Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hurka gyurka

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Bár mélységesen együttérzünk, mindig öröm az olyan levél, amiből tanulunk is valamit. Például most azt, hogy a Trónok harca csatajelenetét 55 napig forgatták, ami azért érdekes, mert Tamásék fejhallgatójának javítását 180 nap alatt sem sikerült megoldani. Nem tudni, mi tart ilyen sokáig,…..
hurka gyurka 2020.01.24 11:09:32
Szilvi türelmét rendesen próbára tette a MÁV, amikor a szokásos jegyrendelés folyamatában hirtelen felbukkant egy apró hiba. Az agyégető ügyfélkezelésnek köszönhetően még a kiabálós bekezdést is érthető. Mert ahogy az életben, úgy itt is igaz: ha valami egyszerű, akkor miért kell…..
hurka gyurka 2019.11.14 18:08:46
Bevallom, a wellness hotelekre és egyéb szállásokra érkező panaszokat fentartásokkal szoktuk kezelni, mert néha még a dokumentáció alapján is nehéz eldönteni, hogy a körülmények vagy a levélíró érzékenysége áll a levél születésének hátterében. Most is ez történt. Még a fotók megnézésénél is…..
hurka gyurka 2017.09.22 19:04:35
@nem kéne...: ebbe most beletrafáltál...: www.aldi-utazas.hu/hu/
Levélírónk javaslata szerint "Mediterrán vendégnek, ha nagyon nagy összeget adott és szomjas az édesség után, és szóvá teszi, akkor ne gyűszűnyi vizet adjunk, hanem egy tisztességes, felnőtt embernek megfelelő pohár vizet." Hát szerintem meg ennél sokkal egyszerűbb a helyzet:…..
hurka gyurka 2016.02.22 15:59:58
@ghck: én csak kérdezem, nem állítom...
Vidéki életképek rovatunk következik: az emberek neteznének, de várniuk kell estig, míg legalább egy részük a tévét választja a gépezés helyett, mert a bitek csak csordogálnak, vánszorognak, szédelegnek az információtechnológia falusi országútját.   IInvitel, Vicc…..
hurka gyurka 2016.02.08 17:57:01
@Firestarter.18: Ha már a helyesíráson lovagolunk: amire gondoltál, az a fáradság és nem a fáradtság, ebben a kontextusban.
Az IKEA karácsony előtt hirdette meg a visszavivős fenyőfa-akcióját, amiben azt ígérte, hogy az ünnepek után pénzt kapsz vissza és a fát környezet módon semmisíti meg. Rich ehhez képest azt tapasztalta, hogy elég volt a blokkot visszavinni, a kutya se kereste rajta a fát. A minap…..
Gondos olló- és csáprezegtetés után azt mondom, hogy ez nekem egy kicsit gyanús. Az alant olvasható Naiv Ügyfél-sztori annyira regényes, mármint a szó bulis-kurvás-lőfegyveres-rejtőjenős értelmében, hogy az ember (a rák) önkéntenül is arra gondol, ez itt egy izomtiborista…..
A furfangos pedifol karvalytőkések egyszer már megpróbálták romlásba taszítani az angolszász ifjúságot, de akkor még volt erkölcs és morál, és a Tesco kitiltotta polcairól a felnőtteknek szánt teleszkópos krómrudat. Ez a mostani baba viszont funkciónálisan teljesen…..
hurka gyurka 2009.09.01 12:20:53
Az előző bérlő tartozása miatt következő ügyfelét kikötő szolgáltatónál is rosszabb, ha a szolgálató azt sem tudja, ki kötögeti hova és miért a világot jelentő sávszélességet: Ezeket a sorokat ezért írom, hogy aki esetleg nem tudná, hogy a Fibernet milyen szar cég az…..
hurka gyurka 2009.04.10 09:34:28
Derzi gyanúsan gyorsan kiégett energiatakarékos izzóit korrekt módon cserélte az Obi, de a Landlite terméke továbbra is kérdés maradt számunkra. Körülnéztünk, ha jól értjük, egy fórum szerint a gyártó nem vállal garanciát erre a tipusra, de akkor miért is cserélte vissza az…..
hurka gyurka 2008.11.27 13:16:11
Tavaly karácsonykor csapott le először a plakáthekker, egy jóízű Gyurcsányozással, majd jött a húsvét és az apa nélkül maradt tojásos kislány. Októberben újabb társadalmi célú üzenetként bukkant fel a NEM anyu dekoltázsát reklámozó DM plakáton, és most mrbay megküldte…..
A pénztárzárás a naív ügyfél egyetlen lehetősége, ha rosszul ad vissza a pénztáros. Na de mi van, ha ezt a vevőnek kell külön kérnie egy távoli irodában és végül még jegyzőkönyvet sem kap róla? Írhat a MÁV-nak és elvágyódhat messzi tájakra, ahogy MM is tette.Kedves…..
hurka gyurka 2008.07.28 03:11:35
2nd
hurka gyurka 2008.07.28 03:15:45
Gábor elkövetett egy végzetes hibát, amiért agysejtjeivel fizetett. Bóhókás adófizető lévén bevallásában bekattintotta a 0 forintos visszaigénylést, amire az APEH twinpeakszesen kódolt üzenettel reagált: Kaptam egy levelet az APEH-től – ez már önmagában is…..
hurka gyurka 2008.07.01 12:38:54
A nagy számok törvénye alapján adja magát, hogy elég sok T-csoportos történetünk volt idén is, belinkelni sem tudnánk mindet. Andy találta ezt a gyöngyszemet a Mátraszentistváni Sípark oldalán, amivel szerencsésebb logisztikát és világszínvonalú ügyfélszolgálatot kívánunk…..
hurka gyurka 2008.01.01 00:35:39
Ez egy ilyen hónap, meghívó meghívó hátán, egyre offtopikabban, egyre részegebben. Idézet TBG kolléga nyílt leveléből: Precedensértékű, zenés, karitatív karácsonyi forraltborosztást rendez az Index a Blaha Ljuza téren december 18-án 12 és 16 óra között. Gulyáságyúból…..
hurka gyurka 2007.12.17 15:22:43
hurka gyurka 2007.12.17 15:23:56
Tékozló Homár Adventi backdoor 2007.12.13 15:48:00
A Homár már érzi a potrohán a karácsony jeges leheletét, úgyhogy nem próbál küzdeni ellene. Legyen minden nap karácsony, és ne lopkodjanak és kurvaanyázzanak, mint azt zotyis fotózta a faliújságon. Béke!miután már hetek óta minden ajtón kint volt az adventi koszorú, gondoltam,…..
Erre varrjanak szociológusbajusz-szálakkal borzasított gombot: kollégánk, B., a hétvégén tanú volt egy esküvőn, ahol a nemzetiszín szalagos néni pikk-pakk levágta a vőlegényt egy számla nélküli ötezresre. Az indoklás volt a legszebb: azt mondták, négyen jönnek, de hat lett…..
A mogyorókrém tipikusan egybites imádom/utálom kategória, de hogy rajongóit arra is rá bírja venni, hogy egy ismeretlen eredetű tubusos tárgyat (űrhajóskaja!) hazavigyenek, mint cidalain, az azért durva: nemsok olyan ehető dolog létezik amit fémtubusban árulnak. a hansági…..
hurka gyurka 2007.07.26 14:39:36
Kezdjük egy kis fejtörővel: mire fog panaszkodni Séra Tamás abban a levélben, ami ezzel a pompás mondattal kezdődik? "Ma rájöttem, hogy a túlzott gondolkodás, a sok morfondírozás, meg hogy minden eshetőséget figyelembe veszel vezethet oda, hogy reménytelen helyzetben érzed…..
hurka gyurka 2007.07.26 14:24:51
László egy egyszerű módszert talált arra az esetre, ha az előfizető megunja, hogy a T-online neki még vmi évekkel ezelőtti brutális havidíjat számláz, miközben akciósan már sokkal olcsóbb lenne: Hogyan préseljünk ki a T-onlineból akciós árakat? Gondolom sokak fejében…..
A cégnél emiatt megürült a felszabadítói pozíció. Egyáltalán nem értjük, Junglefighternek ez az állás miért nem smakkol, egy rakás helyen virágot szórnának elé, ami az „üzemi munkás” poszt elfoglalása esetén szinte kizárt lenne. Munkanélküli olvasónk levele…..