Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a nyúlon túl

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iparági forrásból úgy tudjuk, hogy a Pioneer Pictures nevű magyar koprodukciós cég és az angol Sky1 csatorna egy hete forgatja budapesti helyszíneken a Strike Back (itthon: Válaszcsapás) című tévésorozat negyedik évadát, ami szeptemberben kerülhet adásba. A stáb kedd…..
A Magyar Hírlapban publikáló Bayer Zsolt mond néha méretes marhaságokat, például ezt itt ni, lehet rajta szörnyülködni, meg röhögni is, kinek milyen a vérmérséklete ugye, de az azért nagyon vicces, amikor a nagy megmondóember egyik nagy költőnket keveri a másikkal. Bayernek ma a…..
a nyúlon túl 2013.01.08 13:46:58
@Zka77:
Az hagyján, hogy ők nem láttak romát, hanem az, hogy vezető liberális és egyéb politikusaink sem.
Attól tudnám elfogadni azt, hogy valaki joggal rasszizmust kiált, akinek a gyereke olyan osztályba jár, ahol legalább 20% roma, és az utcájában is legalább két roma család lakik, melyek közül az egyik a szomszédja. Különben HITELTELEN.
a nyúlon túl 2013.01.08 14:01:37
@Zka77:
Az, akinek tapasztalata van. Te miért vélelmezed, hogy ha tapasztalata van, az következésképpen "rossz"?
Akkor mit is gondolsz Te az ügyről valójában?
Tisztelt jobbikos hölgyeim és uraim, ez csak a kezdet. Nem tudom nem észrevenni a Gondviselés kesernyés humorát a történetben;  az antizsidó párt politikusa megtudja, hogy zsidó, az egyébként dehogynáci szervezet pedig azonnal kiokádja magából. (Hogy Vona szerint nemzetközi az…..
 A szeptember 26.-án megrendezésre kerülő demonstrációra meghívtuk Turai István polgármester urat, illetve az összes képviselőt, mert szeretnénk átadni egy petíciót: Tisztelt Polgármester Úr, Tisztelt Önkormányzati Képviselők! Szeptember 26.-án vasárnap 15…..
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
a nyúlon túl 2010.04.28 10:46:29
@gabcigirl:
Mi van veled?
Dúró Dóra valszeg túl fiatal helyénvalóan fogalmazni. Így igaz. Könnyű kiforgatni a szavait.
De mi benned ez az eszement gyűlölet? Talán mert Te nem nézel ki "tünci-münci fiatal nőcske"-ként töltött meg ennyi frusztrációval?
Miért szimpatizál a jobbik inkább a keleti világgal? Talán mert a magyarság gyökereiben elég sok török és egyéb keleti nép vegyült. Nem tudom.
De szerintem bolondokat beszélsz.
Szeptember 11 pont a józan emberek számára kétséges.....
a nyúlon túl 2010.04.28 10:50:05
@szobaisten:
Tehát szerinted mindenki fasiszta aki nem vett részt a meneten?
a nyúlon túl 2010.04.28 10:58:44
@yarisugi:
Így igaz.

Mondjuk, amit mondott, hogy túl nagyot nőtt a párt és nem tudták kiszűrni a nem odaillő elemeket teljesen helytálló. Gondolom társára, Királyra célzott. Sajnos jelenlegi felkészül(felkészületlenségével) őt is azok közé kellene sorolni, akik még nem nőttek fel a feladathoz.
w A kocka elgurult 2010.03.24 03:00:00
A fényes győzelem előrevetíti árnyékát. Orbán Viktor mindmáig leghitelesebb megszólalásában, a függöny mögül kiszivárgott, ám sosem cáfolt Kéri-beszédben mondott egy izgalmasat, ami nem megy ki a fejemből: hogy ő 2006-ban igazából nem is akart nyerni. Látta az ország…..
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
a nyúlon túl 2010.03.08 21:54:13
@hjzgjkhjkl: Valóban a csajszi ismerőse volt kémünk, úgy látszik. Ahogy az is biztosnak tűnik, hogy Vona fent volt régebben az IWIW-en. De ez mind indifferens. Ahogy az is, hogy van-e igazság abban, amit a honlapon állítanak.
Egyáltalán nem érdekel, hogy kivel tölt lopott órákat Vona. Engem inkább az érdekel, hogy melyik az a párt, aki valóban meglépné a parlament létszámának csökkentését, a korrupt politikusok elszámoltatását, szigorítaná a btk-t, a gazdaságot a valódi erőforrásainkra fókuszálva fejlesztené, önérzetet adna a magyarságnak, ösztönözné a felelős gyermekvállalást, és védené természeti és épített környezetünket. Jelenleg ezeket egyetlen pártból nézem csak ki, és az a Jobbik. Így baromira nem érdekel, hogy vezetőjük szexuális vágyának tárgya Pogácsás Mariann, Bognár Brigitta, ZsaZsa Gábor, vagy George Michael.