Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwertzuiop1

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kígyózó sorok reggel és délután a határ felé és vissza, lépésben haladó forgalom a belvárosban. Az elmúlt időszakban mindenki találkozott ezzel a napról-napra egyre erősödő problémával.  Elkerülő délután A megnövekedett lakosság szám, az ingázás, az Ausztriából a városunkban lévő…..
Határátkelő Elégtétel 2016.05.31 06:46:00
Mostanában egyre többet lehet olvasni, hallani arról, hogy mekkora szakemberhiány van Magyarországon, olyannyira, hogy az építőipar, sőt, a balatoni turizmus szereplői is katasztrófahelyzetet emlegetnek. A mai poszt szerzője, Digger egy külföldön élő magyar szemszögéből írta meg…..
qwertzuiop1 2016.06.01 09:01:03
@diggerdriver: Szerintem inkább az idézett mondatot megalapozó tapasztalatok megszerzéséhez kellett folyamatos részegségben élni a hetvenes nyolcvanas években.
Az lehet, hogy semmit nem tudok a politikáról, a törvényekről vagy a bevándorlási szabályozásokról, és fingom sincs az alapvető ideológiai kérdésekről, de azt tudom, hogy az országot ellepik a kurva kanadaiak, és tenni akarok valamit ellenük. Basszuk halálra mindet! (Mr.…..
qwertzuiop1 2015.09.24 09:43:55
@netrion: Nem látom a különbséget. Szerintem mindkét helyen pont annyira integrálódnak a bevándorlók, amennyire a lehetőségek maximális kihasználásához ez elengedhetetlen. Az már más kérdés, hogy ehhez hol mit várnak el.
Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a…..
qwertzuiop1 2015.06.11 09:43:02
@Huba mester: Basszus! Ezért már megérte kattintani. :) Kezdhetné a comment:com...
István úgy érzi, már nem vág a Telekom profiljában az ADSL-alapú internetszolgáltatás, mert sehogyse sikerül normálisan bekötni nála: Tavaly karácsony előtt gondoltam egy merészet - hogy ne legyen olyan egyhangú a életem :) - és elhatároztam hogy előfizetek egy Telekomos ADSL…..
qwertzuiop1 2014.01.18 09:00:34
@ColT: A lényeg, hogy emberünk nem is akart telefont, csak az ár miatt kérte. Akkor pedig már jobb az IP, hidd el! Egyszerűbb, gyorsabb a bekötés.
Második alkalommal már nem azonnal mennek ki a másfél hónapon belül másodszor meghibásodó őrláng javítására a nonstop gázszerelők. Naiv ügyfélnek még 30 ezer forint benzinköltséget is fizetnie kellene, ha mégsem garanciális a problémája: Ha valaki gázszerelőt keres,…..
Naiv ügyfél szinte bármit megvehetett volna a Baross téri Postán, de pont a csomagfeladáshoz használható doboz volt hiánycikk: Tisztelt Magyar Posta! [Zsíros B. Ödön] vagyok. Szerettem volna Önöktől a mai munkanapom végén csomagolóanyagot, S méretű kartondobozt vásárolni a…..
qwertzuiop1 2014.01.15 11:26:59
@VilMarci: Mert úgy többe kerül? Nem tudom, csak feltételezem - ez megmagyarázná azt is, hogy miért hiánycikk az S-es doboz. :)
Kiderült, hogy miért nem cserélnek mobiltelefont sehol szervizben: levonják az eladók fizetéséből, ha "mégsem indokolt" a csere. Így történhetett, hogy pl egy telefon besárgult, becsíkozódott kijelzője "a rendeltetésszerű használatot nem befolyásolja": Rólam elöljáróban…..
Készült számtalan remek vígjáték már az évek során és ha az Oscaron nem is aratnak az ilyen típusú alkotások, azért időről időre feltűnik egy-két vígjátékszínész, vagy akár film is a jelöltek közt. Alan Arkin A család kicsi kincséért nyert pár éve, de a profánabb…..
Olgát kicsit zavarták az este érkező üzenetek a Vodafone-tól, amiben egy nemlétező tartozást szerettek volna  befizettetni vele. Az ügyintéző nem látott bele a számlázásba, de azt javasolta, fizessen, aztán majd jóváírják, ha mégsem kellett volna. Valószínűleg tévesen…..
A hamis munkáltatói igazolás szokott ebben a műfajban inkább játszani, olyan ügyről a Zugügyvéd még nem hallott, hogy bemondásra elfogadták a bankszámlára jóváírt jövedelmet. A csalás kinézhet az alábbi ügyből mindenesetre. Tisztelt Zugugyved! Egy korabban felvett…..
A Dr. Rose Magánkórházban biztosra vették, hogy nem találnak semmi komolyat, ezért az orvos sajátos módon próbálta oldani a feszültséget. A viccből lekövérezés sokkja után viszont naiv ügyfél egyre hülyébbnek nézve érezte magát: Kedves Internet Népe! Eljött megint az…..
Igazi mesebeli történet, amiben kivételesen elég jól járt szupernaiv utas, aki azt hallucinálta, hogy a NAV ingyenes Start Bónusz kártyája azonos a MÁV 250 ezer forintos Start Klub Bónusz kártyájával, ami 2. osztályon korlátlan belföldi vonatozást tartalmaz. Minthogy ez a MÁV-nak…..
Naiv ügyfél családja révén került kapcsolatba egy nagysikerű termékbemutatós csapattal, akiktől édesapja 600 ezer forint értékben "nyert" különböző cuccokat. Így csak 370 ezer forintot kellett volna kifizetnie részletekben. Szerencsére 8 napon belül intézkedtek a termékek…..
qwertzuiop1 2013.04.19 15:43:11
@neet: Már csak az a kérdés, hogy a nagyfogyasztóknak miért emelnek? Azt miért nem tiltják meg törvényileg? Érdekes módon arról sehol sem írnak, hogy Európában a villamosenergia nagykereskedelmi ára 2011 dec. és 2012 dec. között 17,2%-al CSÖKKENT!!! Érdekes módon a magyar villamos cégek nyugati anyavállalatai fokozatosan csökkentik is a kisker árat. Ahol nem, (pl. Ausztria) ott most gondolkodnak rajta, hogy törvényileg kötelezik rá a szolgáltatókat. Ismerős?
Persze szerintetek biztos hagyni kéne, hogy monopóliummal visszaélve tőlünk szedjék el az extraprofitot.
Mint az az alábbi beszélgetésből kiderül, képesítés nélkül tilos és balesetveszélyes regényeket, verseket vagy ifjúsági novellákat szerezni, feldolgozni vagy rádióra adaptálni: Ferencváros, okmányiroda, ügyfélkapu-ablak. - Mire szeretne vállalkozni? -…..
qwertzuiop1 2013.04.04 17:00:04
@hagyma: Ez most is megy, de úgy nem tudod leírni a költségeidet.
Sopron újból bebizonyította, jogosult a "hűség és a szabadság városa" címre - bár ezt most nem Magyarország lakói ítélnék oda jelképesen, hanem maga a Fidesz vezérkara. A város a rangos címet még az 1921 decemberi népszavazás eredményeképpen érdemelte ki, amelynek az volt…..
qwertzuiop1 2013.03.07 13:48:01
@CSENDES: (és mindenki más)
Nem tudom, olvastátok-e az ÁSZ jelentést, amire hivatkozol? A hir24 _véleménye_ nem érdekel. Tessék már a forrást megnézni!
53. oldal, fennálló kötvénytartozások, kibocsátás dátumával (részlet):
"2006.07.21 9,9 M CHF
2006.07.28 6,4 M CHF"
Ezen túl, az összes többi felvett hitel vagy tervezett fejlesztésre, vagy a mélygarázsra (tudjuk ki, és milyen konstrukcióval vállalta be), vagy KÖTVÉNYTÖRLESZTÉSRE ment el.
Ja! A választások (amin leváltották Walter Dezsőt) 2006 októberében voltak. Biztos "így volt elegáns" hitelt felvenni, hogy a törlesztés majd más baja legyen.
Naiv ügyfél nyugdíjas szülei elé a ház kapujába tették le a 80 kilós hűtőt az Euronics "futárjai", és ezért még külön pénzt is kértek: A miskolci Euronics üzletben csereakciós hűtőgépet vásároltak a szüleim. A régi hűtőt 10.000.-Ft-ért beszámították a…..
qwertzuiop1 2013.03.05 14:46:19
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
qwertzuiop1 2013.02.21 11:45:56
Pontosan!! Kátyús úton mindig nagyapám szavai járnak a fejemben: "ha országúton vezetsz, mindig a horizontot nézd, hogy legyen időd reagálni"
Lehet próbálkozni egy alsóbbrendű úton, de tuti kátyúbahajtás lesz a vége.

@rockinfield:
"Szerintem a balesetek egy részében az a konkrét ok, vagy az okok egyike, hogy nem a forgalmi helyzettel vagyunk elfoglalva, mert az utat kell szkennelni ezerrel a kátyúk miatt... Normális helyeken (nem Mo és környéke) ez nem így van."
Norbi arra gyanakszik, hogy az összevissza cserélt olaj miatt lett dízelesen karattyolós a benzines Merivája, de két év után még nincs határozott diagnózis: Adott egy 2005-ös Opel Meriva mely a gyárból való kigördülés óta saját kezekben van. Mint minden autónál…..
qwertzuiop1 2013.02.08 10:34:20
Nem lesz teljesen hiábavaló a Bajnait lejárató állami kampány, hiszen Békéscsabán 3,5 évvel lemondása után is találni megbúvó antigyurcsányista sejteket:  A mellékelt képeket tegnap (12.11.18), a Békéscsabai Tesco Műszaki Osztályán készítettem. Sok laptop volt…..
qwertzuiop1 2012.11.20 15:08:57
Elsőre azt gondoltuk, hogy sajtóhuba látható az óriásplakáton, de aztán a Telenor oldalán is ugyanez fogadott. Még nem sikerült utánanéznünk a technológia sajátosságainak, de bizonyára ott van a kutya elásva: Érdekes Telenor óriásplakátok kezdtek feltűnni a metróban. A…..
qwertzuiop1 2012.11.09 13:49:23
@atpijkamo: Ott a pont, nem fejtettem ki a lényeget: hogy a rendelet szerint a vállalt értéket 100%-ban kéne garantálni. Nem fogják. Nem tudnak olyan hálózatot építeni, amit külső hatások ne befolyásolnának.
Azt már tudjuk, hogy a mobilszolgáltatók se nem javítják, se nem cserélik az iPhone-okat. Naiv ügyfél egy iPod Touch-ra szeretett volna egy új képernyőt az iphoneszerviz.hu-től, de sajnálatos módon szerelés közben eltört a képernyőlezáró gombja. Mivel ezt 3 hét alatt sem…..
qwertzuiop1 2012.10.12 17:14:23
@ColT: Érdekes, a sumsang tud ingyen hívható support számot adni, és akár negyed órán át magyarázni, hogy mit hogyan állíts be a telefonodon, vagy a tévéden. A szervizüket meg azért nem nagyon ismerem, mert eddig csak egyszer volt rá szükség: futár vitte a monitor/tv-t, és egy hét múlva javítva visszahozta.
qwertzuiop1 2012.10.12 17:26:10
@Jofiu: Elhiszem, hogy nem érdekel a komment amire válaszoltam, de akkor ne írogass.
Messidor még a Malév-csőd idején vásárolt 3 szuperakciós repülőjegyet a Wizzairtől 8400 forintért. Pár héten belül kiderült, hogy nem létező járatra foglaltak, de máshova is mehetnek ugyanannyiért. Így csak most, indulás előtt, a beszállókártya kinyomtatásakor derült ki,…..