Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BöszmeBivaly

0 bejegyzést írt és 314 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy utunk maradt, kétszer is nyernünk kell 2012.03.01 11:40 F.Kapus..
BöszmeBivaly 2012.03.01 21:37:53
BöszmeBivaly 2012.03.01 21:43:10
@pakero: Vedd figyelembe, hogy ők azért nagyrészt fiatal, jó fizikai állapotban lévő játékosokkal álltak fel, nálunk azért több volt az idősebb (Sille, Palkó bántóan lassú volt néha)
BöszmeBivaly 2012.03.01 21:44:20
@BöszmeBivaly: Ja, és mi a végén csak ezeket a sorainkat erőltettük.
Sajnálom, hogy ez lett ennek a remek szezonnak a vége.
Subba Napi Video: Állj meg Gyuri! 2011.12.01 10:08:00
na szerinted ki a mozdonyvezető ???..
BöszmeBivaly 2011.12.01 10:23:42
Nincsenek októberben NHL mérkőzések a Sport tv műsorán. Az ESPN America adásából is eltűntek az NHL meccsek. Sőt az ESPNplayer.com-ról is. Teljes lehet idén az ínség a magyar és európai hokirajongóknak.   Péter Szabina - Adáshiba Az NHL európai jogait egy svéd-angol…..
BöszmeBivaly 2011.10.10 10:10:22
@Fedayn72:
Melyik amerikai/kanadai nagyvárosban élsz?
Mert itt Magyarországon nem nagyon van local team, ez talán csak akkor lehetne érvényes ránk, ha egyszer véletlenül valamelyik NHL-es csapat játszana egy meccset Budapesten.
IDDQD Epikus kapcsolgatós 2011.05.13 00:46:00
Eredetileg arról a 332,5 tonnás, 720p felbontás megjelenítésére képes LED-falról akartam írni, amit valami versenypálya mellett állítottak fel egy autóversenypályán, valahol az USA-ban, és bár a későbbiekben arra pazarolják majd, hogy visszajátszásokat, meg hasonló, játékos…..
BöszmeBivaly 2011.05.13 11:02:04
@Sydius: meg aztán be is húzza a kapcsolót, ha jól látom, innen fogva meg vége a mókának (ha csak vissza nem nyomja egy idő után)
A Pittsburgh nem különösebben ponterős szélsője háromszor tarolta le egy meccsen Rick DiPietrót, a New York Islanders egyébként sérülékeny kapusát. Az attakok közül maximum egyet lehet véletlennek minősíteni. Matt Cooke a tűzzel játszott, de megúszta. Pedig tudhatja, meddig…..
BöszmeBivaly 2010.10.20 17:03:47
BöszmeBivaly 2010.10.20 18:06:04
@AG 2.0: Jól van, sorry, frusztrált vagyok. :)
Engelland pár nappal ezelőtti boxmeccse volt már?
A Sapa Fehérvár AV19 csapata az alábbi közleményt juttatta el blogunkhoz: "A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának vezetése a mai nappal felmentette vezetőedzői feladatai alól Ulf Weinstockot. A csapat az első tizenkét mérkőzésen, különösen a hazai összecsapásokon, nem a…..
A kanadai bajnok korcsolyázónőnek, Anabelle Langlois-nak sikerült az, ami a legtöbb NHL-es verekedőnek soha: egy mozdulattal a jégre küldte Georges Laraque-ot. A kanadai CBC tv Battle of the Blades, azaz Pengék csatája címmel indított show-műsort, amelyben ismert korcsolyázónők…..
Vasárnap este hazai pályán igyekszik megszerezni első pontjait a Sapa Fehérvár AV19 az EBEL-ben. Nem lesz könnyű az eddigi két idegenbeli meccsét megnyerő Medvescak ellen, de nincs más út a felzárkózáshoz. A harmadik és negyedik sorban változások történtek, és egy új kapus…..
Itt az ideje, hogy leleplezzünk pár veretes hazugságot, amelyek olyan fájdalmasan, de egyúttal megsebzés nélkül érintik a népi Koreát. Nem is kezdhetnék jobb váddal, mint a Cheonan-incidens leleplezésével. Kérem a kedves elvtársakat, hogy a mélyimperialista wikipediának ne…..
A Montreal Juniors az első kör elején lecsapott a magyar csatárra, így Hári János jövőre a QMJHL-ben jégkorongozik. A montreali csapat 2008 óta versenyez ezen a néven. Az előző szezonban a rájátszásba jutott, de az első körben kiesett. "Sok csapat szerette volna megszerezni a…..
Szerdán befejeződnek a B és a D csoport küzdelmei a németországi világbajnokságon. Délután Dánia–Németország és Olaszország–Lettország, este Finnország–Egyesült Államok és Kanada–Svájc mérkőzésre kerül sor. Csehország keddi veresége komoly…..
A következő idényben az OHL-ben játszhat Hári János. A magyar junior- és ifjúsági válogatott csatár egy svéd lapnak nyilatkozott erről. Jégkorongozóink közül eddig csak Szuper Levente szerepelt a legmagasabb kanadai juniorligában. A svéd U18-as bajnokság pontkirálya lehet…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
A rendőrség kérésére el kell különíteni a két ország szurkolóit, így nem tudjuk beengedni azokat a magyarokat, akik jegye nem a magyar szektorba szól, mondta blogunknak Matjaz Zargi szlovén főtitkár kedden délután. A szlovén szövetség nem kívánja felmondani a magyar…..
BöszmeBivaly 2010.04.20 22:21:20
@Zsootika: :)
Mi az a pócer ?
BöszmeBivaly 2010.04.20 22:24:57
Nagyon-nagyon sima győzelmet aratott a magyar válogatott Horvátország felett a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság harmadik fordulójában. A 8-0-s diadalt meg kell becsülni, hiszen két éve csak három gól különbséggel tudtunk mai ellenfelünk fölé kerekedni. Szapporóban A…..
Gyors fizikai játékot valósítottunk meg, jóval többet játszottunk testtel, mint a közelmúltban bármikor, emelte ki a lengyelek elleni siker egy fontos elemét Énekes Lajos. A válogatott edzője dicsérte a fiatalokat, elégedett volt a védekezésünkkel, és nem tett szemrehányást a…..
A lengyelek is lepattantak a németekről, a krynicai U18-as vb-csoport toronymagasan legjobb csapata 10-0 arányú győzelemmel jelezte, semmi értelme sem volt az előzetes esélylatolgatásoknak. A kiesésről döntő meccsen a britek elég nehezen gyűrték le az utolsó szalmaszálba…..
BöszmeBivaly 2010.04.17 22:44:45
Azok a játékosok, akik utoljára kerültek ki a vb-csapatból, semmivel nem rosszabbak, mint azok, akikkel az utolsó pillanatig küzdöttek a bentmaradásért, értékelte az eseményeket Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán előbb az derült ki, hogy Szuper Leventéhez ragaszkodik…..
BöszmeBivaly 2010.04.15 10:56:57
@OliBLOOD: Nincs pánik, csak nem szívesen autózok 500 kilométert látatlanba.
Három csapat a playoff első napján bukta pályaelőnyét, csak a Phoenix nyert saját jégen. Győzött az Ottawa Pittsburghben, a Philadelphia New Jerseyben, a Colorado San Joséban. Hiába szerzett Jevgenyij Malkin és Sidney Crosby három pontot, a Pittsburgh vereséggel nyitotta Ottawával…..
BöszmeBivaly 2010.04.15 10:53:46
@Hunhockey29: A gond az, hogy Brent Johnson se az a kimondott playoff-kapus, asszem.
De amit éjjel művelt a Pens, az kritikán aluli, remélem rendet tesznek a fejekben Marioék, mert így nagyon rövid playoff lesz..
A britekkel nincs szerencsénk ebben a szezonban, a debreceni junior-vb-n a mi kárunkra jutottak fel a divízió 1-be, most pedig a krynicai U18-as tornán nehezítették meg a dolgunkat. Ellenfelünk gyorsan megszerezte a vezetést a második játéknap első meccsén, de még az első harmadban…..
Harmincöt percig hol vezetett, hol döntetlenre állt a divízió 1-es vb-re készülő magyar ifjúsági válogatott a szlovák U17-es csapat elleni második mérkőzésen, mégis 3-5 arányú vereség lett a vége. Hozzá kell tenni, szemmel láthatóan nem a győzelem volt a cél, a szövetségi…..
BöszmeBivaly 2010.04.07 22:42:42
@Bálna_: Azóta nem is mert írni oda. Remélem fantasyben index 2. osztályban is bukik..
Kinn biztos nem volt a meccsen, szerintem a (raádásul szlovákiai) monitorja elől még nem nagyon mozdulhatott el.
Mike Mann, aki hosszú évek óta a New York Islanders bérletese, szombat óta Amerika legszerencsésebb szurkolója. Ő nyerte a drukkerek NY Auto Giant Puck Shoot versenyét, amelynek fődíja egy 30 000 dolláros vadonatúj Hyundai volt. A verseny roppant egyszerű és egyben borzasztóan nehéz…..
BöszmeBivaly 2010.04.07 22:33:54
@BöszmeBivaly: izé, Hyundai-t. Még leírni se tudom, ez is lol.