Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sheikh al-Jebel

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év első kritikája legyen egy kissé morbid hangulatú olasz remekmű.   Buio Omega / Beyond the Darkness (1979)   Rendezte: Aristide Massaccesi azaz Joe D'Amato, aki legalább 60 különböző álnéven forgatott élete során A film, szokatlan módon az olaszoktól, egy remake. Az…..
Ajánlót bárki tudna írni a mai napra. Én azt mondom, hogy ilyenkor mindenki a kedvenc horrorjait nézze meg, az a tuti. Ne pocsékoljuk el az időt holmi ótvar gagyiságokkal. Íme néhány mű, amik ugyan a Halloween-hez köthetőek, azonban attól még nézhetetlenek. A kritikák rövidek…..
KatPol Blog [KNN] Bevégeztetett? 2011.10.22 06:00:00
A Vezető Testvér haláláról szóló hírek már bejárták a világot, (önjelölt) biztonságpolitikai szakértők annak rendje és módja szerint az elkövetkező hetekben bizonyára terjedelmes cikkeket szentelnek majd életművének, és egyszer természetesen a szajha történetírás is…..
Sheikh al-Jebel 2011.10.22 22:15:49
@Rammjaeger83: Talán egy hónapja vagy ilyesmi került nyilvánosságra egy titkos kamerával készült felvétel, amit egy (talán japán?) újságíró készített, aki inkognitóban jutott be valahogy. Na ott már egészen más képeket lehetett látni az országról... Nem lennék meglepve, ha a nép éheztetése tudatos lenne, mert így nincs energiájuk forradalmat kirobbantani.

Tvrtko könyvét nem olvastam, nem is a személyére akartam kihegyezni a dolgot, bár nem tartom túl komoly újságírónak.
Sheikh al-Jebel 2011.10.23 00:12:22
Az eredeti témánál maradva, megy a vita, hogy mennyire volt "etikus" nyilvánosságra hozni a Ghaddafi haláláról készült képeket és videókat.

www.spiegel.de/netzwelt/web/0,1518,793154,00.html

Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincsen, így legalább mindenki láthatja, hogy tényleg meghalt, ez pedig fontos, főleg a líbiaiaknak. Szerintem elég nagy hiba volt az amerikaiak részéről, hogy Usama holttestéről végül nem hozták nyilvánosságra a képeket, ezzel csak az összeesküvés-elméletek rajongóianak tettek szívességet, akik szerint Usama nyilván Elvisszel és Petőfivel koktélozgat a Seychelle-szigeteken :D
CN & NagyH & Rammjaeger83 Haiti "Haiti is like the big slaughterhouse across the tracks: you kind of know what goes on in there, but you'd rather not think about it." /War Nerd/  Az előző részben Libériáról nem említettem meg, hogy a történelem második fekete köztársaságaként tartják…..
Horror-Mirror Beszéljük meg 2011.10.13 07:00:00
Hajt a kíváncsiság, érdekel, mit gondoltok erről. Tegnap egy szócikket olvastam a wikin. És erre akadtam (kattintsatok rá, hogy teljesen láthatóvá váljon):   Na jó, lehet nevetni azon, hogy keveredtem a leíráshoz:P Esetleg elmélkedni, találgatni, de a lényeg nem ez. Hanem:…..
Ez egy rövid bejegyzés lesz, mivel csak arra keresem a választ, hogy mégis hova a rákba tűntek a kommentelők?!Aki megnézi az utóbbi bejegyzéseket, főleg a kritikákat, annak feltűnhetett (talán), hogy mostanság valahogy nem akartok hangot adni a véleményeteknek. Pedig én igyekszem…..
Sheikh al-Jebel 2011.07.17 22:03:14
"A Történelem Vége" nevet kapta a skót BrewDog serfőzde új sorozata, melyet mindössze 12 üveggel, de legalább döglött állatokba csomagolva dobtak piacra múlt héten. A világ legdrágább (500 font/üveg) és legerősebb (55%) söre a készítők szerint a serfőzés…..
Sheikh al-Jebel 2010.07.27 10:20:38
@Visegrádi: nem élve tömik ki őket te nyomorult
Szeretném megköszönni minden kedves olvasónak, hogy blogunkat választotta! Ha minden jól alakul, az USA ellen is hasonló drukkolásos-közvetítés lesz. Jó éjszakát mindenkinek!93. perc: Vége, szép volt, fiúk! A sivatagi rókák odarókáztak az angolok küszöbére!90. perc: 3 perc…..
Sheikh al-Jebel 2010.06.19 02:28:27
@insert_click: Algéria lesz a világbajnok, most mondom. USA könnyebb préda lesz mint Anglia.
Hajrá Algéria! Vasárnapi kezdő! 2010.06.12 22:15:11
Vasárnap 13.30-kor megkezdjük világbajnoki menetelésünket, és első áldozatunk Szlovénia lesz, akiket amúgy nagyon sajnálunk, és a legjobbakat kívánjuk nekik a továbbiakban. Sadaane szövetségi kapitány kijelölte a várható kezdőt, és mi tagadás, van benne pár meglepetés.…..
Nincs még csapatod a világbajnokságra? Nem tudod, kinek szurkolj? Hát természetesen a sivatagi rókáknak! 5 ok arra, hogy miért szurkolj Algériának:1. Most őszintén, valami divatcsapatnak akarsz szurkolni? Esetleg olyan nemzetnek, mely már keresztbe tett nekünk, pl. a németeknek, akik…..
Kicsit túllépve azon, hogy mi történt pontosan a gázai segélyhajón, ki lőtt először, illetve legitim-e a blokád vagy nem, kétségtelenül az az érdekesebb része a sztorinak, hogy az izraeliek kezdik keményen elszigetelni magukat nemzetközileg. Akár igazuk volt ebben a konkrét…..
Sheikh al-Jebel 2010.06.03 19:53:50
@bastian: már az USA se áll olyan mértékben mögöttük, mint Bush idején... ketyeg az óra.
Az NBC jövő évi terveiben ugyan két Law&Order-spinoff is szerepel, és egy harmadik az egyik testvéradón lesz majd látható, de az alapsorozat a 2010/11-es évadra már nem kapott megrendelést, nem sikerült tehát a rekorddöntés csak annak beállítása: a nálunk érthetetlenül…..
Sheikh al-Jebel 2010.05.17 13:12:55
@castro: nem láttam előtte hogy kábé ugyanazt írtad :D