Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andresh

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A venezuelai autóversenyző a minap bebizonyította, hogy nem csak az F1-es versenyeken kiszámíthatatlan. A minap egy bemutatón mutatott be egy érthetetlen manővert. És ez a srác futamot tudott nyerni a mai formaegyben?! Ugyanez máshonnan: ..
Andresh 2012.08.14 18:05:58
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Volt két Mercim: Mózes, egy 1985-ös W126 500SE és Doxa, egy 1982-es W123 300D. Már nincsenek. Közel hat év után először nincs Mercedes otthon. Furcsa érzés, és cseppet sem kellemes. A háztartás Merci-menteítése Doxával indult, akaratlanul. Miután Mózes néhány hónapnyi pihenő…..
Olaszország–Írország 2-0 Az utolsó, az íreknek már tét nélküli csoportmeccs kérdése az volt, hogy Írország megszerzi-e első pontjait, képes-e Trapattoni fölrázni a csapatát a két meccsen kapott hét gól után? Mert ha nem, akkor nincs mese, Trapattoninak, hiába van 2014-ig…..
Belsőség Motordoki titkai 2012.02.13 13:52:00
Egyik este rövid e-mail landolt a szerkesztőségi listán. Göbölyös dokitól jött, ez állt benne:Pornóújság helyett most ezt nézegetem. Fantasztikus szép az autó és jó a kép.GZs...
Karesz persze nem bírt magával, szokás szerint mire kettőt pislogtunk, könyékig belenyúlt a motorba. Reggel már jött az esemes: megvan a hiba igazi oka...
Andresh 2010.03.10 12:45:40
@totalkaros holtponty: Maaarciiiiii! Miert nem valaszolsz? Amugy meg ne kotozkodj itt helyesirason. Te meg azt irtad, hogy Death fish faradt olajban, mikor azt akartad, hogy Dead... Szoval hogy allsz a veteran autokkal?
Andresh 2010.03.10 12:50:11
@totalkaros holtponty: Na, pont akkor (nem) valaszoltal mar megint, amikor itt koveteloztem. Veteranautok? Ha igen, melyik lenne az almod? Igaz, aki R8-assal nyomul, annak gondolom, hogy max vintage szuperkocsik lehetnek vagyalmok targyai. Nekem se a Ponton az. Mondjuk, ezen a szinten a BMW E21-esek meg nem is szamitanak szinte veterannak. Semmikep nem a Csikos Pontonjahoz kepest..
Andresh 2010.03.10 13:05:34
@totalkaros holtponty: Ghia? Az szep auto. Lehet, hogy van valahol a vilagon. Veszel, vagy annyira nem erdekel vagy nincs ra kereted vagy mar van ketto a garazsban? Amugy meg nem kocka a fejem (legalabbis alakra nem) es bocsass meg, hogy az angoltudasodat ketsegbe vontam. Nem szandekosan tettem. A tobbi kerdesemre valaszolsz? Tudod, hogy szerinted jo dolog-e, hogy baratsagok kottettek az elmult heten, ilyesmi?
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Andresh 2010.03.08 16:56:18
Eddig birtam komment nelkul.. Koszi mindenkinek, aki reszt vett ebben! Igazan elveztem az elejetol kezdve es remelem, hogy folytatodik a tortenet, meg ha nem is lesz ennyire kalandos. Jo latni, hogy mennyi ember lelkesedik onzetlenul mas oromeert es mennyien keszek odatenni magukat. Regen lattam mar azt, hogy az emberek nem tepik egymast, hogy mindenki egyszerre izgul es hajrazik, tamogat egy ugyet, empatiaval es egyutt gondolkozva. Tenyleg azt kell, hogy mondjam, hogy ez a tortenet minden szempontbol megfogott es rengeteg oromet adott - es remelem ad meg a jovoben is. Sosem voltam nagy Csikos fan, de nagyon birom azt, hogy a csapat es mindenki, aki tamogatta az akciot, kihozta belole azt, amit ki lehetett es bevallalta azt, amit az emberek tobbsege elvetett volna. Jo, hogy ekkora gyerek az egesz banda es hogy mindezt at tudtak adni meg tobb embernek. Respect! Rengeteg oromet kivanok es remelem, hogy soha nem fogjak megbanni a "prodzsektet". Kitartast es turelmet kivanok az egesz csaladnak! Koszi az eddigieket mindenkinek es varom a folytatast!

@Kincs ami nincs / harison, faradtolajos hal, etc. You are an extremely pathetic, low-life, obviously living somewhere but Hungary and all I'd say is that I hope you'll find peace in your soul and find yourself another playground. Nobody here have an idea what you are on about and you only have yourself to blame for being an ignorant and sad character. I believe if you'd give yourself some chance you could experience something similar and would understand what this was all about. You got it wrong, mate, trust me!