Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xXbazsikaXx

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napnál világosabb, hogy a Sieger azokat a játékosokat próbálja megfogni, akiknek tetszett a Crush the Castle sorozat. Ebben a játékban is várakat és várvédőket kell lerombolni, csak ezúttal nem kell szenvedni egy katapulttal, hanem egyszerűen oda kell klikkelni a váron, ahova a…..
xXbazsikaXx 2010.09.09 16:00:07
Jegyezzük meg Jay Pavlina nevét és foglaljuk imáinkba, a csávó ugyanis egy zseni. Ő csinálta a Super Mario Bros. Crossovert, és fogalmam sincs, hogyan maradhatott ki eddig a blogból. A játék a legendás Mario-játék pályáit vonultatja fel, de mint a címe is mutatja, más…..
xXbazsikaXx 2010.09.05 13:59:46
Rég röhögtem akkorát játékon, mint a Birdinatoron. Az alkesz mesterlövész-madár elindul vadászra vadászni. Lézerrel. Mindenféle fejleszthető cuccal. Helikopterek ellen. Külön öröm számomra, hogy választhatóan akár automata lövéssel. (Ami persze, kevésbé hatékony, mint az…..
xXbazsikaXx 2010.08.23 09:17:38
Kellemes kís lazítás péntekre a Deep Diver, a felfedezős-tápolós műfaj egy új képviselője. Hősünk egy tengeralattjáróban ülő kincsvadász, akivel ritka halakat, gyöngyöket és kincsesládákat kell keresni a tengerben. A dolgot nehezíti, hogy hajónk eleinte nem túl felszerelt…..
xXbazsikaXx 2010.08.06 16:49:01
@Dzsini: egyetértek
Augusztusban indul az NFL előszezon, és a bajnoki rajtig is alig több, mint egy hónap van hátra. Idén ráadásul Meskó Zoltán képében egy magyar játékos is szerepelni fog, remélhetőleg minél többször. Ráhangolódásként a mai adag munkakerülés legyen az Axis Football…..
Emlékeztek még a Little Wheelre? Tündéri kis point-n-click volt, sok fejtörést nem jelentett, de élvezhető időtöltést annál inkább. Nem olyan túl rég (oké, februárban, de egy csomó ideig állt a KMK, nem jutott mindenre idő és figyelem) jelent meg a kisöccse, vagyis az…..
xXbazsikaXx 2010.07.30 11:46:26
xXbazsikaXx 2010.08.01 12:07:03
@asciimo84: dehogy az tök könnyű
Bár nem értek a filozófiához, továbbra is szeretem az olyan játékokat, amik amellett, hogy pár percet kellemesen eltöltök velük, közben-utána elgondolkodtatnak. Ilyen az Every day the same dream is. Főhőse, Mr. Átlagember reggel felkel, felöltözik, elautózik a munkahelyére, és…..
xXbazsikaXx 2010.07.16 15:53:50
Ha emlékeztek, volt már egyszer, még a másik blogon egy főzőtanfolyam, annak készült el nemrég a második része. Újabb ételek elkészítési módjával ismerkedhetünk meg, de ezen kívül semmi sem változott (igen, a háttérzaj is maradt ugyanaz a förmedvény). Továbbra is…..
xXbazsikaXx 2010.07.14 07:54:21
Nehéz az istenek sorsa, ezt bizonyítja be nekünk a Doodle God. A játék elején adva vagyon a négy őselem (tűz, víz, levegő és föld), és ebből kell egy komplett világot teremtenünk, annak minden részletével együtt. Ezt az elemek kombinálásával tudjuk elérni, mindig egy sajátos…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
A Home Sheep Home cukiság-faktorban erős. Adva van három, különböző méretű bárány, akiket haza kell juttatnunk különféle akadálypályákon át. Édes zene, aranyos hangeffektek, ötletes feladatok a játék erősségei. Az irányítás viszont nekem gyakran beragadt, és a nem túl…..