Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bi2025

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap kiveséztük hogy lett a felesleges regisztrációs törvényből lex Bajnai félázsiai módra, ma merengjünk el a sokat hangoztatott "technikai részleteken". Mert azok ilyen nesze semmi piszlicsáré dolgok, amiről úgy kell szavazni, hogy az ellenzék válasszon a 227 pontból…..
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..
Esztergomban még mindig folyik a nagytakarítás, most az alpolgármesteri széfből kerültek elő érdekes dokumentumok. "Valamikor az esztergomi helyzetről azt mondtam, hogy olyan, mint az ötvenes évek. Városi legendának tartottam egy ilyen listát, nem hittem volna, hogy létezik.…..
Az úgy kezdődött, hogy kimentem a Driftgarage-ba, közösen feltalálni a bukócsövet. Mindjárt kész a gyerek, nem ölhetem meg magam, mielőtt meg tudná nézni apa vén verseny-Datsunját rendesen. Íme a mozgókép: És egy halk szusszanással kiengedtük a súlyos nördség…..
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság december 13-én levelet küldött a Tilos Rádiónak, mivel (uramisten) a rádió korhatárra való figyelmeztetés nélkül játszott egy Ice-T számot. A kurva életbe, a köcsög amcsi rappernek nem mocskos a szája?! "A zeneszámokban angol…..
bi2025 2010.12.30 21:44:52
@csak_csendben: Ni már eszkep, nyomjad öcsém, hátha kapsz valami újévi bónuszt kapásból Vityka apádtól!

Tudod idióta, pl., van egy olyan rendelet minden önkormányzatnak türelmi zónát kellene kijelölni, és mégse teszik, pedig törvény van rá. Akkor most mi lesz?

Vágod az összefüggést? Kétlem, ahhoz te hülye vagy.
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
Csütörtökön megválasztotta a  Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma a közmédiumok új vezetőit. 2-2 jelölt közül kellett választani a Magyar Televízió, a Magyar Rádió, a Duna Televízió és az MTI élére. A jelölteket személyesen Szalai Annamária Médiaatyaúristen…..
Mint a a Pécsi Városi Tanács gyámügyi előadója és osztályvezetője nagyon elégedett az rendszerrel, be is lép 1983-ban az MSZMP-be. Tesz-vesz, "dolgozik", nem lázad. Mint a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság jogtanácsosa majd hatósági osztályvezetője 1985 és…..
Vastagbőr Nincs gyereked? Fizess! 2010.09.20 10:15:00
Megkongatták az elmúlt hetekben a vészharangot, mert  Magyarország lakosságának száma  10 millió alá esett. Boross Péter volt miniszterelnök úgy érezte, hogy meg kell szólalnia ez ügyben. Kár volt. Ugyanis azt nyilatkozta, hogy a gyermeket nevelőknek nyújtott…..
2002. augusztusában a 18 éves Loppert Dániel a Kapolcsra látogató Medgyessy Péter miniszterelnököt háromszor is lehazaárulózta. A tapolcai rendőrkapitány személyesen tett feljelentést ellene rendzavarás miatt. A tárgyalása igazi jobboldali show-műsor volt, a tapolcai városi…..
bi2025 2010.09.16 20:56:03
@órás-mester: "...lehet, hogy tényleg forradalom volt a fülkékben?"

Amíg a fülkékben lesz forradalom, semmi nem fog változni, majd ha fejekben, akkor esetleg, arra viszont figyelnek, hogy a fejekben túl nagy változás ne történjen.

Egyébként pedig igazad van, de ezzel mindenki kitörölheti, illetve háborgott már nagyobb szar is, mégis elmosta az eső.
bi2025 2010.09.16 21:21:49
OFF

Inkább dobok egy kis tápot a "Vastagbörinek".

"Aszongya".

www.kisalfold.hu/gyori_hirek/nezze_meg_hogyan_bontjak_a_kis_boske_hidat_gyorben_-_video/2178932/

Nah, vajon hány, mennyi, vas lehet egy ilyen hídban? Persze úgy hirdetik, elrakják, és majd egyszer felépítik újra.

Az én apukám meg a Mikulás.

Lehet majd figyelni, és érdeklődni. Persze az illetékes "efftás", mindent tagadni fog, nem is volt híd, vagy ha volt, a pénz eltűnt, vagy legalábbis a város kasszáját kerüli el a nagy ívben.

ON
bi2025 2010.09.17 09:33:33
@Seduxen:

index.hu/gazdasag/blog/2010/09/17/kocsis_ulhet_hernadi_helyere/

Finom, XXL, :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
bi2025 2010.09.09 16:22:18
@Kartal (jogsértő fekete mellényben): Pedig a választások miatt csinálják a palávert, ez egyértelmű, kérdés, hogyan tudnak a citromból limonádét csinálni.

Mondjuk Zagyva ostoba megmozdulását, nehéz ignorálni.
Kritikus pont volt, hogy amikor jön a kőműves felmérni, mindkét autó legyen a garázsban, mert ha meglátja a Porschét meg a Volvót, a magyar iparos már csak úgy megnyomja az ácsirónt, hogy kitörik a hegye. Vélemények az azonos című írásunkról...
bi2025 2010.09.08 12:30:00
@BX_thomas:

A mester dolgába nem ugatok bele. Arról van szó, ha valaki megcsinál valamit x áron, a másik ne akarjon elkérni x*2 árat.

Ugyanis ő se fog aranyat szarni.

Egyébként meg aki fizet, annak húzzák a zenét. Bazseválóból meg sok van, azt fizetik ami ritka, egy kőműves nem ritka jelenség.
bi2025 2010.09.08 12:36:35
@is: persze, 55 EUR órabér, mé' nem mindjárt 200 EUR

Számoljunk már egy kicsit!

:-))))))))))))))))))))
Salgótarján, Beszterce-lakótelep, MSZP-gyűlés. Mesterházy Attila, az MSZP elnöke (!) Bikicsunájt énekel és Michael Jacksont imitál. Mindezt egy gyér színpadon, egy lekonyuló "Csapatmunka" molinó előtt. Hát már csak erre futja az MSZP-nek? Szegény mamikák akik kilátogattak,…..
bi2025 2010.09.05 19:26:28
@zero: Minden gondolkodó ember tudja, hogy a nem reflektor fényben fürdőző barmok miatt működik az ország. Bárki van is hatalmon. Persze eljöhet egy olyan kritikus pont (lásd Görögország) mikor is tényleg csődbe viszik, vagy egy vesztes háborúba, stb.

Viszont bármilyen hihetetlen Görögországban is nagyon sokan látták, mekkora balfaszok vezetik országukat, és ennek tudatában életek, cselekedtek, tartalékoltak, stb.

Nem ezektől kell várni a megoldást, persze ha némi bölcsesség szorult volna beléjük, az nem lenne hátrány az ország szempontjából, viszont ha valaki esetleg megpróbál jó irányba terelni, azt hamar felzabálják.
Ma délután lejárt az ajánlószelvények gyűjtésére rendelkezésre álló - jelentősen megrövidített – idő. A hivatalos honlapra folyamatosan kerülnek fel az indulók, ezért egyelőre végleges számokról nem beszélhetünk. Néhány dolog azonban már most látszik. (Fotó:…..
bi2025 2010.09.03 21:53:09
@bariga: Abszolút nem.

Mivel úgy érzem Török Gábor Úr, nagyon keményen teszi a dolgát, javaslom, -természetesen eme fórum támogatásával-, az érdemrendre felterjeszteni.

Hajrá mogyorók, hajrá mogyoróország.
Ez valami szürreális vicc lesz ... vajon a lecsófőzés közben jutott az eszébe?!   Igen ... kitüntetést alapított Schmitt Pál köztársasági elnök úr, melynek a neve "DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME" lett. Gratulálunk Pali bácsi, csak így…..
bi2025 2010.09.03 11:38:09
bi2025 2010.09.03 11:44:41
@no-night: Sólyom is csak egy szánalmas kis pöcs. Mikor Ferkó böszödi beszéde kiszivárgott, és Feri ugye nem mondott le, akkor Sólyomnak kellett volna lemondani, mert tőlünk nyugatra, ennél sokkal kisebb balhékért is repül az elkövető, de nálunk nem, és ezt nevezik demokráciának, a demokrácia őre meg egy bohóc, most is, akkor is, pont.

Anyátok 3,14csája.
Sokat hallunk mostanában határvonalakról, a magyar politika megújításáról, az 1989-1990-ben alapított rendszer felváltásáról, ami a dolog logikája alapján csak a korábbi politikai elit háttérbe vonulásával együtt történhet meg. Nem szeretem azokat a megközelítéséket,…..
bi2025 2010.08.18 11:56:28
Ezt újra belink, mert annyira jó!!!

www.youtube.com/watch?v=e3YGGO9D-XM

Próbáljon meg most valaki hasonló akciót! :-)

Úgy fog járni, mint Budaházy, az fix.

Azután tisztázzunk valamit, nem rendszerváltás sokkal inkább, módszerváltás történt.

A rendszerváltás szó, csak a " politikai elitty" meg a puha pöcs politológusok szavajárása. Gyöngébbek kedvéért forradalom a fülkékben. Anyád.

A másik dolog, a sok leköszönt, kipotyogott politikus között, vajon hány van, aki emelt fővel nézhet bele a tükörbe?

Félek tőle, az egy kezem is sok, ezek megszámolására.

Rendszerváltás?

Az elmúlt rendszerben hány (db) meztelen csiga csúszott-mászott a parlamentben, és most hány tekereg ugyan úgy?

Egyre többen lettek.

Rendszerváltás, rendszerváltók?

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Már ez is micsoda örömteli hír, hogy nem lesz DJ-razzia a Szigeten, "mivel a Sziget szervezői megállapodnak a MAHASZ-szal, azaz a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségével, hogy idén a fesztivál egy összegben kifizeti a fellépők után járó jogdíjakat." A MAHASZ…..
Mivel Eric koma jelenleg Ozorán élvezi a nyarat (tipp: most fekszik le aludni, vagy most kel fel), így nekem maradt a hálás feladat, hogy megosszam Veletek ezt a kultikusnak tűnő 2 perces videót az idei Playmate-versenyről. Már a középdöntőknél jár az idei Playmate-választás,…..
Ma hajnali fél 2-kor gépfegyverrel szitáva lőttek egy rendőrt és egy igazoltatásra megállított autót Alsóörsön, amelynek az egyik utasa is meghalt. Osztottam-szoroztam, és a számításaim szerint két párt van, amelynek ilyenkor a legmélyebb kussban kellene lennie, mivel a 8 évnyi…..
bi2025 2010.08.04 12:21:00
@laspalmas: Itt senki nem felelős semmiért! Sőőőőőőtt, Sanyi bácsit fel kellene terjeszteni kitüntetésért, mégis csak profin kergetik a gárdát!
bi2025 2010.08.04 12:23:07
@eszkep: Figyelj seggnyaló baromarcú naridroid! Szűrő listán vagy, semmi gond!
bi2025 2010.08.04 13:50:55
@Seduxen: Nézd, mikor megláttam reggel a hírt, üvöltöttem fájdalmamban, pedig nem az én hozzátartozom!!!

DE!!!, ismerek nagyon sok rendőrt! Nagyjából tudom milyen a munkájuk, mennyit keresnek, hogyan adnak szolgálatot, milyen vezénylési tervek vannak, szabadidő stb.

A normális rendőrök pl., maguk között is elítélik a Zsanett ügyet, mert ugye ott a szolgálati útról letértek, és nagyjából, -akit egy kicsit is érdekel a rendőrség élete-, tudja hogy ilyenkor megy a saját zsebre munka, ezt nagyon utálják a feljebbvalók, ez tényleg gáz, ott valami nagy baromság történt a rendőrség részéről.

Véletlenül tudom, hogy egy-két megyei kapitánynak mi „happje”.

A legnagyobb probléma az, amit minden szintén, - a normális rendőr elmond, ha megkérdezed- hogy a fennálló hatalom, a saját seggét akarja védeni velük, sz@rik a közbiztonságra, a közúti hálózatból adódó, és annak állapotából fennálló helyzetet pedig pénzforrásnak tekintik.

Ez most újra megvan tetézve azzal, (amiről már 2002, decemberében kezdetek el beszélni a rendőrök), hogy ismét olyan vezetőjük van, aki enyhén szólva sáros. Kérdezz körbe a Lehel csarnok környékén!

Ezen a vezetőn nagyon sok minden múlik! Kapitányoknak azt adja utasításba, márpedig ekkor, és ekkor fokozott razzia, ezen, és ezen a területen, akkor annak van érezhető hatása!!!

A rendőrségnek is megvan a maguk téglái! Akarnának, egy csomó bűnözési gócpontot feltudnának számolni!

Lásd,

vastagbor.blog.hu/2010/07/21/uj_elet_a_munkasoknak_de_meg_milyen

Tehát nekem azért van bajom, a narancsos brigáddal, hogy ha igazán szeretnének változást a közbiztonság, közlekedés biztonság területén, akkor annak már tényleg lehetnének érezhető hatásai, akár 1 hét alatt!!!

A LÉNYEG AZ EREDMÉNYEKEN VAN!!!

Ez csak elhatározás, és határozott fellépés kérdése!

Itt nem erről szól a történet, megy tovább a zavarosba horgászás!

Továbbá az MSZP-t szidni, ebben a helyzetben nagyfokú korlátoltságra vall! Igen, akkor lehetne, ha jelenleg is, ők hoznák a törvényeket, ők adnák a belügyminisztert, de ez a folyamatos visszamutogatás több mint gáz!

Lehetne még folytatni holnap reggelig.
Múlt héten a közép-franciaországi Saint-Aignan-ban összecsapások voltak rendőrök és cigányok között. A zavargásokat az váltotta ki, hogy egy cigány férfit, a 22 éves  Luigi Duquene-t, aki kirabolt egy kaszinót, menekülés közben át akarta törni a rendőri útzárat, és a…..
bi2025 2010.07.30 18:18:35
@csabapayne:

Pont most akartam linkelni.

Nem tesz valamit sürgősen a fennálló hatalom, polgárháború lesz, nagyon kezd elszakadni a cérna, és jó lesz, mindegyik vigyáz ott a parlamentben.

Nincs kivétel!!!