Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsokijujing

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Teljesen kész vagyok. A Watergate óta nem volt akkora hatása sajtóterméknek, mint a Mandinernek a Gombával. Előzmények itt és itt. Biztató fejlemények kattintás után. Megtisztul a „Gomba” a Móricz Zsigmond körtéren  Sajtóközlemény  Azonnal…..
addict Ne a nőt, a seggét nézze! 2011.02.21 10:02:00
Egy érdekes videó kering a Youtube-on, amiben két dögös csaj járja Malibu utcáit, felszerelkezve egy popsi-kamerával, ami rögzíti a járókelők minden éhes pillantását. A filmet stílszerűen Valentin napon töltötték fel, és máris 4,5 millió nézőnél jár. Okos ötlet?…..
dzsokijujing 2011.02.22 09:09:04
@jújing: meglett, Amanda Blank: something bigger, something better, ha valakit érdekelne
  Úgy történt, hogy Zagyva Gyula az első találkozáskor majdnem megevett minket, mert szerinte manipulatív, liberális hazudozók vagyunk, ráadásul nem tudok beszélni és idétlenül vigyorgok. Később azonban megpuhult ez a hatalmas ember, és mélyinterjút adott nekünk a…..
  Gondolom nem csak mi vettük észre, hogy a hálátlan sajtó egy ideje nem hajlandó tájékoztatni közönségét olyan egykor tündöklő, számunkra pedig folyamatos örömforrást jelentő kulcsemberek sorsának alakulásáról mint Kóka János, Herényi Károly vagy Fodor Gábor (csak…..
dzsokijujing 2010.09.15 17:50:58
@Avatar: míg a múltkori hornyhousewifes.com-os előzmény valószínűleg egy véletlen baki, addig az itt lévő könyvjelzők és megnyitott oldalak direkt azok, amik. Ez a szerző humorának a megnyilvánulása, ami vagy átjön valakinek, vagy nem.
  Összegyűlt a szükséges mennyiségű ajánlószelvénye, így MSZP-s színekben képviselőjelöltnek indul Tökölön Terry Black – törte meg az unalmas kampányhíreket a közlemény hétfőn. És még csak nem is magától a ténytől lesz az ember hót ideg félperc alatt, hanem…..
  Jobb ovis csoportokban amikor a kicsi és balek elrontja a többiek építőkockáit, vagy mondjuk véletlenül sót rak a müzlibe, az minimum fél óra sarokban állás, netán kiutálás, majd jelzésszerű verés a homokozóban.   Nem lennénk most Izland helyében: a civilizált…..
  Tudjuk, hogy nincs sportértéke az ilyesminek, de engedjék meg, hogy mégis teljes egészében idézzük a Kapcsolat.hu pleinair nevű kedves felhasználójának blogbejegyzését, amelyet kiégett hangulatban írt.  KÖSZÖNJÜK A NYOLC ÉVET   Búcsu az aranykortól.…..
  Tempetőfi kolléga ismertetett meg minket a PhotoFunia határtalan bőséges lehetőségeivel. A webes szolgáltatással az is vidáman fotosopolhat, akinek önerőből még egy drop shadowra se futná. Kedvcsinálónak néhány gyermeteg próbálkozásunk:  …..
dzsokijujing 2010.03.18 20:22:15
Mandiner blog Más 2010.03.18 20:18:42
  A Mandiner értesülései szerint ma este eldőlt: minden megyében és Budapesten is területi listát tud állítani a párt...
  A Húsz Év Híres Magyar Beszédei sorozatban mindenképpen helye lenne Torgyán József 1996. március 14-én elmondott, akkor kormánybúcsúztatóként aposztrofált, végül a köztudatban egyszerűen csak féregirtó beszédként megmaradt darabjának. Külön örömünkre…..
dzsokijujing 2010.03.14 23:28:33
  Gery Greyhound & a Falka elkészítette az elmúlt 8 év statisztikai-videós összegzését, a nagyszerű A mi éveink önálló blogot is kapott. Eddigi legnagyobb polvideó kedvencünk a 2002-es A vörösök támadása volt, de ez most talán azt is veri: …..
  Eddig és ne tovább! A kampányidőszak mindig is az agyatlan sajtájok, hörgő felszólítások és sunyító bemószerolások ideje volt, de a mai nyakóizmus hatására úgy döntöttem, elkezdem gyűjteni a kampány legostobább megszólalásait.   Emlékezzünk: a 2010-es…..