Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadszőlő

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
K report Testet ölt egy gondolat 2012.03.19 15:46:00
... avagy egy 3D-s autómodell születése Van úgy, hogy előveszek egy darab papírt, egy ceruzát, leülök az asztalomhoz és csak bambulok. Aztán elindul a kéz, a ceruza vonalakat karcol az üres lapra, a vonalakból élek lesznek, az élek felületeket feszítenek, amit grafitpor…..
K report Ünnephez közeledvén… 2011.12.23 18:14:00
…valamennyi olvasónak, kommentelőnek vagy csak úgy erre járónak kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! ..
Tematikus napot tartunk: ma csupa nem létező (és remélem el sem érkező) világból teszek ki műveket. Meg kell osszam veletek, nekem a nem-valóság modellezése abszolút favorit téma, hiszen ilyenkor még a felnőttek is simán el tudják hagyni az agyukat, ahelyett, hogy arra…..
vadszőlő 2011.08.24 11:45:27
@tutuka: "Nem tudom megígérni, hogy a Nap holnap is felkel, de az eddigi tapasztalatok alapján joggal feltételezem, hogy így lesz."

:-)
K report Volt egyszer egy Zsigulink 2011.08.04 12:42:00
Bár a cím igaz, azt hiszem, bizton állíthatom mi voltunk a világtörténelem legrövidebb Zsiga tulajai. Az történt ugyanis, hogy papám hatalmas autórajongóként kitalálta, hogy a következő autónk egy ilyen szovjet járgány lesz. Lévén akkoriban még nem volt internet (volt ez már…..
Húsvéthoz közeledve tegnap megkezdtem a nagytakarítást, ami jó szokáshoz illően magába foglalja a függöny kimosását és az ablak megpucolását is.  Szépen nekikészültem a műveletnek (ablakot szeretek mosni, de a függönyt le- és feltenni egyszerűen rühellem), amikor a…..
K report Boldog Karácsonyt! 2010.12.24 17:33:00
Minden kedves erre járó olvasónak Boldog Ünnepeket Kívánok!             /Személyes adalék: A képen látható ajándékokat köszönöm szépen a családomnak: mamámnak, a húgomnak, nagyimnak és a testvérem…..
Q: - klarky Úr! Az alábbi képen az ön hegyikerékpárja látható, miután pár kulacs vízzel már megpróbálta megtisztítatni a rárakódott, nem elhanyagolható mennyiségű BETONTÓL annak érdekében, hogy valamilyen szinten használható állapotba kerüljön és így, ha a…..
Az alábbiakban bemutatandó ételt már nagyon sokszor megcsináltam magamnak is és másoknak is, és eddig mindenkinek ízlett. Próbáljátok ki, igazán nem nehéz viszont annál finomabb!   Hozzávalók 2 személyre:   1 nagyobb csirkemell-filé 1 csík húsos szalonna vagy kockázott…..
vadszőlő 2010.10.08 18:37:39
…azaz, öreg autós nem lesz csak úgy az ember, azzá válni kell   Jelen történetet tudnám nagyon messziről is kezdeni, hisz ha a legelső mozzanattól kezdve minden élményről, személyemre tett hatásról beszámolnék, illetve azokat feldolgoznám, akkor közel 25 év történését kellene képernyőre vetnem.…..
Néhány héttel ezelőtt, egy esős, borongós vasárnapon néhány túratárs társaságában felkerekedtem és a Magas Tátra felé vettem az irányt, hogy átkeljek a Lorenz hágón. Igazából, ha jobban belegondolok ez volt az első igazi „magashegyi”, komolyabb túrám és el kell, hogy…..
Idén nyáron – immár harmadik alkalommal – Horvátország felé vettem az irányt, ezúttal a családdal. Tekintettel arra, hogy ez a desztináció népszerű a magyarok közt és sokan keresik fel évről-évre nem akarok mindenféle evidenciákat leírni, inkább néhány úticélt,…..
Úgy esett, hogy ma délelőtt boltba kellett mennem. Gondoltam nosza, ha már úgy is arra járok, visszaviszem a felhalmozott 4, azaz négy darab teljesen egyforma (ennek még jelentősége lesz) Gösser citromos sörösüvegemet is, ne foglalja itt nekem a helyet. A közeli Lidl felé vettem…..