Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exley

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „rezsiháború” elbukott Brüsszelben, ennek költségeit pedig minden valószínűség szerint az állam, vagyis az adófizetők állják majd. Az új, állami közműszolgáltatóval ugyanis befürdött a kormány. A lakossági földgázellátás egész piacát kellene nyereségesen…..
exley 2016.04.08 08:14:17
@jaegtoer: Az oroszok 2018-tól nem adnak gázt Ukrajna felől, a Török déli áramlatnak vége van, a Katari gáz soha nem éri el az eu-t. Megsúgom bizalmasan a felcs#ti "tökös" legény jövőre "lelép". a "zsák kb. egy év múlva csurig telik mindenféle nemzeti földi jóval". Vehetünk majd a németektől piaci áron gázt.
A szavazatvásárlás jól bevált valutája, a rezsicsökkentés, a folyamatos kormánypropaganda hatására mára megkerülhetetlen fogalommá vált a magyar közbeszédben. A gazdaságilag fenntarthatatlan, jogsértő rezsiharc történetének pedig még nincs vége. Már a 2010-es választások…..
exley 2016.04.08 07:59:06
@Punxsutawney Mormota: Belefér az illiberális keresztény kurzus ámokfutásába. Komolyan írom, tökéletes Késő kádárkori illúzióba kergette a magyarokat ez a tökös felcsuti legény. :)
Félrecsúszott a Hernádi-ügy értelmezése Magyarországon. Nem, most nem a kormányzati kard-ki-kard hozzáállásra gondolunk, amely egyszerű nemzeti érdeksérelemként állítja be a Hernádi Zsolt Mol-vezérigazgató ellen felhozott korrupciós vádakat. Ebben nagy újdonság nincs, a…..
exley 2013.10.06 18:26:55
@Karipapa01: Így van, aki bujt bujt, aki nem nem. Egy hónapja Cha-nnyt stárolták(legjobb benkos a legjóbb húsos, úgy csapta ki saját részesedését az Eu numeró einc benkól a menegmenttel eggyütt, hogy öröm volt nézni valószínűlegszeg hernyó is kitárazott a balhé elött az otibó mollyból jön vona talán még a croát hazi örizet is biztibb leszz mint a Hungáriában a j@bbik elszámoltatásában görnyedni) , most Her-nadyt, jövő hónapban + a Római pápát. Oszt utána lóf@sz voksolók v@lagába. Jön a voksolás kell a zsuga most a croát átadhat a molyért cca 1000 millárdot oszt az is mögy a csumicska birodalomba oszt jó napot. Én asszondom nullázák le a csókát acrátok oszt lökjék Magyarországra ahol hajléktalan lesz oszt a T@rlos úgy lecsukatja a közterületen lakhandyért, hogy megződül a oligcharga búrája.
Egy ma megjelent Kisalföld-interjúban az MSZP miniszterelnök-jelöltje újságírói kérdésre reagált a Mit ígérnek? civil kezdeményezés értékelésére. Mint ismert, a három programmal előálló párt (Jobbik, MDF, MSZP) közül a szocialisták kapták a legrosszabb értékelést.…..