Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mpreston

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dávid 25 éves fiatalember, akinek az élete nem úgy zajlik, mint a kortársainak. Összeszorított foggal küzd az álmaiért, ami nem egy lottó főnyeremény, vagy valamilyen egzotikus út, csupán annyi, hogy ha már orvos nem lehet, legalább egy kórházban dolgozhasson. Dávid ugyanis művesekezelést kap, ami…..
  Amikor anyám úgy döntött a hatodik kerületben, hogy hagyja a csodába a Zeneakadémiát és a zongorát, inkább odaköltözik apámékhoz, egy életre szóló döntést hozott, mert bármilyen pici és vékony nő volt, annál határozottabb. Varrónőnek állt. Végülis a kézügyessége megvolt hozzá - egész addigi…..
Hát persze, hogy jobb. Sőt, csak az a jó. Mivel csak szerves C-vitamin létezik. Aki ebben egyetért, annak fölösleges is tovább olvasnia. Aki viszont felháborodik, vagy nem hiszi el "bemondásos alapon" mindezt, esetleg kételkedik abban, hogy szervetlen C-vitamin nem létezik, annak ajánlott kicsit…..
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
mpreston 2016.07.31 22:58:55
@scr: de hiszen a bevandorlok, ciganyok, torokok, szlovakok, romanok stb, ez mind mi vagyunk. A csontok tanusaga szerint errefele mindenki genetikai keverek, ezert is tudtunk tulelni, a hibridek mindig erosebbek. Ami nem ol meg, csak erosebbe tesz. Amikor ide bejottunk, torok- azsiai hibridek voltunk, majd tatarok, torokok, nemetek, oroszok vereivel gazdagodtunk.itt nincs senki, akinek az osei lovagoltak volna a turulon. Csak valahogy mindenbol a rosszat huztuk. Ami trianont illeti, eljatszottuk Arpad orszagat az evszazadok alatt. A Tortenelem meg a põcs horthinak Is osztott kartyat, ha nem tamad az oroszokra, visszadtak volna 4Erdely egy reszet.
1966 április 6-án, a kora délutáni órákban két szovjet Jak-28P elfogó vadászgép szállt fel a kelet németországi Finow melletti katonai repülőtérről, céljuk egy másik, az ország területén található szovjet repülőtér volt. Azonban pár órával később az egyik gép…..
Amikor az ember bajba kerül, sokszor kapkod össze-vissza. Nézegeti az internetet, hátha megleli a számára egyértelmű megoldást. Van, amikor egyik eset sem húzható rá a saját bajára 100 %-ban, így nekifog jogi segítség felkutatásának. Az útelágazás nem is olyan egyszerű a döntéseknél, mert kihez…..
mpreston 2016.04.05 00:55:34
@apakanyar: nem feltétlenul gondolom, hogy a biró részlehajló, sőt. de ha az életben felemelt fejjel jársz , akkor két helyen, az egészségügyben és az igazságügyben pária vagy. nem szólhatsz bele, még akkor sem, ha van némi ismereted, hogy mi torténik veled egy kórházban. és nem szólalhatsz meg, ha saját magadat képviseled a biróság előtt.
Az első világháborút lezáró versailles-i békeszerződés rendkívüli mértékben megalázta a német népet "Pachmann Péter műsorvezető arról kérdezte, mikor jön el az az idő, hogy nem a szülőknek kell bevinni a WC-papírt és a krétát. Balog ezzel kapcsolatban elmondta: ő emlékszik rá, hogy gyerekkorában…..
  Itt a szezon, már két hónapnyi sötétség és majd ugyanannyi van előttünk - mint a gomba, nyílnak a depressziósok. Nincs kellemetlenebb dolog a depressziós ismerősnél, barátnál, rokonnál, pokollá teszik az életünket és minden alkalommal vérig is sértenek minket. De ez megelőzhető! Most…..
mpreston 2016.02.01 17:48:15
@Doberdo: nem értem, hogy a szerző miért nem próbálja ki a mákolajat.
Isonzo ugyanakkor a mákfőzetre esküszik, talán az még hatékonyabb.
Verdun szerint az olajban áztatott nyirfarügyeknél nincs jobb.
A Don kanyarban a nyirfa kérgéből készitett szurokra eskusznek, visnevski módszerevel.
Nem tudom, hogy hányan vagytok itt akik játszottatok amerikai városépítős játékokat, mint például a Simcity. Én próbáltam párat, és folyamatosan abba a hibába estem, hogy nem építettem elég tűzoltóállomást. Nem is értettem, hogy egy aprócska városnak miért kell legalább…..
Történnek ma Magyarországon nagyobb horderejű és tragikusabb események is, mint az alant elmesélt. Ám mielőtt hozzászokunk a véres polgárháborúk és az elképzelhetetlen erőszak elől menekülő családokat érő embertelenség és jogtiprás mindennaposságához, érdemes tudatosítani a krízishelyzetektől…..
Gyurcsányék most nem a show-t, hanem az ételosztást nyúlták le? A résztvevők szerint félresiklott a Gyermekétkeztetési Alapítvány december végi akciója. 1000 rászoruló családnak oszt csomagot a Gyermekétkeztetési Alapítvány december 29-én: ígérte Facebook oldaluk. A…..
Az milyen már, amikor az itt dolgozó, TB járulékot fizető külföldit az angolul egyébként tökéletesen beszélő, fiatal orvos kioktatja arról, hogy Magyarországon magyarul kéne beszélni?!   Tolmácsot szeretnél kérni?   Az milyen már, amikor az itt dolgozó, TB járulékot…..
mpreston 2014.11.29 14:50:30
@maxval birca hozzászóló: tenyleg minden rosszat el lehet mondani a rigoutcarol. Egyszer meghuztak , mert nem voltak kotelesek az egyebkent perfekt forditast az en kezirasommal megerteni. A piramisrol egyebkent lehet folyamatosan beszelni akkor is, ha meg nem lattal hasonlot, elmondhatod, hogy a tiramisu suti jut eszedbe, melynek receptje...elmondhatsz , elmondhatod, hogy neked a lapos sirok jonnek be... Beszelni kell, mint egy rorschach test pacnija elott.
Ket nyelvizsgamon pedig ravezettem a vizsgazot a nekem megfelelo kerdesre, majd elmondtam, amit megtanultam...
Apám hithű kommunista volt. Mi lett volna más. Újpesten, a Pamutgyár árnyékában, a cselédsoron, a legutolsó lakásban, ahol a budi az orgonabokor mögött van, ahol a szobakonyha luxus, és ahonnan a mama igenis a moziba megy takarítani, meg a gyárba, pulóvert magára kapva,…..
mpreston 2014.08.28 07:15:12
Már észrevettem gyanús jeleket magamon, de hát persze végül a gyerekek szóltak. Hogy kezdek nagyon vicces lenni. Mint a nagymamák, akiknek rigolyáik vannak. Csak én nem kötök, szobahőmérsékleten sem. Egyszer kötöttem, abban sem volt köszönet. Inkább oldok. Kékítőt. Szóval…..
A házmesterek – közös képviselők - rendkívül felelős pluszbeosztást kaptak ajándékba az államtól, már amennyiben az, hogy kiragaszthatják az állam által diktált rezsicsökkentéses papírt a lépcsőházban és állhatnak mellette strázsaként, valamint hogy besúgniuk…..
„Van egy ország, ahol álmomban jártam: Magyarország.”  Énekelte Oláh Ibolya Magyarország című dalában. Ha jobban belegondolunk ilyen ország, mint a mienk, még egy a Földön sincs. Ilyen dolgok, amik idehaza előfordulhatnak, másnak maximum a legrosszabb rémálmaiban vagy…..
Nyaranta stoppoltál az "Osztyapenkónál", hogy minél gyorsabban leérj a Balaton-parti KISZ-táborok egyikébe, ahol egy ország szerezte meg első szexuális tapasztalatait, és ahol esténként a tábortűz mellett énekelhetted a nulla jelentőséggel bíró ajkubánót.Minden évben…..
Dicsőséges akárhány nap. Csukjuk be a szemünket és képzeljük el, hogy néhány – lehetőleg minél több – gyerek eljön Pestre és megnézi a Margitszigetet. Kétszer is körbejárja a víztornyot. Akár a Várig elnéz, kezével árnyékolva a szemét. Aztán hazamegy, otthon pedig…..
Már egészen kiskorodban megmondták, hogy ronda vagy. Ha elég kitartóan mondják, beépül a személyiségedbe. Eléggé alapvetésként. Mert egy nő az legyen szép. Eljön az a pont – öt vagy hat éves korodban -, hogy evidenciaként kezded kezelni. Ronda vagy és kész. Szóval nem te…..
mpreston 2013.08.03 17:07:50
Bekövetkezett az, amire már novemberben számítani lehetett: az LMP egyre inkább elváló két irányzata a jövőben külön folytatja. A forgatókönyvhöz sem kell túl nagy fantázia: a pártban maradók minden bizonnyal önállóan vágnak majd neki a 2014-es választásnak, míg a…..
mpreston 2013.01.28 14:08:40
@konrada: nem volt ott akkora elutasitottság, csak sokan otthon maradtak. aljas de ügyes húzás volt a sok vádemelés, a szoci prominensek meghurcilása, a karaktergyilkosság.
Ez most mind az ellenkezőjére fordulhat.
mpreston 2013.01.28 14:15:40
@is: mi is az a sok rossz, amit Gyurcsányról el lehet mondani? én ezt minden elmultnyolcévező, gyurcsányozó figurától megkérdezem.
A határontúliak szavazójogát csuti sem akarta, amig el nem magyarázta neki kubatov a visszaélési lehetőségeket.
vizitdij? holnap orvos sem lesz, csak vetetlen kórházi ágyak.
őszödi beszéd? gyerekszáj, ha a fidesz tetteihez hasonlitjuk.
ugyhogy konrétan gyurcsányozz, ne nevettesd ki magad.