Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerdzsoleone

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig féléve, hogy Hagyó Miklós egykori városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes és dr. Persányi Miklós állatkerti főigazgató ünnepélyes keretek között átadták a Fővárosi Állat- és Növénykertben létrehozott tengerimalac-várost a látogatók és a…..
Mesterházy, Die Presse: "Az elmúlt húsz évben mindegyik parlamenti pártban voltak korrupt politikusok. Véleményem szerint egy párt csak akkor lehet hiteles a korrupció dolgában, ha minden korrupt elemet kitaszít. És mi éppen ezt tesszük." Ej, ki marad akkor a…..
Nokia-doboz Ilyen a box 2010.03.08 11:48:00
  ilyen a box via (jela.hu)..
Szegény Miklós ... ilyen rágalmakat egy ilyen szent ember ellen. Vajon a sok zarándoklattal kompenzálta a maffiacselekményeket, amiket elkövetett? És most kénytelen volt a szegény ember ... felfüggeszteni a párttagságát! Ennyi! Nem zárták ki, nem mondott le a mandátumáról, pár…..
Tegnap este az MTV esti politikai műsorában voltam, s miután a mi beszélgetésünk csak később, az adás második felében kezdődött, a folyosón szerencsére meg tudtuk nézni a Hír TV-ben a BKV volt vezérigazgatójának „vallomását”. Bár korábban a Magyar Nemzetben már…..