Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Castigliano (törölt)

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Be a hero! Magyarul: légy hős! Ez a GoPro sportkamera-gyártó szlogenje. A videó főszereplője, Tigerman véresen komolyan veszi: ötven köbcentis Suzukival viszi végbe igencsak komikus hőstetteit. Az első epizódban még egy barna hajú szépség "készítette fel" a sárga motort az…..
El se hiszem, de már a 67 ezredik kilométerén van túl csúnya kis Honda Spacy-m. Az a motorom aminél jobban semmilyen járművemet nem becsültem még a világon. Ebből a 67 ezerből hatezret együtt töltöttünk, lényegében csuklás nélkül. Ami még jobb, eddig érezhetően nem került…..
Félmillió forintos bírság jár, ha a rohadó autó megkapja a műszakit. Kétszázezres, ha üvölt a kipufogó. Kemény idők jönnek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Castigliano (törölt) 2013.08.07 13:10:36
@Castigliano:
Mielőtt valaki megtalálja a lényeget, "kicsengetése" akart lenni.
Castigliano (törölt) 2013.08.07 13:19:37
@uarempty:
Viszonylag elég kevés ilyen kategóriájú kocsit szoktam látni/hallani, meg alapból kevesebb van belőlük az utakon. De általában az alulmotorizált fostalicskákat szokták tiltásig kiforgatni éjjelente a városban és nem az erősebbeket.
Castigliano (törölt) 2013.08.07 16:15:31
@uarempty:
Én egy szóval sem állítottam, hogy a világ közepe vagyok. De azt örömmel látom, hogy te az vagy személyesen. Egy kicsit rendet tehetnél a kommentjeid között. Egyszer egy gumball mezőnnyi luxusautó halad el az utcádban, másik kommentedbe meg összesen napi 1 db. hangos kocsi. Ezek szerint, ahol én lakom a világ végén (Győr), még ott is több indokolatlanul hangos autó van. Nem tudom, hogy mennyire újdonság ez számodra, de a vácin kívül is van civilizáció. Senki nem állította, hogy azért kell eltűnniük az utcáról, mert balesetet/életveszélyt okoznak. Meg nem is a többsávos utak mentén zavaró, hanem mindenhol. Én alapból nem költöznék nagyforgalmú(/többsávos) út mellé. De rohadtul zavar az is, ha nyugisabb környéken éjjelente csak néhány forgatja a halálba.
Azt pedig nem értem, hogy miért azok költözzenek vidékre/tanyára, akik bántónak érzik az ilyen gyökerek kocsijainak üvöltését. Ezek a magukat versenyzőnek képzelő emberek sértenek törvényt és még az ezt elszenvedő alanyok költözzenek el?
Annak meg nézzél utána alaposabban, hogy mi a reprezentatív szó jelentése, mert nagyon nem illik a kommented szövegkörnyezetébe.
Az ilyen alkalmakat ki kell élvezni. Ritkán jönnek el az életben. Útban a partira Először is: megérkezel, kipakolsz, lezuhanysz, nem veszed elő a számítógépet, nem keresel szállodai wifit, inkább ledőlsz egy órára, fél ötkor keltél, este nem árt frissnek lenned. Hatvan…..
Ami a muszlim hívőknek Mekka, az ralirajongók százezreinek Finnország, azon belül is legalább egy Ouninpohja. Eltelt egy év, és újra az egyik legnagyobb átlagsebességű, legnagyobb és legtöbb ugratóval rendelkező finn rali következik a hétvégén. Egy kis visszatekintés az…..
A Gallardo Superleggera meglepően rossz. Ez annak a szupersportautó-összehasonlításnak a váratlan eredménye, amit a Michelin gumitesztnek hív, de persze műfajilag inkább a drogambulancia előtti heroinszökőkútra emlékeztet. Nincs az a szódásszifonból orrba fellőtt feketekávé,…..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja. Direktlinket a letöltéshez itt talál...
Castigliano (törölt) 2013.07.26 15:37:15
@Schütii:

Most, hogy írtad, már beugrott, hogy valahol hallottam ezt a pillangószelep leszakadást, de arra már nem emlékeztem, hogy milyen típusnál volt ez.
Köszi!
Castigliano (törölt) 2013.07.28 13:52:32
@n53:
Én nem kívántam semmilyen átalakítást végezni, csak érdekelt, hogy mi az amit nem fejtettek ki bővebben a beszélgetés során. Meg nincs is ilyen kocsim és valószínűleg nem is lesz. (Nem az emlegetett "hiba" miatt.)
Azzal én is tisztában vagyok, hogy a mérnökök okkal tervezték oda azt az alkatrészt és következmények nélkül nem lehet eltávolítani onnan.
Belsőség Heti merítés 2013.07.28 09:51:37
A delfinarcú Ami nagyszerű: avantgard forma, belső tér otthonossága, műszerfal borítása,belső tér variálhatósága és nagysága, alkatrészek olcsósága (már amikor egyáltalán kell), sose romlik el, nagyon gazdaságos, márkatársak összetartása és az üdvözlési szokások az…..
Múlt héten leírtam a sztorit alaposan, most pedig itt a videó azoknak, akiket érdekel a rotyogás, meg egy közúton Swifteket és kamionokat előző öreg pályaautó szürrealitása. Nincs agyondumálva, mert sok volt a munka és a stressz, feszesen mentünk, de a lényeg…..
A feleségem környezettudatos életet él, szelektíven gyűjti a hulladékot, rendesen elzárja a csapot és nem égeti feleslegesen a villanyt. Gyermekeinket is ennek szellemében neveli. Én vásároltam egy kettőötvenes, kétütemű, olajat s benzint vedelő, majd kiokádó…..
A thaiföldi nyaraláson természetesen nagy lelkesedéssel kajtattam a hamis napszemüvegeket. Az ezer forint tájára lealkudható, elsősorban Ray-Ban emblémával megjelenő Wayfarer és Aviator hamisítványok többsége nyomorúságos fos. Sajnálom, felesleges hosszan ragozni, ez a megfelelő…..
Lehet, hogy már volt, lehet, hogy öreg, de annyira szép, hogy ezt sosem lehet elégszer megnézni. Bajunk biztosan nem lesz tőle. És ha Juha bácsi mondja, akkor kik vagyunk mi, hogy kétségbe vonjuk? Csodás képek, csodás gépek. ..
Castigliano (törölt) 2013.02.05 13:05:24
@sunblind:
Toyota Celica TCT
Közel száznegyven kilométernyi gyorsasági szakasz várta a mezőnyt a Monte második napján. Ezt a távot egyetlen, félórás, köztes szervizzel kellett megoldaniuk. A délelőtti három pályán még délután is gurultak egyet, de haladjunk sorjában. Az első napon Loeb kiautózott…..
...a mi olvasóink, ezt eddig is tudtuk. Kreatívak, sokszor mókásak és nagyon bevállalósak (a trollokat most hagyjuk, azok csak azért kommentelnek, hogy lássák a véleményüket tizenkettes Ariallal). Évről-évre, immáron hagyományosnak mondható módon, megtartjuk a Karácsonyi Hiéna…..
Castigliano (törölt) 2013.01.05 20:50:54
Az olaszok tudnak élni! A Legend után itt van a következő olyan verseny, ami a a ralifanokat mágnesként vonzza. Hihetetlen, hogy honnan tudnak előhúzni ennyi WRC-t? Az őrület csütörtökön elkezdődött a shakedownnal és megérkeztek az első videók is. Egy fontos…..
Hűde szép! VW Polo 2012.10.22 09:15:19
Castigliano (törölt) 2012.10.22 11:55:03
Úgy tűnik, hogy minden idők legsikeresebb raliversenyzője lassan kiszáll a cirkuszból: a Párizsi Autószalonon jelentették be, hogy 2013-ban nem teljes szezont fog teljesíteni, de a Montén biztosan ott lesz. Egy finn ralimozi-mágus, Antti összerakott egy emberes tribute-videót a…..
Hűde szép! Morgan 4/4 2012.09.15 09:00:00
Udvariasan szeretnék szólni, hogy vége a nyárnak. Ugyan napközben még meleg van, de este már kell a macialsó és a macifelső. A derék szúró fájdalommal kiált vesekötő után, a naplemente végén ezeréves merevséggel tiltakoznak a bütykök is. Az Iron and Resin pompás…..
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
Aki az árokból vesz motort, ne csodálkozzon, ha felül a szopórollerre. Az viszont kicsit így is meglepett, hogy a felújított blokkal, egy hónapnyi állás után képtelen vagyok beindítani a Simsont. Másnap mégis felvitt Bánkútra. Bár a blokk rendbetételével már júniusban…..
Tudom, személynevek elé főszabályként csak Tuskó Hopkins ír határozott névelőt, de amikor valaki valamiben emberesen leteszi a névjegyét, már kijár neki a névelő. Van egy "öregember", akit egy közép-európai ország turisztikai hivatala az ország reklámarcának…..
Castigliano (törölt) 2012.08.20 18:59:15
@B. Capelluti:
Én olyanokat hallottam, amikben nincs benne ez a konkrét dolog, hogy elküldte vezetni tanulni.Csak annyit, hogy heves vita volt, de azt nem emelték ki amit te írtál.
Amúgy meg nem védeni akarom Kazárt, mert őt utálom a legjobban a mezőnyből.
"Mesélj, szerinted mi hangzott ott el?"
Most a valódi történetekre vagy kíváncsi, vagy ami szerintem történt.
Mert szerintem leültek sörözni és az alkohol hatására nótázni kezdtek, ez volt a hangoskodás, amit mások összeszólalkozásnak hittek :D
Hatalmas esések nélkül! Nem csak az ugartásairól híresek a finn pályák, hanem bizony a méretes zakókról is. Nem kellett sokáig "várni" az első nagyobb hibára sem. Az elején még úgy tűnt, hogy megúszhatja a svéd Fiestás Fredrik Ahlin, végül - bár navigátorával együtt…..
Castigliano (törölt) 2012.08.05 12:27:25
@B. Capelluti:
Én csak megjegyeztem,hogy elég ellentmondásos ez a dolog.Ez miatt igazán nem kell tőlem bocsánatot kérned.
Csak nehogy ti is olyan szintre jussatok,mint az egyik magukat népszerűnek képzelő pár éve létező ralis oldal,ami csak 3 soros sajtóhírekkel van tele és a balesetek közzétételével akarják az olvasókat megnyerni.Pl.:amikor a MotoGP-ben történt haláleset,akkor is egyből közölték,pedig soha nem is foglalkoztak ezzel a sporttal.
Újonnan méregdrága és ügyetlen, használtan megbízhatatlan. Szerencsére a Smartnak is van guruja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
"Ülök a szobámban búsan, egyedül,És a fájó múltra gondolok.Odakünn az utcán lassan fény dereng,És az órán pereg a homok."(Farkas-Boros) Kalendariánus érdeklődésű olvasóimnak feltűnhetett, hogy az elmúlt két hétfő nem volt hangyászhétfő. Ennek egyrészt…..