Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peti817172M

0 bejegyzést írt és 1291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mi a válasz a levél végén feltett kérdésre, hogy érdemes e foglalkozni az üggyel, ha otthagy a buszod a nulla fokban egy pulcsiban? Hát egy óriási kövér igen. Persze ha bizonyítható, hogy a sofőr 15 perces megállót ígért, majd a 12. percben elindult, ugyanis a FlixBus ÁSZF-ben a a következőt…..
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
Mindig örülünk, ha kiderül, hogy Homár posztra és szakértői segítségre hivatkozva tudjátok intézni az ügyeket, ahogy Attila is megpróbálta. Ám sajnos hiába, az Euroniocs ügyfélszolgálatot ez nem hatotta meg úgy, mint minket. Tisztelt Tékozló Homár! Tisztelt Szerkesztők. A tanácsukat szeretném…..
Peti817172M 2020.01.05 21:56:38
@Jake Peralta: Mert nincs raktáron a legközelebbi üzletben. Így el kéne utaznia messzire.
Peti817172M 2020.01.05 21:57:52
@SzaboZE: Feltéve, hogy ez a típus volt. Elég sok AC1200-as routere van a TP-Linknek. (Az AC1200 a wi-fi szabványra és sebességre utal, nem a router típusára).
Lazítsunk egy kicsit a kajakóma és az alkoholmérgezés közti rövid időszakban és nézzük meg, mi van akkor, ha ellopják a kukát a ház elől. Béla törvénytisztelő állampolgár: szelektíven gyűjti a szemetet és a tájékoztató szerinti időpontban helyezi ki az edényeket a közterületre. Jött is a tolvaj, az…..
Andrásék boldogan bevásároltak a 3440 Ft-os jegyekből, lefoglalták a szállást, elintézték az autóbérlést, aztán elolvasták az Eurowings válaszlevelét. Oda a boldogság: a légitársaság szerint túl olcsó volt a jegy, ezért inkább mégsem adják oda ennyiért. Egy hete én, a feleségem és öt barátunk…..
Peti817172M 2019.12.19 17:09:38
@Opportunista mikroba: Azért talán 5 hónap alatt nem lehetetlen újrakombinálni a szabadságokat.
Olvasónk kifogásolja, hogy egy webáruház mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül a csomag átvételekor fel akarta írnia a személyi igazolványa számát. A személyes adatok kezelése nem vicc, érdemes róla beszélni. A legtisztább az, ha előre tudjuk, milyen adatokra lesz szükség és az alapján döntjük el,…..
Emese egy hónapja küzd ezért, hogy az Energiapp hibájából félrekönyvel (nem is könyvelt?) befizetést valahogy megtalálja feneketlen rendszerében az ELMŰ. A telefonálás, e-mailezés azonban egyelőre falra hányt borsó, a villanyóra meg áll, ha nem fizet. 2019.09.29 Az Energiapp telefonos…..
via GIPHY A nyitvatartási idő örök problémája, hogy az ott dolgozók sem szeretnének tovább bent maradni, mint a vásárlók, vagy hát jelen esetben a fürdőzők és olvasónk, az izzadni vágyó szaunázó vendég. Épp ezért fél órával a hivatalos zárás előtt kizavarnak mindenkit. Tehát hiába vettük jegyet…..
MKK-blog IC+ után 2019.04.08 08:30:00
A MÁV-Start korábbi vezérigazgatója, Csépke András csillagának lehullásával egyre többször merül fel a kérdés, hogy mi lesz az általa dédelgetett, enyhén szólva problémás IC+ projekttel. Legtöbben a pokolba küldenék az egészet, de sokan vannak, akik "ha már egyszer…..
Volt már, hogy bérletet nem nyomtatott a gép, a problémára 2016-ban válasz is született, de a probléma azóta is létezik. Fizettem, nem kaptam semmit, de én bizonyítsam, különben ennyi? Így. 2019. július 15-én Újpest Központban tömbjegyet kívántam vásárolni. Az automatában a szokásos a módon…..
A repülőgépek vészkijárata melletti üléseken 18 éves kor alatti utas nem ülhet, ez minden gépen így van. De tegyük fel, hogy erre nem gondolsz, amikor online megveszed a jegyeket. És? Majd a rendszer úgyis szól, ha valami nem stimmel, igaz? Na, a kiwi.hu rendszere nem, bár születési dátummal kellett…..
Egy történet, amiben csak egy dolog kellett volna az ügyfél boldogságához, a jófejség. De a Ryanair erre nem volt képes: hiába hibázott, hiába javította ki végül a hibát, nem sikerült ügyfélbarát ügyintézést bemutatni. Lányom osztálya, búcsúzó tanárukat egy Ryanair utalvánnyal akarta…..
Mi van akkor, ha a megvásárolt terméket nem webshop forgalmazza, hanem a partnere? Kinek könyörögjön olvasónk a hiányzó dokumentumokért? A jó hír az, hogy a magyar jogszabályok értelmében önmagában a garancia jegy hiánya nem képezi a jótállási/szavatossági igény érvényesítésének akadályát. 2018…..
Peti817172M 2019.08.05 16:09:13
@KaTe: Az Emag és a Vatera ugyanaz a cég :)
A legnagyobb magyar portálok is megírták, így az Index is, hogy a hétvégén egészpályás adathalász támadás indult a magyar neten. A csalók a legnagyobb magyar szolgáltatók nyereményjátékának álcázott popup üzenetekben próbáltak adatokat kicsalni a naiv netezőkből. Van UPC-s is, mi egy Telekomosba…..
Peti817172M 2019.07.31 18:28:30
@napalm: Egy reklámba van beletéve a kód, így amikor az a reklám megjelenik, jön a felugró ablak is. Nem kell célirányos kattintás. Elég ha bárhol rákattintasz az oldalra, és már tud jönni popup.

Nálam firefoxon jött elő, de rögtön le is blokkolta, csak a piros figyelmeztetés látszódott. Az viszont újra és újra előjött, így az idegesítő faktor megmaradt.
via GIPHY Mivel Gábor évek óta minden nap vonatozik, örömmel költ többet azért, hogy az IC első osztályán utazhasson. De amióta a metrófelújítás miatt a a MÁV megnyitotta az IC-t is a Budapest bérletesek előtt, úgy érzi, hogy nem azt kapja a pénzéért, amit eddig. Nem azzal van baja, hogy a MÁV…..
Peti817172M 2019.07.15 15:01:24
@Zabalint: Nem igazán. A start klub VIP kártya egy évre 280000 Ft, egy éves BB 103000, ha havonta váltja, akkor 117600 Ft. Akkor ki is fizet többet?
Olvasónk problémája elsőre nehezen volt érthető, mert egy láthatóan tejföl feliratú fotót mellékelve morgolódott azon, hogy tejföl helyett pirosat joghurttal vágta tönkre a családi ebédet, de ezt a zaklatottsága számlájára írtuk. Problémája ugyanis azonnal érthetőbbé…..
Peti817172M 2019.07.07 13:02:59
@MrZed001: A raktárban -40 fokra lehűtik a jégkrémeket, így elég sokat kibír hűtés nélkül, amíg pakolják. Persze fél napot azért nem.
Peti817172M 2019.07.07 13:07:06
@CCnick: Az nem 14%, hanem 1,4%. 1,4%-os tejföl meg elég soványka lenne.
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 évet késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
Peti817172M 2019.03.16 18:51:56
@Peti817172M: Az már más kérdés, hogy hogyan lehet megállapítani, hogy ez most a tényleges vonat, vagy az előző 60 perc késéssel? Mert ugye a vonatszámot nem divat sehová kiírni.
Az online bevásárlás az egyik legnagyobb vívmány a konzumálás történetében. Nincs tülekedés, nincs hétvégi feszkó, nincs impulzusvásárlás és ráadásul a cipekedést is meg lehet úszni, ami ugye egy család havi bevásárlásánál már jelentős anyagmozgatással járó feladat. Ha utóbbi nem része egyes…..
Az alábbi történetben olvasónk is elismeri, hogy fia hibázott: nem ellenőrizte a benzinkúton váltott megyematricáit, és az is értjük, hogy a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató a mi érdekünkből és azért van, hogy behajtsa mindenkin az autópálya használati díjat, mégis nehéz nem úgy értelmezni a…..
A  fenti képen Európa első hegyi vasútja, az 1848 és 54 között épült semmeringi vasút egy szakasza látható. Az elképesztő helyeken haladó pályát már építésekor is tájépítészeti objektumnak tekintették, vagyis fontos szempont volt, hogy a műszaki alkotás harmonikusan illeszkedjen természeti…..
Egy közeli hozzátartozó elvesztése nemcsak érzelmi traumát jelent, hanem sokszor óriási anyagi megterhelést is a családnak. A kiadási problémának az enyhítésére a cihában gyűjtött temetéspénztől a kegyeleti biztosításokig terjedő széles skálán többféle megoldás létezik. Utóbbinál szokás szerint nem…..
Peti817172M 2019.01.22 00:38:48
@Bryan élete: A temetkezési vállalkozót meg lehet választani. A kórház vagy a háziorvos legfeljebb azt dönti el, hogy ki szállítson, persze ha már rutinos az ember, akkor odanyomja az orvos elé a választott szállító telefonszámát. Ha nem, akkor elmegy ahhoz a temetkezési céghez, akivel szeretné a hamvasztást intézni, és ők átkérik a holttestet, persze ez is plusz pénz (ezért ajánlatos már tudni, hogy kivel szeretnéd intézni, még a halál előtt, és nem engedni az orvosnak, hogy önállóan hívja a szállítót). Azt viszont, hogy hol hamvasztják, a temetkezési vállalkozó dönti el, amelyik hamvasztóval van szerződve, oda viszik. Nem feltétlen a legközelebbibe.
Személyes vallomással kezdem: aldis törzsvásárló vagyok. Szuperek a tisztítószereiket, imádom az zacskóban árul  magos korongjaikat és a mákos-szezámos kenyérlapocskákat, tök hasznos a fehét téglalszerű tisztító szivacs, ami bevizezve bármi koszt leradíroz bárhonnan, a végzetem a fahéjas csiga, team…..
Feltehetnénk találóskérdésnek, hogy mi ez a fenti képen, de inkább eláruljuk, hogy a guminyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) szenzora, és egyáltalán nem így kéne kinéznie. A pöcök tönkretételével vádolt cég tagadja, hogy náluk deformálódott volna el, ami persze simán lehet  igaz, de azért az eléggé…..
Peti817172M 2019.01.15 16:14:32
@temprasordog: Mi egy felnit használunk a téli és a nyári gumihoz is (pont a szenzor miatt), eddig 7 cserén van túl, és még működik az érzékelő. Mondjuk a mienkben gyári érzékelő van.