Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tapeta

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fantasztikus utóélete van a tojásdobálást legimitim véleménynyilvánításnak értékelő bírósági ítéletnek. A Steps nevű Homár-olvasót szombaton éjszaka a Margit-híd közelében tojástámadás érte egy ezüstszínű autóból, ahonnan szörppel le is vízipisztolyozták az…..
tapeta 2008.07.14 12:53:25
Nemrég írtunk a Coca-Cola weboldalán olvasható undorító receptekről. Andrei nem tökölt, elkezdte megcsinálni a kólás kuglófot. Eddig jutott: Elkezdtem összekotyvasztani a kólás kuglófot, de a kóla hozzáadásakor feladtam... Eddig jutottam... Üdv, Andre..
tapeta 2008.06.25 12:42:41
tapeta 2008.06.25 12:43:59
Hobbivegyész olvasónik csak somolyogni fognak ezen a gyenge kutatásfejlesztési próbálkozáson, hogy a kóla széndioxidját -monoxidra cseréljék, amikor már legalábbis az őssejtkóla nanoízesített változatainak kellene tarolniuk: Olyanról írok most Neked, amitől torkodon akad a…..
Subba Hol a fa Főnök? 2008.01.21 14:57:00
Persze nem értjük mi a történet, de ilyenkor nem is fontos tudni minden részletet. Örüljünk csak a modern embernek, aki egy telefonnal és az internet segítségével minden helyzetben képes kellemetlen pillanatokat okozni barátjának.  ..
tapeta 2008.01.21 14:57:55
Vajon ki az a nagyon fánki fiatal férfi előadóművész akit nem először találnak a lakók a lépcsőházban eszméletlenül? Úgy hírlik, hogy gyakran "megy el a sérója" a túl sok viagra és egy bűvös fehér por kombinációjától. Ráadásul sokat…..
tapeta 2007.10.30 15:05:45
Subba Alul a víznek árja 2007.10.17 12:26:31
Különös műfaj a kánikulai strand, főképp ha nagyvárosi épített cuccról beszélünk. Ha valaki érezte már magát rosszul a Dagályon a júliusi tömegben, az valószínűleg most hálát adhat, hogy nem Japánban született. Tokiói hullámfürdő az augusztusi hőség idején. Innen…..
Nem tudni, hogy a második befutó reklámcég, a Y&R Egypt tartalékszpotjáról van szó, vagy tényleg önálló filmet kapott az arab piac (anti-New York ugyebár), mindenesetre itt egy újabb Bravia-szpot ugyanarra a témára, akinek még nem lenne borzalmasan elege az egészből. A…..
Legutóbbi vendéglátóipari panaszunkra terjedelmes választ küldött a várbeli egység tulajdonosa, amiben többször is elnézést kér. Kár, hogy a felvezetésben viszont szervezett lejáratókampányt és összeesküvést gyanít. Viszont ha tényleg így gondolja, különösen…..
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..
tapeta 2007.10.05 14:57:18
Ha nem velem történne, azt mondanám, hogy vicces. Az V. kerületi önkormányzat megbízásából a Sas utcában dolgozó útépítő munkások igen mókás módszert találtak ma reggel a járda aszfaltozására: egyszerűen a házunk kapuja elé öntötték a forró aszfaltot, majd közölték,…..
Aki szenvedett már lelki sérülést felelőtlen nosztalgiázás miatt, annak ajánljuk figyelmébe a popkultúrafogyasztás egy biztonságos formáját. Gerry Phillips tálalásában még az olyan okádék slágerek is élvezhetők, mint a Take on me az Ahától (alant) vagy a Bohemian Rhapsody a…..
Persze szigorúan 18 éven felülieknek ajánljuk a következő beteg, idióta, borult, nem normális videót.      ..
tapeta 2007.10.02 14:40:08
Ilyen se volt még, Ccaca, a Nem Is Annyira Naiv Ügyfél ugyanis telefonszexből él, de akasztják a hóhért alapon belehallgatott a konkurenciába, erre majdnem verőembereket küldtek rá. Olvassák el a hosszú, de pikáns sztorit arról, mire kell vigyázni annak, aki audio segítséggel…..
tapeta 2007.09.27 08:38:38
tapeta 2007.09.27 08:39:58
Subba Te vagy az, pajti? 2007.09.12 12:10:00
Mi a magunk részéről nem szívesen emlékszünk vissza a borzalmas kilencvenes évekre, de büntetni szívesen büntetünk vele, úgyhogy tessék. Levelet hozott ugyanis a posta Zhaomantól, aki nem felejt: Az időpont 1993 december 6. A Mikulás David Hasselhof-ot hozta a Friderikusz show-ba,…..
Két hete kapta a Homár a bejelentést, hogy egy buszsöfőr becsípett az ajtóval egy nénit, és el is indult volna vele, mert a nagy csajozban nem vette észre. A BKV ma küldte át válaszát: Tisztelt Névtelen Tea!  Köszönjük, hogy levelével megtisztelte Társaságunkat. …..
Megint tanulhatunk B. illetve ismerősei példájából, kiderült ugyanis, hogy ugyan a Malév árul jegyeket Dublin-Budapest járatára december 25.-re, a járatot tutifixen törölni fogják, mert a dublini reptér hagyományosan zárva tart karácsonykor. A Malévet ez nem zavarja, hiszen…..
Subba Van velük egy aranyember 2007.08.23 16:15:37
Amikor arra gondolunk, hogy a héten a bakfisok vitték el a "Hét videója" kupát picit rosszkedvünk lesz, mert itt ez az új videó. Igazi remekmű, és hát mivel lehetne akkor ezt díjazni? Rázkódva röhögtünk rajta, leborulunk. Nézzétek ti is! ..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
Kriszta is meglepődött, amikor a Barát-taxi diszpécsere a két héttel előre rendelt reptéri transzferre egy sor odavissza smsezés után azt bírta mondani, hogy menjen inkább Zónával. A Homár mondjuk nem egészen érti, mire ekkora rákészülés, de a levél tényleg vicces: Két…..
Egy újabb érdekes anomáliára hívta fel a Homár figyelmét Indy, aki mindössze a hamarosan kezdődő angol bajnokságot szerette volna nézni. Igenám, de azt idén kizárólag az Eurosport 2 közvetíti, azt meg sajnos nem lehet fogni sehol kábelen, vagy ha mégis, kiderül, hogy az nem az…..
tapeta 2007.08.08 10:00:23
Mit tehet a kultúrafogyasztó, ha grandiózus díszleteket, élő szobrokat, óriásdrapériát és nagyszabású showműsort ígérnek neki, plusz a leghíresebb filmzeneszerző műveinek nagyzenekari előadását, ehelyett kap kasszacsilingelést meg kütőskalács-szagot, díszlet meg nuku? És…..
A Homár kisíján lefotózta a kamikáze berepülő pilótát szerda koraeste Budapest egén, akit röviddel ezután fel is jelentettek emailben gyermekpermetezésért: Egy átdolgozott nap után párommal kivittük a gyereket a játszótérre, hogy "hadd homokozzon". No ekkor olyasmi…..
Ismét nyaralás, de ezúttal csak a magyar óceánig megyünk. Gábor egy balatoni kemping a balatonszepezdi Venus kemping mosdójának falán bukkant erre a kedves szösszenetre, ami a fordítóprogramok erejével emeli magasabb szintre a backdoor kommunikációt. Aki nem érti a speciális…..
Pierre-t egy szlovén faluban tájolás közben kapcsoltak le "gyorshajtásért", amit a rendőr egy kézi sebességmérővel igazolt. A Homárt tavaly Horvátországban szopatták szénné hasonló módszerrel, bár ott feljettebbek voltak és videóra vették a gyorshatjást, ahol a…..