Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guti731

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hagyományos kultúra és a modern életszemlélet ellentmondásaival Kínának nap mint nap szembe kell néznie. A kutya húsának fogyasztása pont egy ilyen érzékeny találkozása réginek és újnak, amely ráadásul az egész ország rossz hírét is kelti. Az évenként megrendezésre…..
guti731 2013.06.25 13:52:30
Egy olvasónk küldte be a BSG Blood and Chrome című régóta várt scifi trailerét, amiben Bordán Lili is meglehetősen sokat szerepel. Fasza cucc lesz ez, ha majd egyszer valóban műsorra tűzik, és nem egy sima tévéfilmet vagy websorozatot forgatnak belőle. A találatárt köszönet…..
Az egész ország keresztény közösségét felháborította, hogy a hétfő esti Híradóban egy köztévés nyilatkozó megbecstelenítette a Karácsony szentségét – áll Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökének nyilatkozatában. A miniszterelnök-helyettes a Híradó…..
guti731 2011.12.06 12:33:17
@DaDa77: Igen is Isten teremtette a Földet! Igaz nagyon rég, és Ő is már nagyon rég halott. Nem halhatatlan csak sokáig élt! Hogy erről miért nem tudunk? Az egészről a pénzéhes Vatikán tehet!!
Elvileg az a jó, ha egy filmről sokat beszélnek. Ezután biztos, hogy több helyen emlegetik David Fincher filmjét, az erkölcscsőszök tuti kikelnek magukból. Hát na, kilátszik Rooney Mara mellbimbaja, nem takarja semmi. Előzetes erre.  ..
guti731 2011.06.08 12:38:28
És íme, a harmadik Zandagort-videó, ami egyben az s2 félhivatalos beharangozója is: A trailer elkövetője Freelancer19 a The Galaxy Fighters-ből. Neki ezúton is nagy-nagy köszönet! A fórumon már felmerült a kérdés: hogy néz ki vajon Zandagort? Itt látható pár másodpercre, amint…..