Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róbert__

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit több mitn egy éve lépett életbe az 5 perces szabály (hivatalosan megfogalmazásban itt, a 3. pontba kell belemélyedni), Gergő viszont ordas nagy cselt sejt a T megoldása mögött. Én rég beszéltem velük. Mik a tapasztalatok? Kedves Homár!Nem tudom, írtak-e már a T legújabb…..
Róbert__ 2015.02.12 12:24:33
@atpijkamo:

Fúúúúúú milyen elbaszottul mélyen látod a világ problémáit és milyen hihetetlenül okosat mondtál, tök nyomorékul idekeverve a kormányt, aminek kb. semmi köze ahhoz, hogy a T hogyan kezeli (le) az ügyfeleit. Nagyon okos vagy, tényleg. Gyanítom, egy pillanatra nem gondoltál bele, hánymillió ember van "földrajzilag" abban a helyzetben, hogy egyedüli ésszerű opció a T-Home pl. az internetszolgáltatás terén. Gyanítom, abba sem gondoltál bele, hogy 4-5 alkalommal 50 és 55 perc (!!!) várakozási idő mennyire fel tudja bosszantani az embert. Annál talán már csak az jobban, amikor ezek között 30-35 perc várakozás után szakad meg a vonat rendkívül misztikus módon...
„A Török Zsoltot cáfolni látszó honlapot a nyilatkozata után hozhatták létre, a domént egy Hír Tv-s műsor oldalát is bejegyző cég kezeli″ – áll az Index címlapján. A cikkben aztán Széky János ÉS-rovatvezető csütörtöki írására hivatkozva állítják,…..
Róbert__ 2013.11.03 11:34:18
@bbjnick:

Index cikk + Vincze saját szavai:

"Tényleg Vinczéé, kivéve egy bejegyzést
Persze, hogy nem az MSZP oldala, én csináltattam saját pénzemből
– mondta az Indexnek Vincze Géza. Vincze szerint a sporttagozat.hu már 2012 óta működik a mostani formájában, ezért nem érti, hogy ha a pártvezetésnek baja van vele, akkor azt eddig miért nem jelezte.

A XII. kerületi szocialista politikus elmondta, nem véletlen, hogy a honlapra nem került fel az MSZP logója sem, a tagozat ugyanis egy szakmai munkacsoport, amely kifejezetten sportügyekkel foglalkozik. Ezért nem csak párttagok vehetnek részt a tagozat tevékenységében, hanem párttagsággal nem rendelkező szakemberek is.

A sporttagozat.hu főoldalára kitett nyolc bejegyzésből hét Vincze Gézától származik, a fennmaradó egyről azonban azt állítja, azt Király György, a tagozat alelnöke írta. Ebben az egyben bukkan fel Károlyi neve sporttagozatos funkcióban. A kalocsai tagozati alapszervezet 2013. szeptember 6-i megalapításáról szóló bejegyzés szerint a székesfehérvári szervezet elnöke végezte Kalocsán az előkészítő munkákat.

Vincze kijelentette, a bejegyzéshez semmilyen információt sem tud hozzáfűzni, a szervezési ügyekért ugyanis Király György volt felelős. Az alelnöknek volt hozzáférése a sporttagozat.hu szerkesztő felületéhez is. Károlyi Attilával is Király tartotta a kapcsolatot, Vincze eddig még soha nem találkozott vele. Korábban egyébként az Index szocialista forrásokból úgy értesült, Károlyi Attila a helyi roma közösség egyik ismert alakja."

Így hát ebben már semmi kombináció és üres duma nincsen.
Róbert__ 2013.11.03 11:36:13
@vizipipa: igen, fontos kérdés, mert egy egész sor hamis állítást cáfol az MSZP részéről.
Deutsch Tamás a rá jellemző szerénységgel közölte a Fidesz kongresszusa kapcsán: "Bizonyára érdekesebb, izgalmasabb a romantikus hőskor, amikor 1976. április 1-jén Steve Jobs, Steve Wozniak és Ronald Wayne megalapította az Apple-t. És bizonyára unalmasabbak a mostani Apple…..
Róbert__ 2013.10.17 13:10:40
@Hefe: Hefe 2013.09.29. 20:05:53

"Az Apple piacvezeto sok mindenben, a fidesz altal kirabolt kis orszagunk meg a regioban is a vegen kullog."

véletlenül se zavarjon, hogy az egész térséget szinte mindenben vezettük 2002-ben a Fidesz 4 éve után, amikor az MSZP-SZDSZ átvette a kormányzást. Mindezt úgy, hogy előtte az MSZMP-ből a rendszerváltás utáni politikai és üzleti életbe átmenekült vezetők és vagyonosok hatására az MDF kormány, utána meg vérszemet kapva az MSZP és az SZDSZ 94-98-ig az EGÉSZ országot szarért-húgyért elprivatizálták. 2002-2010 között meg a maradékot is.

ezen felül te még ezt is írod: "fidesz által kirabolt kis országunk" - 3 lehetőség van. 1: tudatlan vagy (esetleg nagyon fiatal? nem hiszem, hisz' olvasni fiatalon is tud az ember), 2: elmebeteg vagy, 3: szándékosan hazudsz
Népszavazást kezdeményez az MSZP a magánnyugdíjpénztári tagdíjátutalás felfüggesztése miatt – érkezett ma a hír. Nem hiszem, hogy bárkit komoly meglepetésként ért volna a bejelentés; várható volt, hogy a szocialisták előbb-utóbb megpróbálják lemásolni a Fidesz…..
Róbert__ 2010.10.24 19:10:36
@simonmondja.: mennyi hozzászólásodat olvastam már el.... rohadt sokat. meg kell mondjam, az itt lévő mindenféle gondolatvilágot magáénak valló barom közül te vagy az egyik legdemagógabb hulladék ember.
(Az írás és a nick alapján azt hittem először, hogy lány írta, de ezek szerint talán mégsem. Ez egy "Ketten a világ ellen"-szerzőpáros inkább :)) A kört talán túlságosan leszűkíti, de éppen ezért vannak benne találó megállapítások. - Tibi) Szia…..
Kényes, nehezen átlátható, de annál izgalmasabb témáról lesz szó. Nagy kedvencem Robert Dahlnak a múlt század hatvanas éveinek elején megjelent könyve, a „Who governs?”. A mára klasszikusnak számító esettanulmány egy amerikai város kapcsán arra kereste a választ,…..
Róbert__ 2010.09.22 22:14:00
@pana_fz18: ja, meg a biblia kódja
avagy hogyan hazudnak már maguk a szavak is  Az MSZP-nek volt két súlyos tapasztalata, mit jelent visszalépni az ígéretekből. Az elsőt történetet Horn vezényelte le ’95 elején, miután jó fél évig próbálkozott, hátha kaphat az ország hitelt. Nem kapott, s ekkor…..
Néhányan kárörvendve várják, mások rettegnek tőle, megint mások unottan legyintenek, mondván, ez bizony elkerülhetetlen. Hogy miről van szó? Arról, hogy vajon mikor érkezik meg Orbán Viktor (és politikája) Balatonőszödre. Azt mindenki sejti, hogy miként a második…..
Róbert__ 2010.09.08 19:39:25
"@is: @poszt: a negyedik pont kimaradt: Orban a hulyekre jatszik, abbol pedig mindig tobb van, mint okosbol, es korlatlan ideig butithatok. Gyurcsany nem ment le soha szellemi kutyaba."

???? Hol élsz ember? Ezzel kezdte az egészet 2004 decemberében a csodálatos népszavazási kampányában, amikor azt hitette el a félfogyatékos aljaszavazóval, hogy a kettős állampolgáruk miatt kevesebb lesz a nyugdíjuk. Ezt, ha te nem definiálod szellemi kutyaságként, akkor nyilvánvalóan nagyon régen jómagad is szellemi kutya vagy.
Róbert__ 2010.09.09 00:08:59
@mrs. white: hááááát azért nem egészen. mindenféle imf+eu tiltakozás ellenére lesz bankadó és 2millás bérplafon is, Simornak is. Nem is gondolnád, mekkora szó, milyen lobbi ment a bankadó ellen, mi csak a láthatót látjuk.
Milivoj büntetne, mert a Birácz bt. tulajdonosa nem adott neki térkövet, ugyanis 25 darabért nem volt hajlandó kimenni az esőbe. Drága Milivoj, vigyasztalja a gondolat, hogy a kelletlen kereskedőnek ezzel a hozzállással az idei nyáron alig lehetett forgalma.2010. szeptemberében…..
Róbert__ 2010.09.08 13:12:54
@Hurrá Torpedó: azt is általánosban tanítják, hogy a mindíg az mindig, 2 rövid i-vel. A többit hagyom, mert ugye csak vicc meg szleng, de felkapom a fejem, ha valakit az iskolás tananyagból oktatsz ki, kissé fellengzősen, majd beszúrsz egy olyat, hogy "mindíg"... :)
“A szocialisták nyilván nem kalkulálnak azzal, hogy maholnap újra 40 százalék felett lesznek. Figyelemre méltó ugyanakkor, hogy áprilisi támogatottságukat megtartották, a szocialista párt nem omlott össze. A helyzet nagyon más, de az MSZP-nek 1990 után egyszer már sikerült…..
Róbert__ 2010.08.18 01:51:23
@jjulie: te meg egy lángos. csodás vitaindítót írtál.
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
“Az elmúlt két hónap „forradalmi" törvényei és konkrét személyi döntései lényegében kiiktatták az alkotmányból a hatalommegosztás szervezeti biztosítékait, és ezzel az emberi jogok garanciáit” – írja Búcsú a jogállamtól című cikkében Halmai…..
Róbert__ 2010.07.27 06:58:27
@CSENDES: Te hol éltél 2010 nyara előtt? Olyan vehemenciával teszed föl ezeket a kérdéseket, hogy biztos lettem benne, nagyon távol ettől az országtól. Ez a """tisztogatás""" (ami a pályázati úton, szakmai szempontok alapján a közigazgatásba kerülő osztályvezetőket és alattuk lévőket illeti) egy naaaaaaaaaaagy nagy semmi a 2002-eshez képest. Egy nagy nulla!
 Amíg az MSZP-vel nem áll szóba, addig az ő szekerüket tolja. Orbán Viktor a Jobbik frakciónál tett látogatás után azt mondta, mélyen elgondolkodna, ha az MSZP meghívná. Miután a Jobbikhoz már elment, az üzenet világos: még a Jobbikkal is inkább, mint az MSZP-vel. A…..
Subba Az egyik legjobb címlap ever 2010.06.21 11:44:27
Az újságírás szakma! ..
Róbert__ 2010.06.23 07:48:21
Elcsíptünk egy levelet, avagy van pénz dögivel.....   "Tisztelt  Kollegák!   Július elején a Synergon munkatársai elkezdik a négy éves és annál idősebb számítógépek tervezett cseréjét. A felhasználókat egy héttel a csere megkezdése előtt…..
  A Fidesz kinyújtotta a kezét az MSZP-nek, s alkalmat kínál arra, hogy együtt alkossanak egységfrontot a Jobbik ellen. A konszenzus lényege, hogy Trianon értékelésében közös platformra helyezkednek, ami az MSZP részéről annak elismerésével jár, hogy Trianon olyan…..
Róbert__ 2010.05.21 15:06:31
@idelle: "mire a magyarok kijózanodnak, hogy hurrá, most már mindenki (mármint hogy mi itten) tudja, micsoda szörnyűség volt Trianon, mert át kell menni egy határon, hogy olcsóbban tankolhass, ..."

te teljesen beteg lelkű vagy.
Sokan kérdezik mostanában: lehet-e a törvényhozásból húsz évnyi jelenlét után búcsúzó MDF-ből és SZDSZ-ből még politikai tényező? A szokásos elemzős válasz – ami ezúttal nem a kis pártok belső leszámolási praxisára utal - bizonyára tartalmazná azt a fordulatot,…..
Róbert__ 2010.05.10 12:47:09
@Ordnassac: elképzelni nem tudom, mit lehetne jogorvosolni ezen a választási eredményen.
Többször utaltam már arra, hogy az új parlamenti felállás a korábbinál kiszámíthatatlanabbá és érdekesebbé teheti a magyar politikát. Ennek a megváltozott politikai térnek egy fontos aspektusáról azonban még nem szóltam elég hangsúlyosan: az ellenzékbe került három párt…..
Róbert__ 2010.05.03 10:28:12
@simonmondja.:

Sokáig néztem megint türelemmel, csöndben a válaszok áradatát, na de:

"Most meg már egy hónapja győztek és sehol semmi."

Most komolyan, te hülye vagy?
Új szegmenssel bővült az állástalanok népes tábora: ex-képviselők jelentek meg a piacon, mégpedig nagy számban. A teljes MDF+SZDSZ frakció, meg vagy 130 szocialista... És hogy mennyire nem vicces a szitu, azt jól mutatja a teljesen összetört Keller Laci példája, aki az…..
Többször beszéltem már arról, hogy a 2010-es választás egyik legfontosabb újdonságát a választói illékonyság radikális megnövekedése jelentette, ami különösen egy olyan időszak után lehet feltűnő, amikor szinte befagyott a magyar pártrendszer. Éppen itt az ideje tehát,…..
Róbert__ 2010.04.16 14:46:40
Ma délután egy vezető gazdasági döntéshozóval beszélgettem, akinek sikerült egy igazán meglepő kérdést feltennie: miért ne jelenthetné be a Fidesz most - és valósíthatná is meg rögtön az új parlamentben -, hogy az első lépése a kétharmados törvények…..
Ugyanezzel a címmel január végén már írtam egy bejegyzést, azt állítván, hogy „a Jobbik egyéni mandátumszerzéséhez vagy az kellene, hogy az első fordulóban ötven százalék feletti eredményt érjenek el jelöltjei, vagy az, hogy a második fordulóban képesek legyenek a…..
Róbert__ 2010.04.14 16:04:06
@[nev]: Ne mondd már! Mivel képes megalapozni? Ez olyannyira megalapozott, mint amikor egyszer egy dohánygyár képviselője egy TV interjúban mutatott egy olyan statisztikát, ami szerint a dohányosok tovább élnek. Átlátszó trükk a számokkal. Kik szoktak átjelentkezni? Nagyon nagy számban fiatalok-fiatalabbak. Minden választáson. Most ez alapján aztán marha nagy meglepetés, hogy ők többen támogatják a Fideszt vagy a Jobbikot, mint az MSZP-t... Az meg, hogy neki gyanús az, hogy az igazolással szavazók többen voltak a szavazókörökben, mint az ott élők, miközben EGYETLEN szavazókörben szavazhatnak körzetenként most az átjelentkezők, valóban fölveti a kérdést: számottevő agysejt-pusztulás áll Szanyi Tibor esetében emögött, vagy szándékos, gusztustalan módon gyanúsító ferdítés? Sajna a butaságot nem feltételezhetem ez esetben, marad a szándékosság.

Fenntartom azt is, hogy ez kontraproduktív. Hiszen nem veszik észre, hogy ezeket már senki sem veszi be.
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
Róbert__ 2010.04.13 18:08:50
@veny: ?
Róbert__ 2010.04.13 18:10:49
mno.hu/portal/706946 - kubatov-felvétel az LB szerint.