Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GOW&GOW

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Bátorkodom én is előhozakodni azon játékok listájával,melyeket nagyon várok már. Kezdeném is a felsorolást,íme a Senshi által preferált lista: Metro Last Light Fejlesztő: 4A-Games Kiadó: THQ Műfaj: FPS Megjelenés: Valamikor 2012-ben Halo 4 Fejlesztő: 343…..
Sziasztok! Jövő hét hétfőn kezdődnek el a szóbeli vizsgáim és egészen csütörtökig tartanak. Csak azért szeretnék szólni nektek,hogy ha ez a vizsgaidőszak lezajlik,akkor ismét aktiválom magamat és elkezdek videókat gyártani.Nagyon szeretnék már ismét videókat gyártani,de az…..
Sziasztok!Ó,jaj!Mondogatom ezt én keményen,baj van kedves emberek,avagy emberes kedvesek. :SSajnos bekövetkezett az,amitől féltem,a YouTube letiltotta az egyik játékbemutatómat (név szerint az Aliens versus Predator 3 játékbemutató 5. részét),így azt már YouTube-on nem…..
GOW&GOW 2011.03.01 19:04:16
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
GOW&GOW 2011.02.09 19:42:37
Már készült egy Doom 3 szinkron, amely szerintem ahhoz képest, hogy amatőr projekt volt, igen tetszetősre sikeredett. Én is részt vettem benne és szerintem remek móka volt. Örülök, hogy így döntöttem. A Doom 3 kiegészítőjéhez (Resurrection of Evil) szintén készülőben van…..
GOW&GOW 2011.01.27 17:56:15
Sziasztok! Szerintem a fokozatosság nagyon fostos...nem igaz?! ..
GOW&GOW 2011.01.13 11:47:39
A magyar fordítók itt valamit elszúrtak a "feleséges csávónál". Ha még emlékeztek rá Küldte: Domonkos  ..
Sziasztok! Réges-régen volt már ebből a sorozatból új rész.Itt a folytatás! Remélem tetszni fog! ..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
2004-es holland játék a DAVILEX jóvoltából. 2005-ben csődbe mentek. Véletlen?     UI: A játékot köszönöm Tucco-nak. Ez kimaradt..
Sziasztok! A fene vigye el,én is hasonló G-MOD videó megalkotásában gondolkoztam,csak...nem kevesebb örülettel.Attól függetlenül egész vicces kis karácsonyi videó.Kő kemény 14 percnyi G-MOD őrület,jó szórakozást hozzá! ..
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
Zsombor küldte ezt a képet, mikor sógoréknál járt. Nagyon meggyőző a "Teljes verzió" felirat is  ..
Remélem még nem unjátok Sztálint és haverjait! Itt az első részből láthattok egy jelenetet váratlan fordulattal a végén  ..
Nem tudom minek köszönhető, de az utóbbi időben rendszeresen kapom az ajánlatokat, hogy teszteljem le a Trabi Racer nevű csodát. Már régóta elhatároztam, hogy autós játékot többet már nem szeretnék bemutatni, de ezt pláne értelmetlen volna, hiszen ez egy ún. alias játék. Azaz…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.10.07 18:29:01
Valahol zseniális és a beteg közé sorolnám ;) Mindenesetre ilyen e-mailt is ritkán kap az ember :D Hello Freddy! Van itt egy jó kis videóm, amiben rólad beszélek. Ne lepődj meg, egy kutya vagyok! ..
GOW&GOW 2010.10.08 15:06:33
Nagy mosollyal néztem Sanyi művét, hiszen én magam is nagy Jackass rajongó vagyok (mielőtt még sorra bombáznátok vele; Igen. Tudom, hogy lesz hamarosan 3. rész ;) ). Egyszer kérdezte valaki, hogy az én humoromra mi volt a legnagyobb befolyással. Most már elmondhatom: Benny…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.27 15:39:29
Éééés még mindig várok az internetre, hogy bekössék. Mindezt úgy, hogy az ígért határidőn kívül vagyunk már jócskán. Gondolom majd 30.-án megjelennek és fizethetem az egész szeptembert...A következő alany tesztelése egyébként már zajlik. Mondhatni offline státuszbanKis…..
A Battletoads kétség kívül gyerekkorom egyik kedvenc Nintendós játéka. Egyetlen problémám volt csak vele: kizárólag az unokatesómnál tudtam vele játszani, mert nekem nem volt meg. Akkoriban nem gondolkodtam olyasmin, hogy milyen a játék története, milyen a grafikája, mennyire…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.14 22:00:47
Ahogy észrevehettétek, kevesebb a bejegyzés, mint a megszokott. Ennek egy épkézláb oka van: költözöm. Remélem nagyon érzékelhetően nem fogja befolyásolni a blog működését, de sajnos az is benne lesz a pakliban, hogy nem lesz egy jó ideig internetem sem. Persze azért megoldom…..
GOW&GOW 2010.09.15 14:08:54
@zooglaw: LoL

Egyértelmű hogy szarjátek kell.Jó játéknak csak az avp3at fogadom el.
Bár tisztában vagyok a Linkin Park diszkográfiával, túlzás volna azt mondani, hogy rajongójuk lennék. Van egy tucat jó daluk, amelyeket néha szívesen előveszek, de ennyi. Az új "A Thousand Suns" című lemezükről az első klipet láttam és szerintem…..
Sziasztok! Jól vagytok?Hogy megy a suli? A következő videó az Aliens versus Predator (3) bemutató utolsó része lesz,utána fogom befejezni az XBox 360 kaland következő részét,meglátjuk,hogy mennyire haladok majd a dolgaimmal. Remélem jól megvagytok,szokásomhoz hűen linkelek azért…..