Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aldobói.Feldob

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
Aldobói.Feldob 2011.05.11 13:35:05
Aldobói.Feldob 2011.05.11 13:49:01
@Hmmm...: úgy tudom az új médiatörvény miatt volt 6 hónap moratórium, ez alatt nem büntettek csak figyelmeztettek, nos ez a türelmi idő telt le. ha jól tudom.
w Sohase mondd 2011.05.10 07:00:00
Kibökte végre Gyurcsány Ferenc, hogy ő itt még mindig szeretne lenni valaki, avagy az ő olvasatában: tenni valamit az országért. Mindenekelőtt elősegíteni Orbán Viktor leváltását. Azt most sem mondta, hogy a miniszterelnöki székbe akar visszakapaszkodni, de a pártelnökségre már…..
„Ellenzékinek lenni szexi” – ez a szokatlan felirat a tegnap délutáni Kossuth téri tüntetés egyik transzparensén volt olvasható. A magyar sajtó eszméletlen pártosságát és ezzel összefüggésben – nevezzük így - kreatív valóságtálalását jól jellemzi,…..
Aldobói.Feldob 2011.01.28 22:31:00
@vinczej: el vagy tévedve, de nagyon. senkinek nem állok semmiféle oldalán barátom, ezt jól vésd az eszedbe.
 „Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A…..
Aldobói.Feldob 2011.01.04 12:25:56
@babarczyeszter: drága, már csak te hiányoztál a sajtószabadsághoz...
          Karácsony van és mindenki ajándék után szaladgál, de azért nem kell megőrülni teljesen, ugye? Úgy alakult, hogy ma a belvárosban volt dolgom, és ha már ott voltam meglátogattam néhány üzletet az Andrássy úton, hogy…..
Régen látott össztűz zúdult ma az Európai Unió országaiból az Orbán-kormányra. A német lapok többek között vezérelvű országról értekeztek, a luxemburgi külügyminiszter a belarusz diktátorhoz hasonlította a magyar kormányfőt, Angela Merkel pedig az egyik szóvivőjével…..
  A sikeresen emészthetetlen internetes hírek lelőhelyeinek jóvoltából volt alkalmam találkozni Szandika virtuális lenyomatával, akit a Való Világ című műsornak köszönhetően a lakosság tömegei is kénytelenek elhelyezni valahol. A főemlősök evolúciójának ismerői…..
A Fidesz-kormánynak a magánnyugdíjpénztárak elleni érvei után most 2010 öt legnagyobb belpolitikai csalódását szedjük listába, ahogyan mi látjuk. Tessék vitatkozni és szavazni! (Fotó: Kovács Attila/Index) 5. Schmitt Pál köztársasági elnökké választása Már az is…..
Aldobói.Feldob 2010.12.15 11:17:07
@KopaszMercis: "nekem is megszakadt a szivem a lamborghinivel tunteto traktoristak miatt, akik a sok homlesznek nem adtak kajat a kossuth teri vurstilban..."

szerinted hány darab laborghini lehet magyarországon és ebből hánynak traktorista a tulajdonosa? csak kérdezem.
amúgy minden ok.
w Magyar Gyermek VII. 2010.11.19 06:37:00
Orbán, Schmitt, kakás csirke, vécénap. Egy hét gyerekeknek, Kinder-kapszulában. ..
Nyilatkozzon a legfőbb ügyész, hogy érkezett-e Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztéséről szóló indítvány hozzájuk - szólította fel a hétvégén Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos Kovács Tamást. A „mikor jön már a Jézuska?” vágyakozását idéző…..
Aldobói.Feldob 2010.11.08 13:01:17
Kedves Török Gábor!

Hogy egy egészen más megvilágításban lássuk a Fidesz kontra MSZP "harcot", ahhoz mindenkinek a figyelmébe ajánlom Bodoky Tamás elképesztő írását, melynek már a címe is zseniális: "Az elszámoltatás vakfoltjai I.: Az MVM alkotmányos költsége"
A teljes cikk itt olvasható
bodoky.blog.hu/

Az írás egy régóta kísértő gyanúmat támasztja alá, ti. hogy a Fidesz és az MSZP, kifelé a választók felé mutatott birkózása mögött teljes egyetértésben fosztja ki az adófizető lakosságot és a bíróságok elé kerülő ügyek "piszlicsárék" az igazi kőkemény lenyúlásokhoz képest, melyekben teljes konszenzus uralkodik a két párt között.
Kvázi felelősei vagy áldozatai persze vannak persze a "piszlicsáré ügyeknek is, de hol van a többi felbujtó és elkövető!
Aldobói.Feldob 2010.11.08 13:03:40
@Aldobói.Feldob: persze2 törölve
Voltak akik leírták és bukott, leszerepelt embernek tartották. Voltak akik várták, hogy visszatér a közéleti rabságból, mint modern Sándor Mátyás, hogy harcot vívjon a jogállamot tutira megingató PatásÖrdöggel. Talán csak egyvalamire nem számított senki: hogy ez ilyen hamar…..
Az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása kapcsán elindult vitában szinte minden érvet ismerünk már. Tegnap hosszabb hallgatás után megszólalt a kormányfő is, és egyértelművé tette az álláspontját: támogatja a Lázár János által jegyzett módosítási javaslatot. Este a…..
     Kérem tisztelettel, miért van az, hogy amióta láttam a hagyó miklóst lefogyva, rabláncon, parizer evésnél mindig úgy érzem, hogy előle eszem el? Miért van az, hogy ha eszembe ötlik a cusi, könny tolul a szemembe? Lelki szemeimmel látom, ahogy ráestelszik a…..
Aldobói.Feldob 2010.08.23 19:59:41
@d.z.: "Nekem édes mindegy, hogy miért kerül börtönbe a biszku. Tőlem audiovizuális szennyezésért is lecsukhatják. Legyen börtönben"

Milyen igazad van!!! Biszku beszélő feje tökéletesen kimeríti az audiovizuális szennyezés ismérveit!!!
Sokakhoz hasonlóan a Societas is rettentően aggódik a vadiúj médiatörvény miatt. Először előadtak egy TV-Maci letartóztatós performanszt, ami kifejezetten szánalmas volt, tegnap azonban előrukkoltak valami kifejezetten viccessel: "eljutattak egy levelet a Fidesz prominenseihez:…..
Emlékeztek? 2008. november: Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ("Sajtosszenya") ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az egykori városvezető tevékenységét. 2008. november: Tizennyolc…..
Tisztelet Fidesz! Meggyőződésem, hogy Önöknek agyukra ment a 8 év ellenzékben, a kétharmad és a nyár. Kérem Önöket, mielőtt bátor politizálásukkal újra a nyakunkra hozzák Gyurcsány Ferencet és hű követőit, menjenek el, nyaraljanak egyet, pihenjék ki ezt a kőkemény első…..
Aldobói.Feldob 2010.07.09 12:38:40
@Napkutya: kicsi én is, de ha így megy tovább, akkor kikerülhetetlen lesz.
kikvogymuk A RENDSZERGAZDA 2010.07.06 07:56:00
Na sírjad tesókám lelkednek búját bánatát! Nem nyitja meg a fílpléjert? Húúúúha! Nebassz! Ez nagggyon „komoly”! Hahahaha! Nafigyelj cimbi, ez nekem kábé akkora ügy, mint orvosnak egy tavaszi hapci. Na muti azt a  „csodamasinát”, nézzük, mit tudunk…..
Június 11-én Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter közös megegyezéssel szüntette meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. addigi vezérigazgatója, Kamarás Miklós munkaviszonyát. Kamarást nem érte váratlanul a menesztése, pontosan tudta mindenki, hogy meneszteni fogják a…..
Aldobói.Feldob 2010.07.07 21:07:05
@misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott]: Sajnos ezek addig fognak lopni, amíg konkrétan le nem vágjuk a kezüket! (Én azért megszabadítanám őket a fejüktől meg a lábaiktól is, biztos ami biztos.)
      Én értem a viccet, de ez a névsor nem vicces és az erkölcsi értéke is csak annyi, amennyit egy havas henrik, Fekete Pákó, biszku béla triászból ki lehetne préselni. (Persze elnézést kérve Pákótól, hogy ilyen kétes alakok társaságában emlegetem.) A horváth…..
Aldobói.Feldob 2010.07.01 21:19:09
@fenehorizont: 10-es találat!

Amúgy most lesz az m1-en az estében a következő témájú műsor:
"- Beépültek az újonnan alakuló pártokba és bemeneteltek a Parlamentbe az állampárti titkosszolgálatok irányítói 1990-ben - és ennek máig ható következményei vannak - állítja a Geopolitikai Tanács."

Kíváncsi vagyok, milyen konkrétumok fognak elhangozni a műsorban. Sajnos a posztkommunista országok egyik tragédiája, hogy az úgynevezett rendszerváltozást tényleg javarészt a kommunista titkosszolgálatok vezényelték, irányították és tartották kézben.