Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gastroman

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter kitartó és türelmes ember, de még kitartóbb, bár nem türelmesebb a T-Mobile, ha számlázásról és szopatásról van szó. Ügyfél és szolgáltató küzdelme szélmalomharcnak tűnhet, mi azonban - Péterrel együtt - hiszünk a boldog végkifejletben.Úgy gondoltam a történetem…..
Minden magára valamit is adó autórajongónak illik egy halk sóhajt megereszteni, ha a Ferrari autók szóba kerülnek. Az ágaskodó csikó történetét már ezren feldolgozták, s könyvek százai jelentek meg róla; kötelező tananyagot jelentenek a kompromisszummentes versenyautók - mint a…..
Olvasóink újabb és újabb generációit döbbenti meg, hogy Ausztriában a lángos a kultúra része, így rendszeresen kapunk osztrák lángosos fotókat. Ha ennyire szeretik, hát tessék, ezt itt az Eisenstadt/kismartoni Merkur üzletben lőtte P. Éljenezni akkor fogunk, ha afrikai, ázsiai…..
Csődbe vitte Lázár János a nagy alkotmányozásban saját városát? Vagy csak a vendégdrukkereket szívatják hétvégén parkolási bírsággal? Attilát szombaton kapták el a meccs után, és egyelőre a Homár sem tud megnyugtató választ adni a jelenségre:Tisztelt Hódmezővásárhelyi…..
Subba Füge 2010.11.02 14:45:00
Vajon Kaló Jennifer miért nem került be legalább a legjobb huszonötbe a Miss World döntőn? ..
Gastroman 2010.11.02 16:04:00
Az alábbiakat el lehetett volna intézni annyival, hogy "étteremben jártunk Magyarországon", de akkor nem szórakoztunk volna ilyen jól. Duarte Freitas do Ramalho csodás plaszticitással írja le, milyen volt kétszer is ugyanazon a helyen vacsorázni Tiszafüreden. Tocsogjunk…..
BPO478 történetéből a címben szereplő, nem különösebben meglepő következtetést vontam le. Továbbmegyek: sose jutott volna eszembe ilyesmi. A partvonalról persze mindenki okos. 12 üveg méz nem lehet olyan kis üvegben, hogy ne legyen egy kisebb vagyon. Borzalmas lehetett kinyitni a…..
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
Gastroman 2010.10.22 08:12:09
Subba Papucsszörf 2010.10.21 08:00:00
Próbáld ki a Thököly úton! ..
Gastroman 2010.10.21 08:46:35
Stefó küldte el egy induló vállalkozás linkjét, amelyik nagyjából a multi level marketing beszervezős-jutalékos rendszerének megfelelően tervez alapvető élelmiszereket árulni. Ez nem lenne önmagában akkora durranás, ha nem lenne ellenállhatatlanul vicces, ahogy a klasszikus…..
Remélem a motorsport-rajongók olvasták a Nap Hírét, és remélem, hogy a nyomottabb fejű (értsd. 30+) korosztály pulzusa legalább egy picit felgyorsult, mondjuk, mint nekem. Mert bizony, mi történt? Visszatér a BMW a DTM-be hoppá! Oké, rendben, mielőtt elfogultsággal vádolnának,…..
Gastroman 2010.10.18 20:27:22
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
Gastroman 2010.10.18 14:12:17
@Sün‼ (vuvuzela-őstermelő): Csak úgy kerülhet a közepére, hogy előtte kiszámolták a fogyasztást, majd a 12%ot és szépen beütögették a gépbe.
Belsőség Kaszálunk és védünk? 2010.10.08 06:49:15
Egymilliárd forint. Az objektív felelősség elvének bevezetése óta közigazgatási bírságokból ekkora bevételhez jut a rendőrség – havonta. Vélemények az azonos című írásunkról...
Mostanság lassan minden autóban találkozhatunk a stop-start automatikával, de nem gondoltam volna, hogy egy Barkasban vagy Wartburgban is előfordulhatott már. Gondolom a VW irányából érkezhetett az eredeti technika, hiszen nyugaton az 1980-as évek elején már boldog Polo tulajdonosok is…..
A korhatárkarika az alant olvasható levél néhány trágár kiszólásának köszönhető, a történet nem horroros vagy szexes, hanem nagyszámos. Viszont parádés. Levélírónk egy középvállalat egykori vezetője, aki regnálása alatt 50 millió forintért eladott egy ingatlant. Most…..
Bizonyára a válság miatt becsődölt eredeti építtető emberei spóroltak ki néhány elemet a luxusárban szórt Duna Terasz épületeiből. Így történhet, hogy időről-időre beázik és olyankor lepihen a lift. Ez főleg pénteken vicces, amikor egész hétvégén nincs szupport. Máshol…..
Gastroman 2010.10.01 12:05:51
A korábbi riasztó Homár-posztok ellenére naiv ügyfélnek sikerült betalálnia a Europa Connects kft-t, akik már meg sem próbálták imitálni a nyelvoktatást, hanem simán csődöt jelentettek. Legalábbis Bogi nővérének, hiszen a nyilvános cégadatok alapján a cég még életben van.…..
Az OTP nem töri magát, hogy kedvében járjon ügyfeleinek, unott ügyintézők tologatják a papírjait, de csak addig, amíg pénzünkkel együtt ott nem akarjuk hagyni a bürokratikus szervezetet. Utána hirtelen sokkal dinamikusabbá válik a cég.   Erre akkor döbbentem rá, amikor a…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Tomi from Space történetének tanulsága, hogy mindig észnél kell lenni, mert most már aztán mehet a fogyasztóvédelemhez, hogy szerinte nem is volt annyi az a tarja meg csirke, amiért szemre 4000 forintot fizetett a Szigeten.Történt, hogy sajnos megéheztünk Barátnőmmel a Sziget…..
Legendás lehúzós balatoni hely az Ördögtanya, ahol az a trükk, hogy a meghirdetett  - eleve nem olcsó - grilltálakról nem árulják el, hogy az ár csak a húsra vonatkozik, ami mellé az utolsó dísz salátalevelet és zöldségdarabot is gyémántárban számolják el. K. korábban…..
A sors úgy hozta, hogy a mai is magyar zászlós nap lett, íme Dixi tejfölje. Dixi lejjebb dühöng pedig örülhetne, hogy nem külföldieknek mutogatjuk az ilyesmit, és azt is beláthatná, hogy idegentől rosszabbul esik a szőrös tejföl."Hazai termelőktől hazai fogyasztóknak! Így…..
Az élesszemű Urbanista szúrta ki, hogy már már egy doboz kólával is tilos belépni az Eiffel térre. A teret állítólag csak a nyárra bérlő Eiffel Teraszról Facebookon, illetve kommentben is írták, hogy a VB-elődöntők alatt fejenként kötelező 3000 forintos fogyasztást vezettek…..