Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pollux

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pangea Nem kék láva 2015.02.15 22:33:40
A marketing borzasztó fontos dolog, legyen szó bármiről. Így van ez a természetföldrajzzal és a vulkánokkal is. Kék láva címmel (és hozzá képekkel) rekordmennyiségű kattintást lehet elérni, sőt még egy rakás turistát is oda lehet csalogatni a szóban forgó indonéz…..
Pollux 2015.05.01 11:21:31
@drbuboo: 'teccikéérteni?.... i.imgur.com/p4fTafZ.gif
Nem állítom, hogy ez volt minden idők legjobb évadnyitánya. De moziteremben megnézve az első részt, nyugodtan ki lehet jelenteni: a látvány és a kedvenc konspiráló szereplőinket (Tyrion, Varys és Kisujj) alakító színészek megbízhatóan jó játéka bőven kárpótolt mindenkit az…..
Pollux 2015.04.13 11:32:06
@innovation: Nem csak őt! Homok Ellaria pl. Westeros-o fattyú besorolás: Észak- Havas, Dorne - Homok, Viharvég - Viharos stb.
A világ legészakibb városát Longyearbyennek hívják. A 108 éves településen sokáig a bányászat jelentette az egyetlen megélhetési forrást. Az 1990-es években fejlődésnek indult és ma már kedvelt turisztikai célpont. Azonban nem olyan könnyű itt az élet, mint ahogy elsőre…..
Ahol sok az aszfalt, ott előbb utóbb kitalálják, hogyan lehet egy kis zölddel feltörni a betont. New Yorkban nemrég adták át a lepusztult manhattatni magasvasút helyén kialakított második High Line „emeletes parkot”, és máris azon spekulálnak, hogyan lehetne az egész városból…..
Pollux 2014.03.19 21:54:51
@seahawks: a magadfajták betonozzák le, hintik be sóval, szántják fel, fényszennyezik rommá ezt a telibekhúrt bolygót!
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
Leírás: Csodás kristály angyalka, amely megóvja Önt és családját a közutakon. Angyali védelmet biztosít. Függessze fel az autóillatosító mellé a visszapillantó tükörre és élvezze az angyali védelmet! A varázslatos angyalkát 4db csodaszép kristályszárny…..
-Édesem, isteni volt ez a gombapörkölt, csinálsz jövő héten is? -Nem drágám, tudod gyilkos galócát csak egyszer eszik az ember! Talán nem ízléses egy morbid viccel kezdeni egy komoly témát, de a közismert tréfa jól rámutat arra, hogy a gyilkos galóca eredményesen…..
Subba Are you like it? 2013.09.28 19:20:27
Diamantos Aleszka vs angol alapfok, még szerencse, hogy a teste felsőfokon baszható...
A skandináv eredetihez készült egy második évad is, aminek itt az első (szar minőségű) teaserje. Nem derül ki belőle semmi, de mi eláruljuk, hogy a folytatásban egy olyan hajó miatt kezdenek el nyomozni hőseink, ami a címszereplő hídnak ütközik, leglénység sehol, utasok sehol,…..
Az FX már elővezette a Híd cmű skandináv sorozatból készített remake-jét, a britek viszont még csak ezután fogják, de máris olyan izgalomban vagyunk a hírre, mintha azt tudnánk meg, hogy jön a Rózsa Sándor-remake, és Ian McShane lesz a főszereplő. A brit Bridge-ben a…..
Subba Büdös jenki hippik 2010.11.15 11:00:00
Nem csoda, hogy Cartman ennyire utálja őket! Kurva jó fotók vonaton utazgató amerikai hobókról...
Pollux 2010.11.16 11:45:33
@ezmegazesamaz: ajánlom figyelmedbe az Into the wild című filmet
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Subba Facebook: Nők 2010.09.23 11:51:00
Ugye nem kell hozzátenni, hogy az összes kommentelő nő? Csajok...!..
Ellepték a szerelők a matt fekete Golfot, amit ugye a belépőjeggyel lehet megnyerni. Kiderült az is, hogy milyen színű lesz. Kékes-zöldes, színváltós, pedig próbáltam meggyőzni az építőt, hogy hagyják matt feketén, szebb az. Éjjel viszik a kamrába, ott megkapja a nyolcvanhat…..