Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szuszka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, a kedvenc kenyérgyáras videómat jogsértés miatt eltávolították a YouTube-ról. Itt van helyette egy helyi érdekű orosz(?) pékség filmje, a baguette-ek formázását érdemes figyelni kb. a felétől...
szuszka 2007.08.15 19:25:07
A klímaváltozással mostanában egyre könnyebben hallucinálja magát a Homár Ausztráliába, ahol az alkoholnak _tényleg van hagyománya_. A jelek szerint kezelni is tudják, létezik ugyanis autós italbolt. Wog jelentkezik a helyszínről: Szenvedésről szó nincs, fogyasztani viszont lehet…..
Megtettünk minden óvintézkedést a hozzánk csatolt féltelek füvesítése előtt: leszórtuk gazírtóval az egész területet, majd hozattunk rá termőföldet, és csak utána kezdtük el a fűmagok szórását. Eleinte szépen nőtt a zsenge, friss fű, majd egyszercsak felütötte a…..
Mixed pickles Top Secret 2007.08.09 00:37:00
 Van ez a dolog itten, Anyuhamostól és Pocaknyúltól, hogy 7 olyan valami, amit nem tudtok rólam.Ehh, izé, lássuk csak.1. Télen-nyáron napszemüveget hordok, ugyanis  egy kis naptól, vagy széltől, vagy egyik sem kell, fenetudjamitől, már könnyezik a szemem.Ez a…..
....De nem vagyok, hanem lettem dicső blovag!! Megtörtént az EREDMÉNYHIRDETÉS!Kedves Mindenki, visszatértem a rövid nyaralásból.Pojgly jóvoltából már blovagságom tudatában töltöttem ezt a néhány napot. Jelentősen különbözött a blovagságtalan nyaralásoktól…..
A Homár kisíján lefotózta a kamikáze berepülő pilótát szerda koraeste Budapest egén, akit röviddel ezután fel is jelentettek emailben gyermekpermetezésért: Egy átdolgozott nap után párommal kivittük a gyereket a játszótérre, hogy "hadd homokozzon". No ekkor olyasmi…..
Rendszeres önkéntesünk, Darwin Dij római vakációjából hazafelé meglátogatta a Ferihegy 2B terminált, ahol a szokásos anomáliákat tapasztalta: Megerkezunk repulovel 22 ora korul. Eu, belep, remek. Varjuk a csomagokat. No, mint minden civilizalt orszag repteren az ember, aki meg allo…..
Mixed pickles Tollassisaklengetés 2007.07.23 08:23:00
Miután ennyire meg lettem szorítva a blovagi tornán,(nagyon összetartó az olasz csapat), de valahogy mégis sikerült fennmaradnom a lovon, illendően megköszönném a segítségeket!Külön az én Piroska blogcimborámnak, aki annyira profin noszogatta a lovát, s olyan érzékletesen…..