Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gudmen

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarinfo blog fedezte fel, hogy tegnap a Kossuth Rádió fél hatkor kezdődő Esti krónikája (17:48-kor kezdődik) "átírta" Zwack Péter életrajzát, a híradásból kihagyták, hogy a kedden eltemetett vállalkozó washingtoni nagykövet is volt, és arról sem tettek említést, hogy a…..
Ma reggel 6 óra 49 perckor (a vonyarcvashegyi Szent Mihály dombon figyelve a napfelkeltét) értesültem a lesújtó hírről: Valamikor tegnap este 8 óra után, a végső csapást a Hír Tv keze által elszenvedve, Gyurcsány Ferenc tragikus hirtelenséggel politikailag elhunyt. Az a fajta…..
Vagy csak én nem rúgtam be eléggé szilveszterkor? Ha az ember a FÜGGETLEN sajtót olvassa csak, mert a kormánypártit azért túlzás lenne, teljesen az a benyomása támadhat, hogy a FORRADALOM már vagy ötször győzött és csak a repetíció iránti olthatatlan, gyermeki vágy tartja…..
gudmen 2012.01.16 22:38:30
 A Magyar Köztársaság mindenkori törvényes Miniszterelnökétől  A Szovjetunió Kommunista Pártjának Főtitkára részére Az Európai Bizottság elnöke részére   Szeretve Tisztelt Nyikita Szergejevics Hruscsov Elvtárs! Tisztelt José Manuel Durão Barroso Elvtárs Úr!…..
Egy kábeladó, a Sons of Anarchy-t is vetítő, korábban Kemény zsarukkal, a Ments meg-gel és a Kés/alattal hírnevet szerző F/X nevű kábeladónak kell a Két pasi meg egy kicsi egykori főszereplője, Charlie Sheen nevével fémjelzett sitcom, az Anger Management című film tévés…..
gudmen 2011.10.29 19:02:05
tud@chipanddale74:

tudsz valamit a nézettségéröl..hogyan fogadták a nézök shenn nélkül?
addig megvan, hogy az elsö részt 27 million tekintették meg..de az nem sokat jelent..
gudmen 2011.10.29 19:03:43
Appleblog Heti Apple-csaj: Jázmin 2011.07.12 17:08:00
Dammak Jázmin tehetséges. Nem egyszerűn tehetségeske, fotóit elnézve igazán kiváló képességekkel bír az 1984-es születésű, tehát még nagyon fiatal hölgy. Nem csoda, hogy az apai ágon tunéziai lány nyerte meg a Miss Universe Hungary-t 2008-ban, és nem mondjuk én.Én például…..
gudmen 2011.07.13 00:08:53
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
gudmen 2011.05.21 00:55:44
  Ez egy vágatlan beszélgetés Majoros Péterrel. Több, mint 4 perc, de aki kíváncsi rá nézze végig. Tények: A Való Világ az elmúlt idők messze legsikeresebb televíziós produkciója volt, ezt a nézettségi adatok támasztják alá. Tények2: Majka az egyetlen ember ezidáig…..
gudmen 2011.05.15 15:49:36
Igaz, hogy a tegnapi újságban jelent meg, de még azóta is ott van, tehát nem tréfa.Teljesen komoly, hogy a híres - megvágott, ám nem hamisított - hangfelvétel miatt kurucinfósan kipakolta a hódmezővásárhelyi Fidesz három, általuk felelősnek tartott férfi nevét, lakcímét,…..
gudmen 2011.04.07 11:49:50
@laspalmas:
Hál'istennek olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az ellenzékünk is napi szinten szolgáltat municiot a "célbaköpés döglött oroszlánra" cimü vetélkedöhöz...erröl is posztoljatok sürübben, ugy mint régen;)
Michael Knight Lázár-lázálom 2011.03.19 20:58:00
Meglehetősen sokan kiakadtak Lázár János legutóbbi kinyilatkoztatásán, amelyben - hogy is mondjam - furcsa és nem éppen erős szociális érzékenységről tanúskodó véleményt fogalmazott meg a szegényekkel kapcsolatban. Pedig nem ez volt a legmegdöbbentőbb kijelentés a Fidesz…..
gudmen 2011.03.19 21:36:22
Amikor már azt gondoltuk, nincs több Charlie Sheen-ben, akkor megjön az EPIC interjú autotune-változata, kitől mástól, mint az Autotune the News csapatától. Sheen apó akkora rokksztár, hogy körbeturnézta a médiát, és előnyt csinált abból, hogy pornósokkal bulizott és…..
gudmen 2011.03.15 19:03:13
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
„A mi elkötelezettségünk nélkül a normák puszta árnyak volnának.” Heller Ágnes   Miután a tudományban az elsőség nagyon fontos, csak remélhetem, hogy én leszek az az úttörő, aki metafizikai igényességgel vizsgálja a zuschlag-modell heller ágnes -féle…..
gudmen 2011.01.18 18:56:49
Mandiner blog A KDNP vajon mi? 2010.12.27 11:11:00
A Csehszlovák Kommunista Párt helyzetéről szólva Leonyid Brezsnyev úgy fogalmazott: a nagypolitika mélyszerkezete, a béketábor karakterrajza, politikai természete csak e két lehetőséget kínálja számukra: szövetség vagy felmorzsolódás. „Önök is tudják, hogy a…..
gudmen 2010.12.27 13:52:28
@immortalis:
Néhány dologban pontositanék.
"Csak azért kaptuk mi meg őt annak idején púpnak a hátunkra, mert érseki székhely vagyunk"
Romsics Imre akkori MFD-es képviselöjelölt Dr Bagó Zoltán fideszes országgyülési képviselö ellen inditott rágalomhadjárata miatt kellett visszalépnie Bagó képviselönek. Azota a szegedi itélötábla elmarasztalta Romsics Imrét, bocsánatkérésre és nemvagyoni kártéritésre kötelezte.
"Öt év alatt annyit sikerült elérnie, hogy Betlehem testvérvárosunk lett, és palesztin kisgyerekek által készített díszek kerültek a városi karácsonyfára."
Betlehem-Kalocsa testvérvárosi szerzödéséhez Semjénnek egyáltalán nincs köze. A most megválasztott Török Ferenc polgármester elsö intézkedései közül való.
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
Egy-kettőről hallottunk már, de most kezdenek összeállni a mozaikok. Úgy tűnik, nem csak simán arról van szó, hogy néha-néha megszaladt valakinek a ceruzája, és időnként megdobta valamelyik haverját egy jólfizető szerződéssel......nem, többmilliárdos véletlenek sehol…..
gudmen 2010.09.17 12:54:19
Hölgyeim és uraim: íme a tökéletes burzsuj lakás! Igen, tudom, hogy nagy szavak ezek, mégsem tudok ellenállni a késztetésnek, hogy így aposztrofáljam a napokban gazdát cserélt laza 1600 négyzetméteres penthouse-t. Az ominózus ingatlan ugyanis nem máshol, mint Monacóban…..
    Mindannyiunk kedvenc Gyurcsány Ference utoljára a tavaszi választások előtt állt a nyilvánosság elé, akkor elmondott nagyívű beszédével azóta is rendszeresen álmodunk. Most, hogy megint választások közelednek, Gyurcsány újra úgy érezte, hogy túl jól áll az…..
gudmen 2010.09.12 17:47:37
Vastagbőr 09/11 2010.09.11 16:16:00
Tisztán emlékszem, hogy mit csináltam 9 évvel ezelőtt, 2001. szeptember 11-én, new yorki idő szerint 09:03-kor. Magyar idő szerint 15:03 volt. Előtte pár nappal kezdődött az egyetem, rohangáltunk tanárok után, hogy bekerüljünk a szemináriumokra, és az esti sörözésen járt az…..
gudmen 2010.09.12 03:26:10
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.:
Nem ismered a viccet?
Ariel Sharon izrael miniszterelnöke délben hivja Busht:
-Elnök ur kérem tolmácsolja az áldozatok hozzátartozoinak és egész amerikának öszinte részvétnyilvánitásomat a tragikus események miatt!
Mire Bush álmosan: micsodaaa és miiiiit?!
Sharon a fejéhez kap: Jaa bocs George, nálatok még csak reggel 6 ora van.
Néhányan kárörvendve várják, mások rettegnek tőle, megint mások unottan legyintenek, mondván, ez bizony elkerülhetetlen. Hogy miről van szó? Arról, hogy vajon mikor érkezik meg Orbán Viktor (és politikája) Balatonőszödre. Azt mindenki sejti, hogy miként a második…..
Paranoid Android Börtönkávé 2010.09.02 10:10:25
  Újra van óvoda, tehát megható rendszerességgel újra elkövetem azt a hibát, hogy a sarki vendéglátóipari képződményben próbálok kávézni, a gyermek leadása után. A fekete színű folyadék minősége erre ugyan nem mindig ad lehetőséget, de ebben a rohadt hidegben muszáj…..
     Nyugalom, a magyar baloldalnak természetesen nincs jövője, a tetemcafatokon beinduló burjánzás és az azokon beindult penészedés izgalmas csak. Az a kiáltó ötlettelenség, ami áthatja az mszpszdsz szimbióta élettevékenységként azonosítható rángásait, a…..
King's City? Sukorón vagy Bábolnán?Ugyan kérem! Az "Álomsziget" Budapesten! Ez a tuti biznisz! A Hajógyári-sziget déli részét, összesen 32 hektárt 2000-ben még 7 milliárd forintra értékelte az APV, de -  micsoda meglepetés - 3 évvel később, 2003-ban végül…..