Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angyalfoldblog

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Aki nem unja még Szanyi Tibort, az állítólagos bérszavazókat és a számolgatást, azt most ha nem is vokstúrára, de voksnéző túrára invitálom Budapest 19. egyéni választókerületébe, a főváros XIII. kerületének déli részébe. Nézzük meg, mit mutatnak a számok Szanyi…..
Úgy tűnik a XIII. kerületi Önkormányzatnál bármit el lehet érni. Csak pénz kell hozzá. Erre bizonyíték az a hangfelvétel, amelyen a napokban elfogott helyi közterület-felügyelő titokban rögzített beszélgetése hallható. Az exkluzív felvétel II. része itt hallható. (A…..
Kenőpénz átvétele közben értek tetten a napokban a rendőrök egy közterület-felügyelőt Budapesten a XIII kerületben. A közterület-felügyelő egy angyalföldi telken folyó építkezésen felkereste az építtetőt és felajánlotta, hogy hetente 20.000 forint megfizetése ellenében…..
  Vitézy Dávid szerint Demszky Gábor és Hagyó Miklós pontosan tudták, miért rejtegetik a tanácsadói szerződéseket. A Mandinernek adott nagyinterjú első részében a VEKE szóvivője a BKV botrányainak részletes taglalása mellett arról is beszél, miért akart Regőczi…..
    Szanyi Tibor nehezen küzd meg a vereség élményével. A szocialista politikus választási csalást emleget: „Nem véletlen, hogy pont a 13. kerületben - ahol mindig szocialista jelölt vezetett - jelent meg ennyi igazolással szavazó” - mondta el az MSZP-s politikus.…..
Sorozatunkban több részletben bemutatunk egy hangfelvételt, amely Szanyi Tibor kampánystábjának üléséről készült, még az első forduló előtt. A mostani részben Szanyi felszólítja a kampánycsapat tagjait, hogy az ismeretségi körükben kérjenek meg baloldali szavazókat, hogy…..
Sorozatunkban több részletben bemutatunk egy hangfelvételt, amely Szanyi Tibor kampánystábjának üléséről készült, még az első forduló előtt. A mostani részben Szanyi kifejti, hogy nem basztatják a pártban, de a Kovács Lászlónak volt azért egy genyó megjegyzése. Továbbá…..
Sorozatunkban több részletben bemutatunk egy hangfelvételt, amely Szanyi Tibor kampánystábjának üléséről készült, még az első forduló előtt. A mostani részben Szanyi kifejti, hogy a Posta valószínűleg trükközik a szórólapokkal, de most nem akar összeveszni velük. „Én…..
A most induló sorozatunkban több részletben bemutatunk egy hangfelvételt, amely Szanyi Tibor kampánystábjának üléséről készült, még az első forduló előtt. Az ülés azzal indult, hogy Szanyi Tibor bejelentette, mindenkinek megduplázza a javadalmazását. ÁFA mentesen.…..
  Egyre több városban és kerületben alakulnak ki hosszú, akár több órás sorok a lakhelytől távol, igazolással szavazás korábbi posztunkban megénekelt új szabályozása miatt. Az V. kerületben körülbelül negyvenen állnak sorban az épületen kívül, de máshol…..
  Hatalmas sorok állnak egyes szavazókörök előtt, hozzánk is egyre-másra érkeznek a kommentek, emailek és telefonok, hogy megint itt a kékcédula, a tömeges voksturizmus. Hasonló hírek érkeznek Pécsről, Győrből, Budapest IX. és XI. kerületéből.    Nincs…..
Mint arról már beszámoltunk, a megbízható baloldali káder, Koch Ödön két céggel is kénytelen megosztani 62 négyzetméteres budapesti otthonát. Az egyik az egykor Tóth József által irányított MSZP-s párt cég a Lehel Kft., a másik Hiszékeny Dezső néhai családi Bt-je, a…..
Angyalföld Ödön és a helyhiány 2010.03.10 09:22:00
Két céggel élnek együtt 62 négyzetméteren Koch Ödönék. A Gidófalvy utca 17. I/3-ban van bejegyezve az egykor Tóth József által irányított MSZP-s pártcég, a Lehel Ingatlanforgalmazó Kft. és Hiszékeny Dezső alpolgármester néhai Bt-je is.Annak ellenére, hogy Koch Ödönnek…..