Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tűzfal

204 bejegyzést írt és 828 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Fohász Vezéremhez! 2017.01.31 16:48:38
Én Viktorom, jó Viktorom, ki vagy a...dehogy a mennyekben, épp a fassetuggya hol, halld meg könyörgésem! Az van, kedves Don, hogy én sokáig kerestem a helyem ebben a te nerműködési rencceredben, de nem találtam. Eddig. Éppen csak annyi a bibi, hogy mire kitanáltam mi lenne éppen pont passzentos,…..
Nyájas Olvasók!   Töredelmesen bevallom nektek: elbasztam az életem! Ez van, nincs mit szépíteni, ráadásul kizárólag az én hibám. Nem okolhatok senki mást, nem mutogathatok, nem kereshetek mentséget se kifogást, én nem tanultam meg a 43 évem alatt normálisan lakhelyet választani. Pedig egy…..
Tűzfal 2016.03.13 19:28:31
@Mariann19:

Kicsit megkésve, de én is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Egy 45 évvel ezelőtti tavaszon, 1970. május 13-án a medréből kilépő Szamos folyó éjjel 11-kor érte el Nagygécet, és a falut teljes szélességében elöntötte. A település lakosságát evakuálták, ezt követően pedig többé nem is engedték őket vissza otthonukba. Az egykori falu teljes területén építési…..
Varánusz Én, Petra 2015.09.11 22:26:47
Óbazmeg. Bazmeg, bazmeg, baaaaaazmeeeeeeg! Komolyan mondom ez már túlzás azért. Én egy kisgyerekes anyuka vagyok. Egy megtévedt báránya a nernek. Egy ártatlan ember aki hozott egy rossz döntést. Mármint több embert felrúgtam, mint Habony a nyuggereket, de ezt egy döntésből tettem.…..
Tűzfal 2015.09.12 16:18:16
@DarthVader:

"A rendőrsorfal megrohamozása pedig hivatalos személy elleni erőszak, "

Nini, még a 2006-os események is hogy átértékelődnek idővel..

Miért nincs like gomb?
Csuhaj, drága Feleim, nem kell aggódni, Kedves Vezetőnk nem emigrált az internetadó miatt szívekben gyúlt népharag elől, hanem Rasit látogatta meg Svájcban. Vagyis hazajön, hogy láthassa, az elégedetlenség miatt morcogó slepp azért végrehajtotta-e a kedveslakosság szívatását,…..
Miközben Putyin Köpcös Cuncija úgy küzd a fokozódó nemzetközi helyzettel, mint kezdő medveimádó az anál körtével, addig a többiek nem alszanak, sőt: vargamiska vezetésével igyekeznek erőltetni az örök érvényű szabályt: - Aminek használatához hülye vagy, mit nem tudsz…..
Úgy izgulok, mint katolikus diakónus a részeg garázdaság utáni szabálysértési eljárás alatt: bazz, gyökerestől fordul fel az MSZP élete.  (via) - Pernahajder Kapitány lehetetlen fogadásokban megnyilvánuló szerencsejáték szenvedélyét szankcionálják,  - ismét elválnak…..
Varánusz Jön a Simicska-Leaks? 2014.10.17 09:03:42
Aszongya a Figyelő, hogy az egykori kollégiumi szagsógorok viszonya annyira megromlott, hogy már a fingpertura sem emlékeznek vissza szívesen. Az eddig közös út szétválni látszik, a célok eltávolodtak egymástól: Viktor állítólag három nyugodt évet akar az állam szerepének…..
"A Béla bácsi egy trükkös fiú,hiúnak hülye, hülyének hiú." (via)   Viharfelhők gyűlnek a szélsőjobboldal felett. Itt van megint ez a kampányizé idén már harmadszor, és menetrend szerint megérkezett vele az aktuális botrány is: KágéBéla is KGB kém, vagy csak a neje? Mit…..
Tűzfal 2014.09.24 11:49:39
@Fabius:

"Önszorgalomból ilyen. "

Van ettől rosszabb?
Tűzfal 2014.09.24 11:51:04
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Közhely, de mindig van rosszabb!
Csak bízni kell benne, mint a Fideszben!
Tűzfal 2014.09.24 11:52:27
@Spániel:

Tele lehet, csak kár, hogy nem ír le mégsem mindent, amit tud, vagy tudni vél.
Lézer Dzsonniról tudjuk, hogy bírja a fényűzést, a ténsuramékkal decensen vadászgatást, és most már azt is, állami pénzen is csipázza a luxust. Azt picit utálja, mikor el kell a lovettával számolni, megsértődik és hálátlan kukacos mocskoknak nézve minket csak úgy odavágja:…..
Tűzfal 2014.05.29 08:58:48
@Penivaldes:

Kicsit az AB döntéssel a hátam mögött megjegyezném- napirend előtt két percben-, hogy van más olyan F-es politikus, aki nemes egyszerűséggel, piásan nemes egyszerűséggel letehenezi élete párját!
  Dr. Tilki Attila a fehérgyarmatiak és a szatmári térség szolgálatába állított kamiont avatott. Beszédében elmondta, hogy „azért dolgoztunk 2010 óta minden áldott nap, hogy ide megérkezhessünk”.  (Orbán Viktor) Közölte, hogy a balliberális országrontó,…..
Szatmárfigyelő Vágja a centit! 2014.04.04 19:45:45
                                                                              "A mi kurucunk"        ..
Sokan nem tudják felfognia a politikusok és azok seggnyalói között sem, hogy mivel tudnak a legtöbbet ártani maguknak. A nyilvánossággal. Azzal, mikor azt hiszik, nekik őszinte, nyílt arcot kell mutatniuk, legalább a választásokat közvetlenül megelőzően. Ilyenkor ömlik ránk…..
Véghajrába fordult a kampány, mindkét oldal megrendezte a hétvégén az utolsó lelkesítő köztéri bulikát. Szombaton megnézhettük mennyien fogadtak szót a kormány sms spamjának, kiderült a "lengyel" békemenetelők milyen faszául beszélnek magyarul, mikor a szeretetért…..
Tűzfal 2014.03.31 07:44:18
@imres:
"Nagy szar az egész, de ezt ettől a szerzőtől már megszoktam. "

A kis mazochista: ÜSS, ÜSS MÉG!
Nem csak Baján fenékig tejfel Fideszesnek lenni. Miskolcon a fülkeforradalom győzelme után Viktor letörlesztette 16 éves sérelmét, kirugdosta a waschleristákat és új fejezetet nyitott. A helyzetbe hozott új fideszválogatott pedig vitt mindent amihez hozzáfért. Zsigamarci és női…..
Tűzfal 2014.03.25 12:56:33
@Kuviklacz:

Megrugdosta?

Az index szerint már meg is verte...
Ezt nevezik újságírásnak?

index.hu/belfold/2014/03/24/megvertek_a_fidelitas_aktivistajat_egy_dk-s_rendezvenyen/

Petneházy fityiszes jelölt facebook-olt.

Megosztom, mert látnotok kell azt a kérlelhetetlen éles logikát, amivel itt pl az mszp-től követeli a DK-s rendezvény MELLETTi balhé (?) után a bocsánatkérést!

" Petneházy Attila megosztott egy hivatkozást.
7 órája
Most jöttünk a kórházból. Zúzódásokat állapítottak meg a megtámadott aktivistánknál. Az ilyesfajta értelmetlen erőszaknak nincs helye Nyíregyházán, de az országban sehol sem. Az MSZP nyilvános bocsánatkéréssel tartozik. Nem csak a fizikai bántalmazás miatt, hanem a közleményükben kiadott hazugság miatt is. Videofelvétellel tudjuk bizonyítani, hogy a Fidelitas aktivistája nem provokált, és tisztes távolból figyelte az eseményeket."

Ha valaki eddig eljutott, akkor tegye fel bátran a kérdéseit!
pl: videófelvétel, a békés aktivistáról, ahogy figyel? Véletlenül felveszik az emlékkönyvbe a "békés figyelést"?

Ez is elég "análjobb"
  valasztas.hu SZABOLCS–SZATMÁR–BEREG megye 04. sz. OEVK (Vásárosnamény ) jelöltjei Jelölt neve Jelölt állítók VB döntés VB döntés dátuma Státusz Adorján Béla JOBBIK Nyilvántartásba…..
 valasztas.hu SZABOLCS–SZATMÁR–BEREG megye 01. sz. OEVK (Nyíregyháza ) jelöltjei Jelölt neve Jelölt állítók VB döntés dátuma Státusz Makula Gábriel ÚDP 2014.02.28 Indulhat Makula…..
Legkedvesebb Orosz Medvénk éppen bemutatót tart a világnak és nekünk, mennyire veszi komolyan: 1: a nemzetközi szerződéseit, 2: olyan faszságokat, mint államok szuverenitása meg hasonlók. Kárpátalján már mozgósítanak, keleti végeken lakó barátok szerint elindult a menekültek…..
Hátezhülyeség. Egy mérés nem mérés! Mostan' jutott eszébe egyszerre minden eddig rejtőzködőnek a pártpreferencia bevallása, na peeersze!!!! Ezeket a véleményeket lehet olvasni napok óta a legfrissebb Tárki jelentés megjelenése után. Balról lázas jelentőség kisebbítés,…..
Tűzfal 2014.03.02 09:53:01
@Penivaldes: Vagy a nagy vicsorgó kutya kapná már ölbe!
Tűzfal 2014.03.02 17:18:10
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Akkor lehetnél megértőbb velem is!

Fehérgyarmatról ilyenek - IS- származnak!
Kedves Honfitársam!  Zaklatnak aktivisták az aláírásodért? Ajánlanod kéne az alkalmatlanok közül szép sorban mindenkit, akikre nézve kiver a víz? Esetleg téged is éppen kivágnak a francba, mert nyilvánosan tettél A Párt szerint elfogadhatatlant? Akkor éppen ideje úgy érezned,…..
Tűzfal 2014.02.21 17:17:15
@Sir Bates dö Hól:

Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de a funkcionális analfabétizmushoz van egy kedvenc kérdésem:

Ha nem érti kb 40 %-a az országnak, amit olvas, akkor szerintetek hogyan értheti meg, amit hall?
Tűzfal 2014.02.22 08:02:25
@Csaknézek...:

Egyszerűen magasról teszek rá, nem kell vele szóba állni, hiába provokál!
Benne vagyunk. Nyakig. Hogy miben? Elindult az átírt választási törvény szerinti ajánló ívek aláírása. Mint jeleztük, van, aki facen veri mellét, hogy 3200 aláírást adott le. Azért én óvatosan verném a mellyem. Mi van akkor, ha nem csak az időjárás derül ki? Többen…..
Csodálatos levélváltásba keveredtünk a zuglói önkormányzattal, íme:feladó: Varga Szabolcs vargasz@zuglo.hucímzett: vastagborblog@gmail.com Tisztelt Vastagbőr blog!A Zuglói Konzultációt érintő blogbejegyzésével kapcsolatban szeretném, ha kijavítanák a bejegyzés azon részét…..
Csuhaj. Egy csapásra megoldódni látszanak a bizonytalan zuglói szavazók gondjai. Papcsák és az összefogás embere Tóth Csaba mellett úgy vágytunk egy érdemes jelöltre, mint egyszeri smasszerek a rácson túli kiéhezett, vonzó csomagolású pinára. Aztán egyszer csak, hogy, hogynem…..
Tűzfal 2014.02.19 17:09:18
@Spániel: Rekordidő alatt gyűjtött ajánlásokat..

Volt ez így máshol is, csak ott elmérték az arányokat!

szatmarfigyelo.blog.hu/2014/02/19/132_tilki_attila
Látjátok feleim? Hogy jár a sánta ember? Eldöntheted, hogy a valasztas.hu adatai pontatlanok vagy talán máshol van a bibi.Szerinted? Három link. Ha nem vagy lusta, kattints háromszor és értelmezd! 1. SZABOLCS–SZATMÁR–BEREG megye 04. sz. OEVK (Vásárosnamény )…..