Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exclusive

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak néhány nap telt el azóta, hogy megcsodálhattuk Miranda Kerr pucér fotósorozatát (itt), máris itt egy újabb képsor, amelyen az ausztrál modell ismét megvált a ruháitól, mindössze egy-egy pár csizmát visel a képeken. A meztelen fotókat ezúttal Terry Richardson készítette,…..
exclusive 2012.08.10 12:17:33
A Dolce & Gabbana 2012/13-as őszi/téli kampánya szorosan kapcsolódik a tavaszi/nyárihoz. Teljesen olyan, mintha csak tovább lapoztuk volna a családi fotóalbumot. A képek pedig annyira élettel teliek, hogy szinte hallom a hangos kacagást és a kiáltozó olasz családtagokat :) A két…..
Tegnap kivégeztük Manolo Blahnik jövő tavaszi cipellőit, úgyhogy folytassuk a sort egy másik nagy mester 2012-es tavaszi és nyári alkotásaival. Christian Louboutin nem fukarkodott a színekkel, na meg a sarkak magasságával sem. Gondolt a kényelem és a lapos talp híveire is, de még…..
Tom Ford 2012-es tavaszi kollekciójának minden egyes darabja igazi mestermű. Nőiesek, csinosak és sejtelmesen szexik. Tom Ford gyönyörű színeket használt, a ruhák pedig változatos formájúak. Tökéletes ez a kollekció, amelynek minden darabját szívesen viselném. Győződjetek meg…..
exclusive 2011.11.22 14:33:39
Én talán általános iskolában. A Taiwan-i Vogue legújabb kiadása a "prep school chic" stílushoz nyúlt hozzá legújabb fotósorozatuk elkészítésekor. A divatanyagban tökéletes kontrasztban van Tanya két copfban logó haja és a Prada, Louis Vuitton, Gucci és Chanel darabok,…..
Vészesen közelegnek a divathetek, ráadásul szombaton Párizsba utazom (nem voltam sehol a nyáron, így nekem ez a nyaralás), így arra buzdítalak benneteket, hogy gondolkodjatok el azon, vajon melyik városban lehet jobb a Fashion Week - New Yorkban vagy Párizsban? Vahram Muratyan a blogján…..
Elnézést a hosszúra nyúlt hallgatásért, miközben bizonyos dolgok lelassultak vagy éppen egészen megálltak az életemben (például a radiocafés műsoraim, érthető okokból...), addig mások felpörögtek, így hamarosan remélhetőleg új és jó hírekkel tudok szolgálni. Addig is…..
exclusive 2011.06.03 08:59:52
Megnyílt New York-ban, a Metropolitan Museum of Art-ban az Alexander McQueen által tervezett ruhákat és kiegészítőket tartalmazó kiállítás, "Savage Beauty" névvel. A kiállításon a ruhákon túl elképesztő kalapok, fejdíszek és lábbelik is láthatóak. Nézzük, többek…..
Donna Karan hatalmas cipő-kollekcióval készült a 2011-es tavaszi/nyári időszakra. Mindenkire gondolt, hiszen a kollekcióban egyaránt találhatunk kényelmes, lapos talpú szandálokat, sarukat, platform-cipellőket, teli talpú lábbeliket, kecses peep-toe-kat, díszes cipősarkakat,…..
A Vogue Italia februári számában találkozhatunk a gyönyörű Adriana Limával egy hosszú, fekete-fehér fotósorozaton, Vincent Peters fotósnak és Valentina Serra stylistnak köszönhetően. Hola chica!…..
Avril Lavigne felnőtt a Vanity Fair-hez. Nincs rózsaszín hajtincs, nincs bakancs, nincs rózsaszín-fekete tüllruha, nincsenek szegecsek, nincs pepita nyakkendő, nincs erős fekete szemfesték... összegezve: nyoma sincs a "Hello Kitty-punk" lánynak. Akit az olasz Vanity Fair…..
Adriana Lima a brazil Vogue februári címlaplánya (itt). Már ezen a képen is nagyon tetszik, de a magazinban leközölt fotósorozaton - amelyet Fabio Bartelt készített "Pierrô in Love" címmel - is kimondottan elbűvölő. Szerintetek? ..
A Mulberry tavaszi/nyári kollekcióját az egyre népszerűbb, 16 éves, furcsa fogsorú modell, Lindsey Wixson népszerűsíti Nimue Smittel, egyen vörös parókákban.A fotós (a meseszerű képeket készítő) Tim Walker volt - valószínűleg részben ennek tudható be, hogy a szoba virágos…..
exclusive 2011.01.06 12:53:18
OurFashion Anyu ruhájában 2010.12.13 23:23:00
 A divatszakmát úgy látszik, nem lehet elég korán elkezdeni, mostanra elárasztották a világot a 15 év alatti bloggerek, modellek és tervezők. Az elmúlt években egyre gyakrabban bukkannak fel extrém fiatal tehetségek, akiknek nem biztos, hogy van normális gyerekkora. Igen nehezen…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Kim 2010.11.29 13:31:03
Ő már egyértelműen a villantós sztárnemzedék leszármazottja, akinek plusz ficsöre is van a házipornós videófelvételén túl: van egy hatalmas segge. Úgy értem, óriási, és megkerüli a gravitációs törvényeket, mert GÖMBÖLYŰ, ezt nézzétek (vigyázat, sokkoló képek): Na de…..
exclusive 2010.11.30 10:16:52
@zsolttt: végre egy normálisan gondolkodó férfi......jó tudni, hogy vannak még ilyenek!
Emma Watson új, rövid, vöröses hajával egészen a brit Vogue decemberi címlapjáig menetelt, sőt még a magazinban is kapott néhány oldalt. A fotókat Mario Testino készítette. Hogy tetszik? ..
exclusive 2010.11.03 12:03:21
@hopp-hopp:
nah jah, csak vannak akik leszedetik... :)
Biztosan a legtöbben már tudjátok, mennyire szeretem a spanyol Blanco ruháit (idén is volt szerencsém Barcelonában meglepni magamat egy pöttyös övvel és egy nagyon szép kék nyáriruhával, képek is lesznek előbb-utóbb). Most a téli kollekció képeit hoztam el, Bregje Heinen-nel és…..
A Versace "Vanitas" illatát Lindsey Wixson népszerűsíti Craig McDean divatfotóján. A kép nagyon szép lett és légies, pusztán annyi baj van, hogy a lány bárki lehetne, mert Lindsey-re csak távolról hasonlít. A legfőbb védjegyét - a száját - ugyanis tökéletesen…..
exclusive 2010.10.25 12:51:24
@The Strange: Hú, de még micsoda szerencse, hogy nem látszódik, hogy milyen fertelmes eredetileg..... (....mint egy rágcsáló.....
A Michael Kors téli kampány két főszereplője - ahogy azt már megszokhattuk - ismét Carmen Kass és Noah Mills. A fotók hasonló séma szerint készültek, mint korábban (például itt, itt vagy itt): egy szimpatikus, boldog pár idilli pillanatképei... tél lévén, most éppen…..
Mivel az elmúlt évben szinte állandóan esett az eső (legalábbis nem igazán emlékszem olyan hétre, amikor egyáltalán nem esett), rádöbbentem, hogy - bár fesztiválokra már nem nagyon járok - mégiscsak praktikus lenne egy gumicsizma. A gond azonban az, hogy van egy esőkabátom…..
Pont, mint a filmekben, pont olyan természetellenesen szaggathatja le rólad a fehérneműt a pasid, ezeknek a Dement mágneses bugyiknak és melltartóknak a segítségével! Ahol masnit látsz, az bizony mágnest rejt. Vajon mennyire egészséges ennyi mágnest magadon hordani és vajon…..
Végre valami igazán nagyszerű! A Philosophy 2011-es tavaszi/nyári kollekciója elképesztően vidám lett - leginkább a kavargó színek és minták jellemzik. Alberta Ferretti-t minden valószínűség szerint a japán és még inkább a kínai kultúra inspirálta, erre utalnak a…..
... azoknak (már ha létezik ilyen) itt egy poszt róla. A Vs magazin őszi/téli száma közöl le Jesus Luz-ról egy fekete-fehér fotósorozatot mindannyiunk okulására. A képeket Jörgen Ringstrand készítette. Nem akarok senkit megbántani érzéseiben, de az én privát véleményem…..
exclusive 2010.09.11 12:50:50
Aki letöltötte, átkozza a napot, a kettővel ezelőtti generációt ugyanis rendesen két vállra fektette a legújabb operációs rendszer: az iOS 4 ipari hulladékot varázsolt az iPhone 3G-ből, láttam eleget szitkozódni, dühöngeni Ádámot ahhoz, hogy ne legyen kedvem felrakni az új…..