobb mert már túl vagy az első okozta hm traumákon...  problémákon és nagyjából tudod mi jó és mi nem :)   de most a filozofálást félre téve viszem tovább Tommeeca által elkezdet vonalat Tudjátok régi szám jó nőkkel :) Baby Sisters- Szeresd a…..
Napi merítés Friss husi 2010.03.22 00:01:00
Sziasztok Máté vagyok és ez az első postom remélem lesz több is, de úgy is rájöttök hogy Tommeeca jobban csinálja mint én de azért skubizzátok meg az egyik kedvencemet =) Fall Out Boy - Thanks For The Memories A Fall Out Boy (gyakori rövidítés: FOB) egy 2001-ben alakult amerikai…..