Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berserker

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban igazán trendi táplálkozási forma a vegán vonal. Amelynek a lényege az, hogy elhagyni mindent, ami állati eredetű, és a növényi alapanyagokat minél sokrétűbben beépíteni a mindennapi étkezésbe. De pontosan miért lesz valaki vegán, és miért változik meg egy csapásra tőle az ember élete?…..
TComment Nehogy felextrázd! 2012.04.20 06:10:00
Be kell menni a boltba, és négyért megvenni az alapmodellt. A többi csak parasztvakítás. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Keddi posztunkra reagálva küldte el levelét Alpár, miszerint érdemes másik szemszögből is megvizsgálni az autópályán letolós "játékot". És tényleg, nem feltétlenül az a hülye, akit utolérnek a belső sávban. Ha nincs hely hova kimenni (általában a kamionok hosszú sora…..
(fotó: HamPage)   Magányos autósok, reszkessetek! Az elmúlt húsz év legradikálisabb közlekedési változása vár mindenkire nyáron Budapesten. Valami csodaszerből szippanthattak ezúttal a főpolgármesteri hivatalban, ugyanis HELYES irányban kezdtek el gondolkodni a fővárosi…..
Miközben Malajziában szakad az eső és verseny helyett egy halom álló autót és esernyőt láthattunk Palik László zseniális közvetítésében - megint sikerült neki perceken keresztul Nakajimázni Heidfeldet -, itt nálunk gyönyörűszép, napsütéses idő van 22 fokkal. Azonban…..
Nem is olyan rég írtunk róla, hogy divatba jöttek a lakásoknak indított honlapok, blogok (sőt azóta is ajánlottatok figyelmünkbe egy újabbat), de azzzal, hogy ezek milyen eredménnyel segítenek az értékesítésben még nem foglalkoztunk. (Meg úgy tűnik nagyon senki más sem.)…..
Nem is olyan rég jelent meg egy hangos képriport a The New York Times oldalán, egy fickóról, aki maga árulta a lakását az utcán egyesével leszólítva az embereket, szórólapokat osztva és egy nagy kartonlapon mutogatva az ingatlan adottságait. Sikeréhez mondjuk biztos hozzájárult…..
  Örökre rejtsük el a slusszkulcsot. A számok azt mondják, hogy meghalunk: rengeteg ember vezet szarul. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Félrefordítások Right as rain 2008.12.18 19:00:00
A következő email viszonylag friss, de én egyrészt nagyot nevettem rajta, másrészt seth_grevennek, a kedves beküldőnek, egy másik beküldésével már régóta adós vagyok. Szóval következzen a levele, téma a Börtön fék A szökés. Az első évad vége felé valamelyik epizódban,…..
Átültem a vadiúj Vectrából a kilométer-számláló szerint agyonhasznált másikba. És a hirtelen szürkeség felett érzett depresszión túljutva voltaképpen nem éreztem semmi különbséget. Ezt adnák harmadannyiért? Vélemények az azonos című cikkünkről...
 – Kedves nézőink, rendkívüli híradással jelentkezünk. Ma délután a budapesti Erzsébet téren földönkívüliek szálltak földre, s hatalmas pusztítást vittek végbe a környéken. A rendőrség nagy erőkkel a helyszínre vonult, hogy viperákkal és tonfákkal megverje…..